Dodaj do ulubionych

Wisła: rośnie adrenalina przed derbami

08.03.06, 08:51
każdy to powie, Wisełka rządzi w Krakowie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gielelele Re: Wisła: rośnie adrenalina przed derbami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:09
      Chyba na wsiach wokolo Krakowa
    • Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:35
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kamil [...] IP: *.citynet.pl 08.03.06, 12:14
      • Gość: Cyfra [...] IP: *.r.pppool.de 08.03.06, 12:16
        • Gość: Cyfra Znowu admin pokazal klase... IP: *.r.pppool.de 08.03.06, 15:55
          W odpowiedzi na chamski post niejakiego kibica wisly Kamila napisalem:
          Kamil przyklad wislackiego inteligenta i..... moj post zostal usuniety jako
          zlamanie regulaminu....
          Panowie moderatorzy tego forum,ja wiem ze wy jako sympatycy pewnego
          gwardyjskiego klubu,robicie wszystko zeby Cracovie upokorzyc,ale sa pewne
          granice...nie osmieszajcie sie...
          Swoim zachowanie pokazujecie tlko jak wielka jest nasza CRACOVIA!!!
          • Gość: drewniak Re: Znowu admin pokazal klase... IP: *.veranet.pl 08.03.06, 16:23
            no nieeee,wielka Cracovia,ha,ha,ha.
            Konia kują ,a żaba nogę podstawia.
            • Gość: dawid Re: Znowu admin pokazal klase... IP: *.citynet.pl 08.03.06, 17:59
              biedna cyfra robi wszystko ,żeby wykazać się swoją inteligencją , taką
              niedoceniona ,zahukana .Napisała coś mądrego a tu zły admin zamiast
              pochwalić ,pogłaskaćto kasuje posta.. żal mi cię bardzo pozdrawiam ciepło,
              wszystko się ułoży.
          • peteen nie czepiaj się... 08.03.06, 21:52
            tylko nie cytuj, nawet w tytule, wulgaryzmów, to był jedyny powód...

a zatem kto tu jest smieszny ze swoją teria spiskową?
            • Gość: Cyfra Re: nie czepiaj się... IP: *.r.pppool.de 08.03.06, 22:44
              peeten,kazdy ,kto na tym forum troche jest wie ze np.Ty jestes sympatykiem
              wisly...
              • peteen mylisz się... 09.03.06, 07:31
                powinienes rozróżniać peteena "czarnego", który ma swoje preferencje (nota bene
                nie ma znaczenia która wygra, ważne by była z krakowa), od
                peteena "czerwonego", czyli admina, który pilnuje, żeby za dużo wyrazów na k,
                ch, j, i p nie było...

ps. nie siedzę 24h na forum, po wskazaniu wulgarnego postu o craksie - wyleciał
    • Gość: kudlata Re: Wisła: rośnie adrenalina przed derbami IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 08.03.06, 23:21
      Co to za brednie z tym gazem,wchodziłam na trybune E,było opoznienie,ludzie
      byli wkurzeni,ale nikt nikogo gazem nie traktował.Adrenalina rosnie,ale po co
      dziennikarze robią sensację i jak zwykle z igły widły.JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA
      GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka