wiesio1 02.12.02, 07:54 Gdzie w Krakowie można kupić jajne kanapko na wynon estetyczne i w miarę tanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: kanapki IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:08 czy jajne ma oznaczać, że z jajkami na twardo ?... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesio1 Re: kanapki 02.12.02, 08:57 Przepraszam za pomyłki. Chodzi o kanapki, fajne, ładne, małe nadające się na małe przyjęcie w domu.Gdzie w Krakowie można kupić takie kanapki na wynos.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kanapki 02.12.02, 09:19 wieiek, ja tylko żartowałem... niedaleko mnie, przy ul. białoprądnickiej jest taka firma, jakoś "z obca" się nazywająca, niestety nie znam szczegółów, ale jeśli masz auto, to znajdziesz ich bez problemu powodzenia... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: kanapki IP: *.markom.krakow.pl 02.12.02, 12:56 kanapki robi np RÓŻOWY SŁOŃ -te jadłam, są małe, ale bardzo apetyczne, "bogato" obłozone ze tak powiem, jedna chyba 2 zl,wiec nie-tanio na takiech wieeelkich tacach po 100 szt są. ul. Szpitalna 38 ul. Straszewskiego 24 ul. Sienna 1 robi też KRÓLEWSKI PRZYSMAK Tel. 292 20 20 Odpowiedz Link Zgłoś