Dodaj do ulubionych

Takie rozdanie...

27.11.02, 09:59
Widać że dawno nie tasowane.
Trudno oczekiwać czegoś innego.
Dość bzycząco brzęczący ten magistracki pokerek...
Trzmiel no, no no, a jeszcze jako pełny pyzypyrowiec chyba był dyrektorem od
starych autobusów...
Urbaniak...no! to przynajmniej czysta klasyka! I brzmi jak nasz stary , dobry
Urbaniak...
Zuziak...to świetny wiceprezydent i jak fachowy! Och , trudno się nie
zachwycać...
Dobrze, że zostaje Stańczyk, bo powinien zostać zawsze jakiś kanał do pełnego
obśmiechu...a taki Stańczyk choć daleko już od pierwowzoru , ale zawsze michę
ucieszy.
I Adamczyk, co to zapewne tak dla jaj i żeby sobie kiedy już wyskoczy nie
bardzo radził. A gdyby został radnym, to cztery latka byłoby gwarantowane.
Teraz czekam na psunięcia, licytację, ile i kiedy kto zmienia...
trudny;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: wacek Re: Takie rozdanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 10:18
      Zapomniałeś czegoś o kołodko powiedzieć-kutafonie.
      • Gość: picipolo Re: wacek eheh prymitywie IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 10:26
        ech kutafon to z ciebie jest jełopie.
        jak nie wiesz o czym pisze obywatel Trudny to nie zabieraj głosu.

Trudny teskniłem za toba i twoimi postami.
        ale tu sie niezgadzam!
        poczekaj daj szanse,a nie odrazu pisz scenariusz komedi do tych aktorów.

pozdrawiam picipolo

Ps.ucałuj zonke.
        • trudny2002 Pic i Polo, a czemuś... 27.11.02, 11:01
          Do Piwnicy to czemus nie zajrzał kiedyś obiecywał?
          Ale masz wybaczone i co się odwlecze to nie utonie, jak powiadają.
          Co do szans. Każdy debiutant dostaje szansę. Wskażesz mi jednego , to oburącz
          się podpiszę i gotow jestem z petycja wielka za tą szansą wystąpić.
          To przechodzone postaci i nie spodziewam się sukcesów. Zresztą sam widzisz, że
          oklaski na dzień dobry dostaja od...wacków. A i to boli...
          trudny;-)
          • Gość: picipolo Re:ech Trudny,widzisz IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 12:40
            jest taka sprawa ze zapomniałem.ale to jest pierwszy z powodów , a drugi zas to
            ze bardzo ostatnio mnie "suszy", wiec potwornie sie mecze bo pic sam nie umiem.
            wiec chetnie skorzystam z kolejnego zaproszenia (jak bedzie),tyle tylko ze
            potem chetnie przefiltrował bym nereczki albo sprawdził prace watroby.
            jak ty sie zapatrujesz na taka propozycje?

pozdrawiam picipolo
            • trudny2002 Re:ech Pic w samotności , to smutne,widzisz 27.11.02, 12:57
              No ale przecież ja już kolejne zaproszenia rozsyłałem...
              Dziś wieczorem chyba śpiewa ktoś w Piwnicy, ale przecież śpiewanie śpiewaniem ,
              a bar nie zamyka się na ten czas...
              Tyle że i dziś i jutro to ja niestety nieobecnosć muszę zapisać, bo nazbierało
              mi się różności do zrobienia...
              Tyle, ze pracuję szybko to pewnie wkrótce ...
              No to zajrzyj sobie na "dwuaktóweczkę w Planetarium". Zapewniam, ze to nie jest
              cieniutka robota...
              trudny;-))
              • Gość: picipolo Re:ech Pic w samotności , to smutne,widzisz IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 13:11
                hmm , w takim razie daj mi znac jak tez bedziesz miał chwilke wolnego i
                bedziesz pozytywnie nastawiony.wtedy napewno zagladne i moze razem bedzie nam
                razniej?
                pozdrawiam picipolo
              • trudny2002 Re:ech Pic w samotności , to smutne,widzisz 27.11.02, 13:13
                Szybko koryguję.
                Dwuaktówka jest już dwuaktówką nie w Planetarium , ale dwuaktówką sali baru...
                cokolwiek nie powiedzieć to jakby bliżej Twoim zapędom i ideologii spotkań...
                trudny
                • Gość: picipolo Re:ech trudny IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 13:37
                  hmm, wydaje mi sie ze sobie jaja robisz, albo chcesz zrobic zemnie alkoholika?
                  oj brzydko, bardzo brzydko obywatel Trudny postepuje z obywatelem picipolo!
                  pozdrawiam picipolo

Ps. ucałowałes zonke?
                  • trudny2002 Re:ech trudny 27.11.02, 13:49
                    To Ci się źle wydaje.
                    Nie robię ani sobie jaj , ani alkoholika z Ciebie...
                    Była wczoraj "dwuaktówka" w Planetarium, a dziś jest w Barze.
                    A wszystko w Piwnicy.
                    I co mam poradzić na to , że czas nie jest łatwy do zatrzymania. jest
                    trudny...niemożliwie trudny
                    Z żonką wszystko w najlepszym. Chyba że w superskrytości przyprawia mi rogale...
                    Wszystko trzeba umieć znieść szanowny Pic i Polo..
                    trudno (y)
                    • Gość: picipolo Re:ech trudny IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 13:58
                      zapytam wprost!
                      kiedy razem pogwarzymy i czyms ostrzejszym podreperujemy nasze zdrówko?

pozdrawiam picipolo
                      • Gość: Wacuś Re:ech trudny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 14:26
                        Kochani moi,a czym te pogwarki się zakończą?.No,no-bądzcie grzecznymi
                        chłopczykami.

Wasz Wacuś.
      • trudny2002 Wacku... 27.11.02, 10:53
        Gość portalu: wacek napisał:

> Zapomniałeś czegoś o kołodko powiedzieć-kutafonie.
        Dziękuję Ci żeś mi przypomniał.
        Obawiam się, że jesteś z tych wacków co to niewiele pamiętają sami , natomiast
        gotowi udzielać rad i wskazówek. raz jeszcze dziękuję.
        A na marginesie zapytam, czy Ty jesteś wacek urynalny?
        I cierpisz gdy Pan Twój Cię bije?
        Bezgniazdowiec co to musi być tak grzeczny i jak sie wyrwie...to nie daj Boże?
        trudny
        • Gość: Wacek urunalny Re: Wacku... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 13:51
          Tak myslałem,że Ty masz pedalskie ciągoty i wszystko Ci się tak kojarzy.
          Dajcie sobie buzi z Picipolem,czy jak tam sie nazywa.Pa,pa.
          • Gość: picipolo Re: Wacku...zazdrosny? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 14:02
            ech ale z ciebie kawał solidnego popierdolenca!
            ale z drugiej strony ci zazdroszcze, zyjesz w swoim swiecie który jest rózowy a
            ty czujesz sie szczesliwy.Wacku wiec zapodaj sobie pastylke i badz szczesliwy.

pozdrawiam picipolo
            • trudny2002 czy można wymagać od wacka? 27.11.02, 15:10
              jesli tak to niewiele.
              Wacuś starannie się określa skąd przybywa, precyzyjnie rozdaje razy nawet przy
              okazji wymiany zdań na dowolny temat - podkreślając swoją tolerancję dla
              róznego rodzaju mniejszości. Wacek z zapałem zaatakuje Żyda bo to żyd, pedała
              bo to pedał, zduna bo ma związek z gliną, i pielęgniarkę odwszawiającą w izbie
              zatrzymań bo ma kontakty z mendami.
              Wacek jaki jest każdy widzi.
              Bardzoś mnie tym nie dotknął , a zwłaszcza gdyś użył terminu iż "myślałeś"
              dokładniej "tak myślałeś".
              Widzisz wacusiu, żeby myśleć trzeba mieć czym, i potrzeba być dotlenionym. A
              ponieważ Ty WACEK jesteś jak sam piszesz , a ja domniemywamm żeś stale
              podniecony czyli wacek pripismowski, to nie staje Ci litrażu dotleniacza.
              Zebyś z taką serdecznością podchodził do siebie z jaką niechecią traktujesz
              innych moze z czasem stałbyś się Wacławem i nie tylko urynalnym.
              trudny
              Dla jasności preferencji seksualnych , to ja raczej jestem lesbijka. Wolę,
              nawet zdecydowanie wolę kobiety...
    • Gość: kobita Re: Takie rozdanie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 15:37
      Wacek jak wacek. Z kim to on sie na rozumy pozamienial?

Ale wracajac do meritum...Gazeta doniosla, ze po szczesliwym-nieszczesliwym
      awansie Adamczyka ten czteroletni etacik dostanie niejaka BMM -przasna femme
      fatale.Zaiste - to bardzo fatalna baba...No cuz - demokracja ma nie tylko
      zalety...

Ps. Trudny! Z radoscia skonstatowalam, zes jest taki kulturaly!
    • Gość: kiks Re: Takie rozdanie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 23:05
      Nie rozumiem, o co chodzi?
      • trudny2002 Re: Takie rozdanie... 28.11.02, 09:06
        Są którzy rozumieją i sa którzy nie. A może tylko nie do końca.
        Ale nie dbaj o drobiazgi.
        Kobitę z ukłonem witam i pewnie mogę się czuć jakby te niegdysiejsze
        nieporozumienia zostały objęte abolicją...???
        miłego dnia
        trudny
        • Gość: Wacuś Re: Takie rozdanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 09:10
          A których jest więcej wg.Ciebie?.
          • trudny2002 Re: Takie rozdanie... 28.11.02, 09:16
            Gość portalu: Wacuś napisał(a):

> A których jest więcej wg.Ciebie?.
            Wacuś , ja się nie zajmuję statystyką ,
            i nie odbieram nikomu prawa do interpretacji.
            Jednak kiedy czasem przyglądam się reakcjom niektórych po np. wyborach albo ich
            doborowi literatury czy prasy, to mimo że z jednaj strony jakość a z drugiej
            ilość jest to trochę smutne.
            Tyle nieźle, ze argumenty ważyć należy a nie liczyć.
            A Tobie dziś jakoś pokojowo dzień sie zaczyna czy też za toporem sie nerwowo
            rozglądać musisz?
            trudny
            • Gość: Wacuś Re: Takie rozdanie... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 12:20
              Ranek zaczął mi się trudno i rzeczywiście rozglądałem się za toporem oraz celem.
              Ale Twój spokój i taka jakaś dobroć płynaca z Twoich słów-uspokoiła mnie.

Twój Wacuś
    • Gość: kobita Re: Takie rozdanie... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 11:52
      Trudny! Czyz nie pieknie jest roznic sie pieknie? I to jeszcze o pryncypia?
      Uklony i wiadome wyrazy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka