Dodaj do ulubionych

Apartamex-Zielonki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:07
Znalazlam nowa oferte (dopiero w przygotowaniu), ale sprzedaz ma sie
rozpoczac do 2-3 m-cy. Lokalizacja : Zielonki, niskie budownictwo, wykonawca:
Apartamex; Czy ktos cos moze powiedziec na tem temat? Czy firma pewna? Czy w
ogole tez juz cos slyszeliscie o tej planowanej nowej inwestycji?
Obserwuj wątek
    • Gość: amaia Re: Apartamex-Zielonki IP: *.autocom.pl 14.02.06, 23:40
      Witam,

Inwestycja administracyjnie jest w Krakowie, a nie w Zielonkach (ul. Na
      Zielonki) - te mieszkania są już obecnie w większości zarezerwowane, Apartamex
      posiada na tę inwestycję WZiZT, natomiast nie ma jeszcze pozwolenia na budowę.
      Warto do nich zadzwonić i sie popytać, bo na stronie nie ma praktycznie żadnych
      informacji. Firma budowała kilka obiektów w tamtej okolicy, na lokalnym rynku
      działa dość długo...
      pozdrawiam
    • Gość: greko63 Re: Apartamex-Zielonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:26
      Witam Cię, Eleonoro!
      Jesli to nieco pomoże informuję, że niedługo zamieszkam w inwestycji realizowanej wlaśnie przez Apartamex. Firma solidna, rzetelna, z odpowiedzialnym, grzecznym podejsciem do swoich klientów. W kwestii zastosowanych w "mojej" inwestycji technologii - równiez bez zarzutu, a mam opinię osoby niezaangażowanej. Ja sie w każdym razie nie "przejechałem". Jest to ich kolejna ( 5-6?) inwestycja i wszyscy, a tak jak Ty przed zainwestowaniem przeprowadzilem gros rozmów, są raczej zadowoleni, a raczej, bo malkontentów nigdy nie brakuje. Polecam!Pozdrowienia!
      • Gość: Eleonora Re: Apartamex-Zielonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:26
        Czesc, Dziekuje za opinie , ale zgodnie z podpowiedzia skontaktowalam sie dzis
        z biurem i przezylam lekki szok, zostaly tylko 3 lub 4 mieszkania o metrazu 112
        m2. No coz spoznilam sie , bo szukam 2 pok. , wiec musze szukac dalej...Szkoda,
        bo projekt ciekawy, lokalizacja dla mnie ok. Mieszkania sie rozeszly, a nawet
        nie bylo jeszcze oferty sprzedazy ani w prasie ani na necie.Pozdrawiam
        • Gość: Seba Re: Apartamex-Zielonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:51
          To w takim razie sprawdz:
          www.jarzebinowka.pl
          Tez Zielonki - ceny fajne.
          Jezeli masz jakies pytania to pisz bo dzisiaj sie w tej sprawie bardzo dużo
          dowiedziałem.

Seba
          • Gość: Eleonora Re: Apartamex-Zielonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:49
            Dzieki za info, jak ty to znalazles, w prasie tego nie widzialam ani na necie.
            Moze wiesz jeszcze o jakis innych planowanych inwestycjach (glownie interesuje
            mnie Krowodrza) , bo jak sie decyduje czekac przez okres budowania to
            chcialabym miec w miare jakis wybor , a nie brac co zostalo.
            Apropo tej Jarzebinowki to ciekawa oferta, kiedy rozpoczynaja budowe/kiedy
            planuja zakonczyc? Czy to co na necie jest aktualne, czy juz pewnie jest wiecej
            zarezerwowanych? A co sadzisz o tym inwestorze? bo nazwa obila mi sie gdzies,
            ale za duzo nie wiem. Pozdrawiam
            • Gość: Seba Re: Apartamex-Zielonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:21
              Podaj mi swojego maila. Jutro rano napisze ci na priv o Jarzębinówce a przy
              okazji wymienimy się informacjami o planowanych inwestycjach.

Seba
              • Gość: Eleonora Re: Apartamex-Zielonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:23
                ankahalina@vp.pl

z gory dziekuje
              • macieklas Re: Apartamex-Zielonki 15.02.06, 22:55
                Jeżeli można to też proszę o jakiekolwiek informacje. Oferta jest bardoz ciekawa
                a lokalizacja wręcz super.Niestety nie znalazłem żadnych informacji o terminie
                realizacji.

Pozdrawiam

macieklas@gazeta.pl
                • Gość: kasiazuza Re: Apartamex-Zielonki IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.02.06, 02:52
                  ja tez bardzo prosze o kontakt i informacje na kasiazuza@hotmail.com
                  • angoba Re: Apartamex-Zielonki 16.02.06, 10:05
                    ja również bardzo proszę o informacje na angoba@gazeta.pl
                • micholinek Re: Apartamex-Zielonki - LOKALIZACJA 17.02.06, 11:17
                  z ta lokalizacja nie przesadzaj ze super

wlasnie zdecydowano o budowie polnocnej obwodnicy Krakowa tuz obok ...
                  • Gość: agnieszka Re: Apartamex-Zielonki - LOKALIZACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:24
                    czy wiesz moze cos wiecej na temat tej obwodnicy? czy gdzieś można o tym
                    poczytać? jeszcze do niedawna nie było zadnych wiążących decyzji. z góry
                    dziękuję
                    • micholinek Re: Apartamex-Zielonki - LOKALIZACJA 20.02.06, 12:08
                      w ostatnich dniach glosno bylo o tym w TVKrakow i lokalnej prasie.
                      naciskala Gmina Zielonki, gdyz trzymala grunty pod inwestycje od 15 lat,
                      sprzedali wszystko obok obwodnicy (m.in. wlasnie dla Apartamexu) i chcieli znac
                      wreszcie decyzje GDDKiA.
                      I decyzja zapadla - odetchnie Kraków, Opolska i 29Listopada.
                      A ze kosztem Zielonek ..... kto sie decyzdowal tam mieszkac powinien byl o tym
                      wiedziec. Postawia pewnie ekrany akustyczne, szczelne okna i bedzie super ....
                      • Gość: DD Re: Apartamex-Zielonki - LOKALIZACJA IP: *.ing.uj.edu.pl 20.02.06, 12:37
                        Mam pytanie do aniak-i, bo pewnie tu zajrzy: jak sądzisz czy przy Glogera nie
                        będa nam przeskadzać samoloty? Niestety jest tam korytarz na Balice i podchodzą
                        co 15 min. do lądowania. Jak przelatuja to na zewnątrz jest głośno ale może w
                        domu da się wytrzymać?
                        • micholinek Re: Apartamex-Zielonki - LOKALIZACJA 20.02.06, 13:20
                          jak zamnkiesz szczelnie okna to wyczujesz tylko lekkie drgania
                          to normalne
                          jak w warszawie na Szczesliwicach
                          jak chcemy miec duze lotnisko pod nosem - to niestety kosztem komfortu
                          mieszkania
                          jesli chcemy .....
                    • Gość: Eleonora Re: Apartamex-Zielonki - LOKALIZACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:45
                      Czy ktos wie któredy dokladnie bedzie przebiegac ta obwodnica? Gdzie mozna
                      znalezc dokladny plan? Pozdrawiam
              • Gość: kinga221 Re: Apartamex-Zielonki IP: *.ghnet.pl 16.02.06, 17:54
                Bardzo prosze o info na temat tej inwestycji, mam już zarezerwowane tam
                mieszkanie, też już mam jakieś informacje i zbieram więcej dla pewności.

Kinga
                kinga221@gazeta.pl
                • aniak-i Re: Apartamex-Zielonki 20.02.06, 08:12
                  hej, kupiłam mieszkanko w Budopolu na Glogera, chyba zostały jeszcze 2
                  mieszkania 2 i 3 pok ale na poddaszu:)-tez miło.
                  Aha co do inf o obwodnicy wysle wieczorkiem:) ale mi to nawet pasuje-odciazy te
                  mniejsze drogi przy których sa nasze mieszkanka. nie bedzie tak zle, teraz
                  mieszkam na zabincu tuz przy torach a zaraz dalej jest 29 listopada i nic to nie
                  przeszkadza:)
                  pozdrawiam
                  • Gość: kasiazuza Re: Apartamex-Zielonki IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.02.06, 23:38
                    tez poprosze o informacje na tema obwodnicy kasiazuza@hotmail.com
                    Dzieki
          • Gość: Sceptyczkatu Re: Apartamex-Zielonki IP: 80.73.188.* 31.03.06, 16:28
            tu jest o Jarzębinówce:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=36020418&a=36020418
    • Gość: Kocur Re: Apartamex-Zielonki IP: *.autocom.pl 17.04.06, 00:44
      Czy ktoś wie coś nt. bliskości planowanej obwodnicy od tej inwestycji przy ul.
      Na Zielonki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka