Dodaj do ulubionych

Endzior - ostatni raz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:26
To była ostatnia zapiekanka u tego pana. Nie dość że z posiekanym porem
zamiast szczypiorku, to jeszcze zafundowała mi noc na kiblu. Powinien tam
wkroczyć sanepid!
Obserwuj wątek
    • Gość: kpiarz Re: Endzior - ostatni raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:42
      I miałeś czyszczenie jelita za darmo - za to w specjalistycznych przychodniach
      płaci sie dość drogo. U Endziora gratis.
    • Gość: Zbigniew Zapiekanki u Endziora? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.02.06, 17:38
      Pierwsze słysze że u Endziora kupuje się zapiekanki. Obok tak tam sa dobre ale
      u Endziora? To chyba jakas nowość:) U Endziora grochówka jest lux:)
      • Gość: ciufcia Re: Zapiekanki u Endziora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:47
        Ja też słyszałam że zapiekanki to w okienku obok :]
        • mrug Re: Zapiekanki u Endziora? 21.02.06, 19:10
          Są, są...otwiera się na nowe rynki...;)
          A zapiekanki są rzeczywiście najlepsze obok, w barze "Oko".
      • Gość: dark to u młodego Endziora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 01:00
        Nazywa się to chyba "Na Maxa", no i jak słyszę - takie jest :))
        • Gość: marcin Re: to u młodego Endziora IP: *.pl / 80.51.180.* 22.02.06, 12:45
          Może masz alergie na pora.Niektorzy tak maja szczegolnie jak zmieszaja z
          alkoholem.Pozniej efekt wiadomy- calonocne kiblowanie.ja osobiscie wole
          kielbaski,pozdr
          • Gość: doniek Re: to u młodego Endziora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:11
            Najłatwiej brud i syfex tłumaczyć tym że ktoś sobie popił. Nie wiem czy alergia
            na pora objawia się bólem brzucha, wymiotami i sraczką :] myślę że to zatrucie
            zołądkowe a nie alergia :)
            pozdr
    • identyfikatorr Re: Endzior - ostatni raz 10.03.06, 16:29
      bzdura jakaś. może coś wcześniej nie tego zjadłeś?
      jedne z najlepszych zapiekanek z sosem czosnkowym. i dodatkowo kultowe miejsce.
      polecam.
      • lucy215 Re: Endzior - ostatni raz 10.03.06, 22:50
        To że kultowe to nic nie znaczy.A im bardziej miejsce robi się kultowe tym
        bardziej od niego stronię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka