Gość: wiking1 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 18:09 No proszę w Krakowie padła główna wygrana w Totolotku tak troszkę ponad 10mln.Zainteresowanych przekazaniem części na szczytne cele proszę o osobisty kontakt ze mną! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: 6 w totku IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 18:11 a konkretnie w hucie... ale to nie byłem ja :c( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 6 w totku 01.12.02, 18:20 10 mln... no wlasciwie to 9, bo 1mln bedzie ratowal nasz budzet /mozna by ta kase jakos madrze spozytkowac notabene/.. ile mozna zrobic z taka forsa!!! na poczatek kupilbym sobie skuter, tak od reki, a potem.. potem bym tak z miesiac sie uspokajal ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: 6 w totku 01.12.02, 19:29 no to po miesiącu uspokajania się mogłoby ci już na życie nie starczyć Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 6 w totku 01.12.02, 19:58 jottka napisała: > no to po miesiącu uspokajania się mogłoby ci już na życie nie starczyć e tam. pojechalbym np obejrzec konkurs skokow i pokibicowac razem z innymi patryjottkami finom i austriakom :))) no i malyszowi oczywiscie. a zreszta nie wiem, czy bym dal rade wydac 2,5mln dolarow w miesiac, nie ma szans :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: 6 w totku 01.12.02, 20:01 na pewno mógłbyś liczyć na wiernych przyjaciół, którzy wspomogliby cię w tej trudnej godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 6 w totku 01.12.02, 20:06 jottka napisała: > na pewno mógłbyś liczyć na wiernych przyjaciół, którzy wspomogliby cię w tej > trudnej godzinie > myslisz, ze mogliby sie polasic na moja kaske? hym, hym... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: 6 w totku 01.12.02, 20:08 sam płakałeś, że nie umiesz wydać głupich paru mln dolarów w miesiąc, więc możemy ci pomóc cena usługi do ustalenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herme Re: 6 w totku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.12.02, 20:15 a wiecie ze szansa wygrania 6 jest 1: 13 000 000 z haczykiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 6 w totku 02.12.02, 17:00 hle, hle, dzisiaj nas wydrukowali w gw, moja klasa zaoferowala sie do pomocy przy wydawaniu 2,5mln dolarow :)) szkoda, ze redaktory z gw nie potrafia dobrze przepisac naszych tekstow. robi sie 'CTRL + C' i potem 'CTRL + V', a nie bawi sie w poprawianie wyimaginowanych bledow!!! Odpowiedz Link Zgłoś