zbigniew74 20.02.06, 15:43 Byłem w "Walentynki". Bardzo dobrze nakręcony (oddaje klimat lat siedemdziesiątych). Ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megas1 Re: Film "Monachium" - polecam 20.02.06, 16:00 Byłem - dobry film od strony technicznej, realizacji, oddania klimatu lat 70. Tylko za cho... nie wiem o co chodziło reżyserowi. Bo generalnie był to instruktaż jak przygotować zamachy bobmbowe i inne. Jeżeli ten film miał mieć jakieś przesłanie - to za mało wyraziste. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Ciekawa była rozmowa w Grecji 20.02.06, 20:20 Między głównym bohaterem a młodym Palestyńczykiem. Pamiętacie? młody Palestyńczyk pyta dlaczego Żydzi po wojnie zostali przyjaciółmi Niemców, przecież to Niemcy a nie Palestyńczycy spalili i zagazowali miliony Żydów. Co do bomb to jak pamiętam były użyte tylko dwie. A śmierć Holenderki? Byłem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Około 20 lat temu był zrealizowany film pt."Miecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:14 Gideona"-na podstawie tej samej książki co "Monachium".Moim zdaniem film o wiele lepszy.Bez tego cholernego patosu Spielberga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Około 20 lat temu był zrealizowany film pt."M IP: 87.207.99.* 20.02.06, 20:58 Raczej średni film Odpowiedz Link Zgłoś