Dodaj do ulubionych

DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++)

19.11.02, 15:05
Mam prośbę aby utworzyć nowe pod_forum Krakowa.
Liczę na utworzenie forum "O Dupci Marynie" czyli: 'o wszystkim i o niczym'.
Proponuję, też utworzyć z każdej dziedziny poruszanej na forum oddzielne
pod_fora, a forum o Krakowie zlikwidować (bo nie widzę wtedy sensu jego
istnienia).
Aha i jeszcze jedno:
Skoro te wszystkie pod_fora nie mają żadnego związku z Krakowem to logicznym
będzie podpiąć je wszystkie, czyli: "Komunikacja i
inwestycje", "Architektura"...."O Dupie Marynie" ... itd pod forum Katowice.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:10
      gregry napisał:

forum o Krakowie zlikwidować

Wietrzę sabotaż...
    • gph Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:11
      gregry napisał:

w zasadzie o co Ci chodzi? co Twoim zdaniem powinno być na forum Kraków -
      Kraków?? skoro chcesz wywalić gros dyskusji na forum o dupie marynie???
      • Gość: picipolo Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 15:19
        TO JEST ZAMACH STANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        panowie proponuje sie zorganizowac i walczyc o krakforum !!!!!!!!

jeszcze krakforum niezgineło póki my zyjemy !!!!!

waleczne serce picipolo pozdrawia
      • gregry Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:20
        gph napisał:

> gregry napisał:
        >
        > w zasadzie o co Ci chodzi? co Twoim zdaniem powinno być na forum Kraków -
        > Kraków?? skoro chcesz wywalić gros dyskusji na forum o dupie marynie???
        >

Moim zdaniem każdy powinien pisać o tym o czym chce na forum Kraków. A
        rozgraniczanie na pod_fora to zabijanie dyskusji na forum Krakowa. Ten temat to
        tylko wywrotna myśl: jej przekaz to "nie robić pod_forów" i rozmawiać na
        głównym. Ten temat to odpowiedź na prośbę Zbigniewa. Odpowiedź = nie.
        • Gość: Zbigniew Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 15:27
          gregry napisał:

> Moim zdaniem każdy powinien pisać o tym o czym chce na forum Kraków. A
          > rozgraniczanie na pod_fora to zabijanie dyskusji na forum Krakowa. Ten temat
          to
          >
          > tylko wywrotna myśl: jej przekaz to "nie robić pod_forów" i rozmawiać na
          > głównym. Ten temat to odpowiedź na prośbę Zbigniewa. Odpowiedź = nie.

To Twoja odpowiedź.

Podfora żyją na krakforum i nie widzę nic w tym złego, fani komunikacji mają
          swoje, miłośnicy knajp swoje ale wszystko jest na krakforum pamiętaj o tym. Na
          komunikacji piszą głównie o krakowskim MPK. Jest też takie jak Kto nami rządzi?
          Moim zdaniem polityczne, dlaczego na tematy polityczne nie dyskutować na forum
          Polityka.

Kiedyś nie było żadnych podforów, ale w końcu powstały i moim zdaniem należy je
          wykorzystać.

Jak ktoś wejdzie na krakforum i zobaczy podforum Polityka a się nią interesuje
          na pewno tam zajrzy.
          • gregry Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:38
            Zauważ, że te pod_fora nie przyciagają tak ludzi by oni komentowali. Ja sam
            nigdy nie byłem w "oślej ławce' "małopolsce i powiatach" "sporcie" "kto nami
            rządzi" i wiem, że wiele z tych for jest na granicy życia i śmierci. Jestem
            pewien, że jeśli jakiś temat poruszany na takim wymarłym pod_forum pojawiłby
            się tu na głównym to pewnie sam skomentowałbym go, a tak nawet nie wiem o czym
            tam się dyskutuje. Podobnie byłoby z forum "Polityka" nikt by tam nie zaglądał
            (bo to słowo odraża). Forum "o dupci marynie" konsekwentnie egzekwowane
            przerzuciłoby z kolei rozmowę na nie i dyskusja na forum kraków by zamarła.
            • Gość: Zbigniew Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 15:51
              gregry napisał:

> Zauważ, że te pod_fora nie przyciagają tak ludzi by oni komentowali. Ja sam
              > nigdy nie byłem w "oślej ławce' "małopolsce i powiatach" "sporcie" "kto nami
              > rządzi" i wiem, że wiele z tych for jest na granicy życia i śmierci.

A może po prostu nie interesuje Cię Sport, Małopolska i Powiaty itd..

> Jestem
              > pewien, że jeśli jakiś temat poruszany na takim wymarłym pod_forum pojawiłby
              > się tu na głównym to pewnie sam skomentowałbym go, a tak nawet nie wiem o
              czym
              > tam się dyskutuje. Podobnie byłoby z forum "Polityka" nikt by tam nie
              zaglądał
              > (bo to słowo odraża).

Jednak uważam że jak się pojawia mnóstwo wątków politycznych warto poświęcić im
              Podforum.
              • gregry Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 16:00

> Jednak uważam że jak się pojawia mnóstwo wątków politycznych warto poświęcić
                im
                >
                > Podforum.

To tylko taka przypadkowa zbieżność:
                Wyborów - spraw związanych z unią - oraz mojego pojawiania się na forum.
                Ja osobiście zawsze trzymam się z daleka od polityki. Interesuję się tylko
                ważnymi sprawami które mnie dotyczą. Nie można denerwować się wszystkim tym co
                robią politycy bo brakło by włosów na głowie. Myślę, że w niedługim czasie
                zmaleje nasilenie spraw politycznych na forum głównym. Ja przynajmniej już
                napisałem o tym co mnie dręczy.
                • Gość: Zbigniew Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 16:03
                  gregry napisał:

> Myślę, że w niedługim czasie
                  > zmaleje nasilenie spraw politycznych na forum głównym.

Też mam taką nadzieję.
    • frustrat Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:21
      byłeś głupi, jesteś głupi, będziesz głupi
      i takiego cię zapamiętamy, gregry, gdy już sobie z Krakowskiego Forum pójdziesz.
      Mam nadzieję, że szybko to zrobisz!
      • gregry Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:23
        frustrat - dodałem Cię po prostu do ignorowanych. Bo przykro mi się robi gdy
        Cię czytam.
      • viking73 Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 15:23
        Aż tak radykalny to bym nie był. Mam nadzieję, że mimo wszystko na krakforum
        nie będzie obowiazywała zasada przyjęć "za biletami".
        • mikolaj7 Re: DO GAZETY W KRAKOWIE (O FORUM++) 19.11.02, 22:36
          viking73 napisał:

> Aż tak radykalny to bym nie był. Mam nadzieję, że mimo wszystko na krakforum
          > nie będzie obowiazywała zasada przyjęć "za biletami".

nigdy tak nie bylo, kazdy byl i bedzie mile widziany...

a pozniej.. to zalezy juz tylko od niego, czy bedzie lubiany,
          czy nie...
    • kathy38 gregry, nie płacz 20.11.02, 15:07
      Forum krakowskie, przynajmniej od czasu kiedy ja na nim jestem cechowała
      przewaga tematów towarzyskich i tzw. ogólnoludzkich. Polityka i sprawy
      krakowskie również były, ale nigdy się nie były dominujące. Miały się dobrze
      wśród innych wątków, były osoby, które dyskutowały jedynie na tematy nazwijmy
      je poważne i w inne rozmowy się nie wtrącając. Teraz pojawiły się fora prywatne
      i część rozmów się tam przeniosła, ubyło wątków towarzyskich, były wybory więc
      wielu posiadających dostęp do netu zechciało wyrazić własne zdanie - przybyło
      wątków politycznych. Pojawiłeś się w końcu Ty, który chcesz podyskutować o
      Krakowie i jego sprawach czyli przybyło wątków krakowskich. Innymi słowy
      zachwiane zostały "odwieczne" proporcje spraw i tematów i dla tych co tu są od
      dawna jest to prostu "nie to forum". Należy mieć nadzieje, że niedługo wszystko
      wróci do normy i Twoje wątki krakowskie nie będą nikomu przeszkadzać. Wątki
      polityczne również. I będzie dla każdego coś miłego, znaczy coś co lubi
      najbardziej.

pozdrawiam
      • Gość: _seven Re: gregry, nie płacz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 15:17
        kathy, co Ty mowisz.. taki watek np. 'warcholizm
        polityczny' to mial duzo wspolnego z Krakowem..? a kto byl
        autorem? a zreszta on wlasnie protestuje przeciw
        wywalaniu watkow politycznych, o co prosil Zbigniew.
        • gregry Re: gregry, nie płacz 20.11.02, 15:50
          Gość portalu: _seven napisał(a):

> kathy, co Ty mowisz.. taki watek np. 'warcholizm
          > polityczny' to mial duzo wspolnego z Krakowem..? a kto byl
          > autorem? a zreszta on wlasnie protestuje przeciw
          > wywalaniu watkow politycznych, o co prosil Zbigniew.

Nie mam zamiaru za niego przepraszać. I nie jest to moją złośliwością. Różne
          tematy pojawiają się tutaj np. "co Wy mężczyźni nosicie pod spodniami" itp i
          jak kolwiek by na to nie patrzeć to zawsze można doszukać się związku z
          Krakowem. Po prostu wszystko nas dotyczy. Dotyczy nas również warcholizm
          polityczny. I nie mów tak jak bym ciągle tylko wyciągał ten temat na wierzch i
          nie dawał spokoju. Ten temat już jest daleko za nami.

Pozdrawiam.

Do Kathy:
          nie bdę płakał. Żałuję, że nie mogłem być tu od początku (ale wtedy siedziałem
          na o2 i nie miałem bladego pojęcia o istnieniu forum Kraków (a poszukiwałem
          takowego by móc wykrzyczeć to co mi na sercu leżało [np. nowe miasto itd]).
          Zdaję sobie sprawę, że dla niektórych jest szokiem moje pojawienie się, ale po
          prostu będę się musiał do tych osób przyzwyczaić ;p . One też muszą zrozumieć,
          że życie to ciągłe zmiany. Miejmy tylko nadzieję, że na lepsze a nie na gorsze.

Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka