Gość: doniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:26 To była ostatnia zapiekanka u tego pana. Nie dość że z posiekanym porem zamiast szczypiorku, to jeszcze zafundowała mi noc na kiblu. Powinien tam wkroczyć sanepid! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kpiarz Re: Endzior - ostatni raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:42 I miałeś czyszczenie jelita za darmo - za to w specjalistycznych przychodniach płaci sie dość drogo. U Endziora gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Zapiekanki u Endziora? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.02.06, 17:38 Pierwsze słysze że u Endziora kupuje się zapiekanki. Obok tak tam sa dobre ale u Endziora? To chyba jakas nowość:) U Endziora grochówka jest lux:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciufcia Re: Zapiekanki u Endziora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:47 Ja też słyszałam że zapiekanki to w okienku obok :] Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapiekanki u Endziora? 21.02.06, 19:10 Są, są...otwiera się na nowe rynki...;) A zapiekanki są rzeczywiście najlepsze obok, w barze "Oko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark to u młodego Endziora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 01:00 Nazywa się to chyba "Na Maxa", no i jak słyszę - takie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: to u młodego Endziora IP: *.pl / 80.51.180.* 22.02.06, 12:45 Może masz alergie na pora.Niektorzy tak maja szczegolnie jak zmieszaja z alkoholem.Pozniej efekt wiadomy- calonocne kiblowanie.ja osobiscie wole kielbaski,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniek Re: to u młodego Endziora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:11 Najłatwiej brud i syfex tłumaczyć tym że ktoś sobie popił. Nie wiem czy alergia na pora objawia się bólem brzucha, wymiotami i sraczką :] myślę że to zatrucie zołądkowe a nie alergia :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
identyfikatorr Re: Endzior - ostatni raz 10.03.06, 16:29 bzdura jakaś. może coś wcześniej nie tego zjadłeś? jedne z najlepszych zapiekanek z sosem czosnkowym. i dodatkowo kultowe miejsce. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Endzior - ostatni raz 10.03.06, 22:50 To że kultowe to nic nie znaczy.A im bardziej miejsce robi się kultowe tym bardziej od niego stronię. Odpowiedz Link Zgłoś