longwehicle 14.02.06, 09:02 Nie wytrzymał i w orędziu zaatakował P.O. czym pogrążył się w oczach milionów telewidzów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiko Re: Spokój P.O. ??????? IP: *.net.autocom.pl 14.02.06, 09:05 Czyżbyś oglądał inną tv i inne orędzie? PO - Komorosio, Rokita i ich poplecznicy toczą histeryczną pianę non-stop! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:09 Ja piszę o orędziu Kupra a nie kometarzach po...na to przyjdzie czas!!;o)) Kłamał na oczach miliomów!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:13 Ja mam wrażenie, że POtok piany teraz już spokojniej wypływa z ust pianoustych liderów. Jakby cieniej, cieniutko .Niedługo to będzie ślinienie się...połączone z nerwowymi drgawkami. A POtem zgon!!! I Bedzie święty sPOkój. DLUGI rzekłbym, long.. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle [...] 14.02.06, 09:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:27 jak zwykle godny Poawiana post. Uważaj na siebie, nie denerwuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:30 Po wczorajszym wieczorze jestem wyluzowany bo wiem ,że PiS idzie na dno!!;o)). Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:34 tak? A ja byłem przekonany,że kreujesz się tu na forumową Pytię.Tyle rzeczy przewidywałeś i ani jedna się nie sprawdziła...Więc pozwól,że i tą przepowiednie między bajki włoże.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:36 Spoko....spoko...!!!.PiS tonie!!!;o)) Wczoraj Kuper zaczął niczem wąż boa, konsumować własny ogon..tzw.zapętlenie!!;o)). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:37 Czyżby to kolejne wcielenie kiko??Witaj ponownie!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:40 A dajże już pokój z tymi przepowiedniami.Przecież jużem ci napisał,że twe wieszczenie jest o kant stolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator widzimy wszyscy ten Twój luuuz ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.02.06, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Longi czyżbyś nie wytrzymał że Cię skasowali? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.02.06, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:41 pierre_dolnne napisał: > Ja mam wrażenie, że POtok piany teraz już spokojniej wypływa z ust pianoustych > liderów. Jakby cieniej, cieniutko .Niedługo to będzie ślinienie się Jeśli ktoś na naszej arenie (tak,tak, to cyrk) politycznej się ślini to chyba jednak prezes i prezydent. Przyczyna jest prosta: stan uzębienia. Do tych panów jeszcze nie dotarło, że jak się chce sprawować funkcje publiczne to wypadałoby zadbać o wygląd zewnętrzny. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:46 No masz rację jeśli chodzi o szczegóły.Więc jak poprawią sobie wygląd i dalej będą konsekwentni w swoim działaniu to będzie ok.? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:49 Choćby się skichali,zostaną krętaczami w oczach ludzi!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator oczywiście w oczach ludzi takich jak Ty longi IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.02.06, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:50 pierre_dolnne napisał: > No masz rację jeśli chodzi o szczegóły.Więc jak poprawią sobie wygląd i dalej > będą konsekwentni w swoim działaniu to będzie ok.? :)) gdyby byli chociaż konsekewntni w swoim działaniu, to może by się to dało znieść, ale oni konsekwentni nie są. Chociaz, może w jednej dziedzinie tak - konsekwetnie destabilizują, pod pozorem stabilizowania sytuacji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:55 pierre_dolnne napisał: > No masz rację jeśli chodzi o szczegóły.Więc jak poprawią sobie wygląd i dalej > będą konsekwentni w swoim działaniu to będzie ok.? :)) Pierre - nie zmienisz charakterków pięćdziesięciosześcioletnich facetów. Oczywiście, że będą konsekwentni w swoich, nie da się zaprzeczyć sprytnych zagrywkach, w kiwaniu wszystkich politycznych przeciwników i partnerów. Tylko co my z tego będziemy mieć? My stracimy kolejnych parę lat na pieprzeniu kotka za pomocą młotka. Najlepszy przykład mamy w Krakowie. PiS toczy wojnę z PO a prezydent miasta spokojnie, po cichu kręci swoje prywatne lody i śmieje się ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:59 Bo to nie jest wojna ołowianymi żołnierzykami tylko polityka.W polityka wszystkie chwyty są dozwolone,pod warunkiem ,że nie będa powielane.J.K. kolejny raz gra tą samą talią..z oznaczonymi asami!!!.przeciwnicy się połapią i wylicytują go!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Kaczor Donald nie ma kupra? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.02.06, 14:03 Moczy go codziennie w zimnym stawie żeby mu zmiękł. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 09:14 Jaki spokoj? Wystarczy spojrzeć na F.Kraj, kto płacze, hehe i jak głośno płaczą.Oj,oj,oj... Szloch całą gębą... Niech się wypłaczą...Ale ja sie pytam kiedy im przyjdzie ochota do pracy? Moze jak się wypłaczą.... A jakie pretensje do Leppera i Giertycha, a tak na ich nieposłuszeństwo niektórzy liczyli. I kto tu kanalie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Spokój P.O. ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:31 Ci fałszywi zatroskani Rokita ,Tusk, Niesiołowski, Komorowski już byli w wielu rządach.Popisywali się już swoim umiejętnościami ,zbłażnili się już nie raz. Kto nie pamięta Jana Marii adorującego Hanię S. Co zrobił pożytecznego ? Co zrobił Donald poza stworzeniem całej rzeszy bezdomnych ? Co zrobili Niesiołowski i Komorowski ,poza pyszczeniem bez składu i ładu ? Krytykować jest najłatwiej . Ta obecna troska o LPR i Samoobronę to już szczyt hipokryzji . Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 10:33 To proste..... są w opozycji!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Spokój P.O. ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:40 przecież opozycja nie może się ośmieszać .Krytyka tak ,ale nie błazenada. Przecież sejm to nie cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Spokój P.O. ??????? 14.02.06, 10:48 To Uzywaj rzadziej słowa "sejm" ,bo w polskim wydaniu jest na tą instytucję inne określenie!!.Więc jak pan taki kram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil brednie IP: *.utaonline.at 14.02.06, 11:00 to co pan szanowny pisze to brednie. w moich oczach sie nie pograzyl. wrecz przeciwnie.precz z lewactwem! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: brednie toTy piszesz człowieku!!;o)) 14.02.06, 11:04 Szkoda czasu na Twoje czkawki!!.Pluj sie dalej sam!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: brednie toTy piszesz człowieku!!;o)) IP: *.utaonline.at 14.02.06, 13:52 poki co to widze ze to pan dostal drgawek i konwulsji wscieklizny. czy wy z PO wszyscy to tak macie juz wrodzone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator a te miliony to longi i kolesie? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.02.06, 14:00 Masz duże poczucie humoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: a te miliony to longi i kolesie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:11 ha! na dno to juz ty longi poszedles - pare razy na odwyku ty sie nie martw o PIS , martw sie o swoja watrobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Lepiej być nałogiem niż cw..em!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:39 wg najnowszego sondazu mlodziez polska ocenia PO jako Partie Ochlaptusow, chlopi zas nazywaja PO - popaprancy odrebniune zas starsze kobiety mowia , PO to - pospolite osly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Waszą nazywają partią ..pederastów!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:03 PIS to Potega i Sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś