hrasier_2 05.09.24, 10:12 Szkocja: Polska w Lidze Narodów dzisiaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 10:14 Będzie spojrzane, jak nie zapomnę :) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 10:37 Będę oglądać. Może sobie nawet chipsy kupię 😋 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 20:33 Moje przekąski na mecz - chipsy o smaku wodorostów i płyn do spryskiwaczy Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 20:45 Wygląda jak Blue Sprite. A ja zwykłą Kadarkę. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 20:56 To pepsi, ale nie smakuje jak pepsi tylko jakieś chemiczne gówno. Nie polecam... A chipsy wyjątkowo ohydne. To nie jest smak wodorostów tylko pieprzonego wasabi. Nie znoszę wasabi 🤢 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 20:57 GOL ⚽🎉 Sebastian Szymański z dystansu Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Nowe rozdanie 05.09.24, 23:45 Zalewski wygrał mecz. Następna Chorwacja 8 września. Portugalia wygrała z Chorwacją 2:1. Ronaldo strzelił bramkę. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowe rozdanie 06.09.24, 06:56 Bym powiedział, że to szkocki obrońca przegrał mecz w końcówce. Zalewski wygonił się pod końcową linię i nie miał zupełnie komu odegrać. Ewidentnie szukał karnego. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowe rozdanie 07.09.24, 13:19 "Futbol na tak". Wraca selekcjoner do domu. Żona - przegraliśmy? Selekcjoner - tak. ... Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Nowe rozdanie 08.09.24, 11:55 Arcyważny mecz dzisiaj. Wygrana daje szansę na wyjście z grupy. Mecz wieczorem. Już zacieram ręce. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowe rozdanie 08.09.24, 16:07 Czekaj, o co chodzi z tym wychodzeniem? No my jesteśmy jakaś A1. Ja się cieszę, że zamiast spotkań towarzyskich z Gibraltarem lub w najlepszym przypadku 3 składem Hiszpanii gramy mecze o poważniejszą stawkę, ale jakoś szczegółów tych rozgrywek mi się nigdy nie chciało prześledzić. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Nowe rozdanie 08.09.24, 17:48 Otóż Liga Narodów UEFA 2024/25 jest pierwszą, w której każdy będzie grał o coś. Po pierwsze – więcej zespołów wywalczy awans do turnieju głównego, po drugie natomiast będą jeszcze baraże o utrzymanie w lidze. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowe rozdanie 08.09.24, 18:40 No i z tym awansem (już coś wcześniej było) - to mi się w ogóle nie podoba. Do mistrzostw Europy są osobne eliminacje i na tym powinniśmy zakończyć. Niech ten turniej będzie o coś innego, jakiś puchar itp. - oczywiście też punkty do ogólnego rankingu co umożliwia potem losowanie z lepszego koszyka. Ale nie, że niby eliminacje do turnieju głównego przegrałeś, no ale tu jest też taka boczna furtka... Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Nowe rozdanie 09.09.24, 11:55 To mamy to trzecie miejsce. Mecz o którym można zapomnieć . I 0:1 to łagodny wymiar kary. Widać że niektórzy są nieograni. Bo nie trenują w klubach. W październiku z Portugalią. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowe rozdanie 09.09.24, 12:38 Właśnie nie wolno zapomnieć. Łagodny wymiar kary od drużyny pod wodzą dziadka Modricia... Wcześniej oglądałem moich ulubionych Tetryków o meczu ze Szkocją. Jeden zaczął od tego, że Probierz to bardziej odważnie, jak Sousa. Wyszliśmy dwoma napastnikami. Na to drugi: - zaraz, to widziałeś u nas na boisku 2 napastników? No Lewy coś tam pograł. I dalej: - krąży taka opinia, że dlaczego Probierz nie zmienił wcześniej Piątka? Bo zapomniał, że on tam w ogóle gra... Odpowiedz Link