Gość: mężatka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 13:50 nie wiem co sie ze mna dzieje...mój mąż mnie nie podnieca..nie działa na mnie..mówie o seksie..tragedia:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej odpowiedź feministyczna ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 20:01 Gość portalu: mężatka napisał(a): > nie wiem co sie ze mna dzieje...mój mąż mnie nie podnieca..nie działa na > mnie..mówie o seksie..tragedia:(( Patrialchalne społeczeństwo wmówiło Ci, że jestes heteroseksualna i że mąż powinien Cie podniecać. To nieprawda. Małżeństwo to współczesna forma niewolnictwa. Nie ma powodu, by niewolnik podniecał się na widok swego ciemiężyciela. To zrozumiałe, że masz dość "prostytucji małżeńskiej". Nie daj się więcej wykorzystywać! Twoja oziębłość to nie żadna tragedia, lecz po prostu pierwszy krok na drodze do wyzwolenia z patrialchalnej opresji. Tak naprawdę zapewne marzysz o wolnym związku z drugą kobietą i o miłości lesbijskiej. Odkryj więc swoje prawdziwe pragnienia i podążąj za nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: odpowiedź feministyczna ;-) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 07:43 Gość portalu: Maciej napisał(a): > Gość portalu: mężatka napisał(a): > > > nie wiem co sie ze mna dzieje...mój mąż mnie nie podnieca..nie działa na > > mnie..mówie o seksie..tragedia:(( > > Patrialchalne społeczeństwo wmówiło Ci, że jestes heteroseksualna i że mąż > powinien Cie podniecać. To nieprawda. Małżeństwo to współczesna forma > niewolnictwa. Nie ma powodu, by niewolnik podniecał się na widok swego > ciemiężyciela. To zrozumiałe, że masz dość "prostytucji małżeńskiej". > Nie daj się więcej wykorzystywać! Twoja oziębłość to nie żadna tragedia, lecz > po prostu pierwszy krok na drodze do wyzwolenia z patrialchalnej opresji. > > Tak naprawdę zapewne marzysz o wolnym związku z drugą kobietą i o miłości > lesbijskiej. Odkryj więc swoje prawdziwe pragnienia i podążąj za nimi! nie żartuj sobie...nie interesuja mnie kobiety..mowie powaznie..a jedyne pragnienie jakie mam aby wróciło podniecenie,pożądanie i namiętność... chyba trafiłam nie na te forum:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula re: IP: *.binet.pl / *.leased-02.binet.pl 03.10.02, 08:26 jeżeli nie trwa to dłużej niż 2 tygodnie, to może to hormony? poza tym na jesień, podczas pierwszych chłodów (tak jet w moim przypadku) temperament idzie spać...na jakiś miesiąc. i wtedy mam głównie ochotę na lekturę, ciastko, hebatę, a potem lulu (nie poźniej niż o 23:-). dodam, że odwrotnie jest z panami na jesień. nie martw się, nic na siłę. jeśli samo nie minie to może seksuolog? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej feministyczne ideały poszły w kąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 13:26 Zula napisała: >to może to hormony? (...) > dodam, że odwrotnie jest z panami na jesień. Zula, co się z Tobą dzieje??? Jeszcze niedawno dowodzilaś, że mężczyźni i kobiety nie róznią się między sobą, zaprzeczając także róznicom hormonalnym. Wykazywałaś, że mężczyźni mają podobne wahania hormonalne jak kobioety, a nawet odpowiednik damskiego zespołu napięcia przedmiesiączkowego... A teraz nagle twierdzisz, że przeżywają coś odwrotnie niż kobiety???!!!! Jak godzisz taką herezję ze swoim feministycznym światopogladem???? A może okaże się, że w innych sprawach mężczyźni też mają coś odwrotnie niż kobiety? I co wtedy zrobić z feministycznym postulatem, by płeć nie determinowała roli społecznej - skoro determinuje, i to co krok? Tak lekką ręką wrzucasz do kosza swoje feministyczne ideały??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: feministyczne ideały poszły w kąt IP: *.binet.pl / *.leased-02.binet.pl 03.10.02, 14:41 dziękuję za troskę o mój światopogląd- ma się świetnie. jakoś udaje mi się godzić 'te herezje' z ideałami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: feministyczne ideały poszły w kąt IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 15:14 Gość portalu: zula napisał(a): > dziękuję za troskę o mój światopogląd- ma się świetnie. jakoś udaje mi się > godzić 'te herezje' z ideałami. Czy Twój opis mechanizmu przeprowadzenia zmiany "nie dającej sobie rady kultury" mam uznać za już zakończony? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume chłopaki dajcie sobie luz 03.10.02, 16:00 może lepiej czasem nic nie mówić, zamiast drwić z cudzych problemów? zula przynajmniej powiedziała coś konkretnego i na temat. a Wam się wszystko kojarzy z jednym i nawet, niestety, nie jest to seks... buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: feministyczne ideały poszły w kąt IP: *.binet.pl / *.leased-02.binet.pl 04.10.02, 08:22 tadzie- daję ci uroczyste pozwolenie- możesz uważać wszystko, co ci się żywnie podoba. miłego dryfowania w wolnych przestworzach myśli zula Odpowiedz Link Zgłoś
jurek56 Re: oziębła??? 06.10.02, 06:42 Gość portalu: mężatka napisał(a): > nie wiem co sie ze mna dzieje...mój mąż mnie nie podnieca..nie działa na > mnie..mówie o seksie..tragedia:(( podaj mi swoj numer tel. lub jakikolwiek kontakt;naucze cie milosci i wylecze z tego. do zobaczenia wkrotce, jurek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezatka Re: oziębła??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 07:31 jurek56 napisał(a): > Gość portalu: mężatka napisał(a): > > > nie wiem co sie ze mna dzieje...mój mąż mnie nie podnieca..nie działa na > > mnie..mówie o seksie..tragedia:(( > > podaj mi swoj numer tel. lub jakikolwiek > kontakt;naucze cie milosci i wylecze z tego. > > do zobaczenia wkrotce, > > jurek, > haha z takimi propozycjami trafiles pod zły adres.. Odpowiedz Link Zgłoś