wasyl76 12.03.06, 23:06 Nazywanie tych bandytów nawet „pseudokibicami” uwłacza kibicom. Tak, przemawia za mną złość i chętniej odpłacił im tym samym. Zero tolerancji dla wszystkich bandziorów. [‘] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenn Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatka IP: *.chello.pl 12.03.06, 23:09 Cóż rozgrywki ligowe rozpoczęte.....kibce już sie zdąrzyli wykazać-po co organizują tą bandytkę na "stadionach" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertw Gdzie pani Ryniak i pan Ziobro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:48 Przecież mieli poprzez zaostrzenie kar ograniczyć przestępczość na naszych ulicach.I co? I mamy kolejną ofiarę...A jest i będzie coraz gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś
vangoku Re: Gdzie pani Ryniak i pan Ziobro? 12.03.06, 23:55 Bo to tylko polityka, nic więcej tylko polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertw Re: Gdzie pani Ryniak i pan Ziobro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:57 Wiem,moje pytanie było ironiczne... Przy okazji - policja już podobno zatrzymała podejrzanych.Policję to my mamy OK,żeby tylko więcej kasy państwo zechciało dac jej na działanie... Odpowiedz Link Zgłoś
vangoku Re: Gdzie pani Ryniak i pan Ziobro? 13.03.06, 00:00 Jak będzie mniej dornowatych doradców to będzie więcej kasy na Policję. A dla policjantów, którzy podobno zatrzymali podejrzanych, brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos Ryniakowa i Ziobro pewnie odwiedzą IP: *.crowley.pl 13.03.06, 00:05 poszkodowanego. wystapią w telewizji z apelem o zaoszczenie kar a potem poczekają az ktoś coś zrobi. Bo w Polsce poseł i wałdza tylko informuje co trzeba zrobić - całe wykonanie zostawia bliżej nieokreslonej materii. Ziobro jest drugi raz ministrem sprawiedliwości - rządzi drugi raz w ciągu ostatnich 15 lat a przestepczośc jak rosła tak rośnie. Ale oczywiście to wina: PO i SLD, mediów, Niemców, Rosjan, ptasiej grypy, LPR, Samoobrony, PRL, Jaruzelskiego, Ubeków, Sbeków, partyjnych, bezpartyjnych, gejów, lesbijek, biseksualistów, Alkaidy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apostoł Nienawiści Re: Ryniakowa i Ziobro pewnie odwiedzą IP: *.ds.univ.gda.pl 13.03.06, 01:37 Pierwsz rzecz, że policję mamy też do dupy, bo im się żadko kiedy chce. Co chwilia wybucha afera, że kogoś niewinnego wsadzą do więźnia. Np. tego, którego oskarżają ustawiają na rozpoznaniu dla świadków w otoczeniu ludzi o zupełnie innej posturze i kolorze włosów. "Świadek kogo widział chudego młodego mężczyznę chyba blodyna..." (dokola sami pakeży i grubasy). "Ten?" "ten" i jazda. Zaostrzanioe kar i tak nic nie da jak miejsc w pierdlach brakuje (norwy qrwa unijne 3 m2 na więźnia - studenci w akademikach tyle nie mają). Trzeba glinom zwiększyć uposarzenie i doje.. takie kary za złe spełnianie obowiązków, żeby robili to szybciej i sprawniej. Kara nigdy nie wppywa na sklonnosc do popelniania przestepstw u skazanego, ale jesli zatrzymanie i kara wydaje sie byc nieuchronne i szybkie wplywa na wszystkich innych. Prewencyjnie. Póki co to ja się na razie bardziej boję policji niż bandytów. Poniewaz wygladam alternatywnie (metal) często dopieprzają się do mnie "za gębę". Zaś jak kiedyś dostałem wpie..(ostry wstrzas mózgu) usłyszałem na sam poczatek: "Wiemy kim pan jest i jak komus cos sie zdarzy na dzielnicy, bedziemy wiedziec do kogo sie zglosic..." Po dwóch dniach wiedzialem jak sie nazywaja i gdzie mieszkaja (mimo ze tydzien tam mieszkalem). Po miesiacu przyszlo z brau poszlak sledztwo umozono. Ogolnie niech sqrwiele sie trzymaja ode mnie z dala. Chce tylko zeby wolno mi sie bylo bronic... , bo poki co obecny system sadowniczo - penitencjarny jest skierowany przeciw ofierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apostoł Nienawiści Re: Ryniakowa i Ziobro pewnie odwiedzą IP: *.ds.univ.gda.pl 13.03.06, 01:38 sorry za byki - 2 noc bezsenna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psyholognistykutas Re: Ryniakowa i Ziobro pewnie odwiedzą IP: *.crowley.pl 13.03.06, 14:57 "...wystapią w telewizji z apelem o zaoszczenie kar..." "Ziobro jest drugi raz ministrem sprawiedliwości - rządzi drugi raz w ciągu ostatnich 15 lat a przestepczośc jak rosła tak rośnie." Cie pieron... Jak będzie trzeci raz prezydentem, to może wreszcie "zaoszczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ryniakowa i Ziobro pewnie odwiedzą IP: *.citynet.pl 13.03.06, 18:21 A moze pseudokatolickich rodzin? Odpowiedz Link Zgłoś
woraj Re: Gdzie pani Ryniak i pan Ziobro? 13.03.06, 13:52 Kasę to policja ma. Nie potrafi jej wykorzystać. (TO JEST KOLEJNA AFERA) Wszystkich stadionowych bandytów powinno się skierować na okres 2 lat do wykonywania (nieodpłatnie) ciężkich prac porządkowych na rzecz miasta (szczególnie w okresie zimowym). A za niesubordynację lub opieszałość kara chłosty wykonywana natychmiast w publicznym miejscu. Nad bandytą powinien widnieć napis "BANDYTA" z opisem czynu bandyckiego. Bandytą w tym wypadku jest każdy, kto pośrednio lub bezpośrednio uczestniczył w bandyckim procederze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty hools [...] IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 13.03.06, 01:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleaar Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:10 Jestem zszokowany, bo posrednio znalem zabitego a osobiscie-17latka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Huty Re: Czy nie zdaja sobie sprawy że zostaną złapani IP: *.zax.pl / *.zax.pl 12.03.06, 23:18 Tak się zastanawiam czy ci mordercy nie zdaja sobie sprawy z tego, że zostaną za tydzień może dwa złapani i posiedza za kratkami do końca życia. Strasznie sie stało iż życie nic nie jest wart dla takich bandziorów. Powinni do końca życia pracować w kamienołomach. Szkoda że w tym kraju nie ma takich więzień. Brakuje mi słów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czy nie zdaja sobie sprawy że zostaną złapani IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:22 Tez mnie to zdumiewa.. Jakie to musza byc opętane młotki. Przeciez sprawcow morderstwa szuka sie tak dlugo, az sie ich nie znajdzie. Pewnie temu imbecylowi i jego kompanom wydawalo sie, ze skoro moga bezkarnie krasc samochody czy inne rzeczy, to i taki wyczyn ujdzie im na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Czy nie zdaja sobie sprawy że zostaną złapani IP: *.kolornet.pl / *.kol-maq.kolornet.pl 13.03.06, 01:09 to juz niepierwszy taki przypadek w Krakowie i nie slyszalem zeby ujeto poprzednich sprawcow/ wtym razem sie udalo dziek szybkiej akcji - brawo dla policji / trzeba zrobic przykladowy proces i zadnej litosci dla bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Do "zdawania sprawy "trzeba mieć rozum... IP: *.interserv.net.pl / *.devs.futuro.pl 13.03.06, 16:11 .."opętane młotki" to dla mordercy i jego kumpli za bardzo pozytywne określenie.To proste narzędzie ma niestety więcej inteligencji niż kompania morderców z Merca razem zsumowanych. Ps Policja mogłaby poza polowaniem z radarem przeszukać profilaktycznie w okolicach stadionów w czasie meczów i osoby o takiej rzucającej się w oczy inteligencji i ich pojazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzyrafa Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatka IP: *.salwator.net 12.03.06, 23:12 ['] niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M !!!! kara śmierci IP: 62.111.139.* 12.03.06, 23:21 za takie czyny odrazu kara śmierci !!!!!!!!!! bez litosci bo jest coraz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: !!!! kara śmierci IP: 62.111.139.* 12.03.06, 23:23 i niech mi tylko ktos powie ze to nie humanitarne? Prawa człowieka itp itd? A jakie prawo ma człowiek który zostaje zabity? Humanitarne jest zabijac? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar [...] 12.03.06, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oswald [...] IP: *.aicon.biz 12.03.06, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Pogielo was w tej wyborczej? 13.03.06, 15:18 Cenzura? Za to ze czlowiek domaga sie SPRAWIEDLIWOSCI!? Ja wiem, Michnik pewnie ich uzna za "Ludzi Honoru" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.ists.pl 12.03.06, 23:54 złapali morderców, a GW jeszcze o tym nie napisala, ciekawe co to za ludzie - podejrzewam że gangsterka ostatniego gatunku, dowiemy się jutro Odpowiedz Link Zgłoś
vangoku Pokazać ich twarze 12.03.06, 23:58 Kamieniołom do końca życia, bo śmierć to dla nich byłaby za duża nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: A płaczek żydowski p.F powie,że to przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:05 I Cracovia ma swietnych kibiców, a ci to tylko "świętowali remis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty hools Re: A płaczek żydowski p.F powie,że to przypadek IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 13.03.06, 01:49 glupi jestes.to nie tylko problem cracovii.te szmaty,co wieszaja na ogrodzeniu napisy"pozdrowienia do wiezienia"sa dokladnie tacy sami.to nie jest problem klubow.to jest problem,ze 1/4 Polakow nie zasluguje na mieno nazwy czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan andrzej Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.ottawahospital.on.ca 13.03.06, 01:24 skad tylu idjotow i huliganow wtym pieknym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan andrzej Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.ottawahospital.on.ca 13.03.06, 01:27 pora przywrucic kare smierci aby z tym idjotyzmem skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody 20 latek [...] IP: *.chello.pl 13.03.06, 01:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty hools [...] IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 13.03.06, 01:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty hools Re: Na Małym Rynku w Krakowie powinna stać giloty IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 13.03.06, 01:47 na szcescie podano juz,ze zlapano juz tych podludzi...won ze spolecznosci polskiej.a Dorn i Ziobro do dymisji szmaciarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły pokolenie JP2, brawo ! gdzie kapelani sportowi ? IP: *.comnet.krakow.pl 13.03.06, 05:38 Zlikwidować religie w szkole a wprowadzić wychowanie obywatelskie ! Mafie,korupcja, morderstwa, napady,gwałty i wszechobecna przemoc, wystarczy już tego chrześcijańskiego porządku. To tak jakby groźne psy spuścić spod budy i oczekiwać, ze wszystkie będą podawały łapkę. Zamiast budować kościoły, trzeba budować zakłady wychowawcze o zasostrzonym rygorze. Panie Ziobro, za komuny obowiązywał tryb przyśpieszony w Kolegiach d/s Wykroczeń. Słyszałem ,ze miał Pan to przywrócić ,i co ? Dokąd Policją będzie rządził teolog, to bezpieczny w tym kraju czuć się nie bedę. Coś mi się zdaje ,ze PiS darzy do tego aby ludzie nie wychodzili z domów, wykorzystując czas na przyrost naturalny. Po Stanie Wojennym mieliśmy wyż demograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: 82.160.10.* 13.03.06, 05:19 A już myślałem że kibice cracovi zrobili postępy bo ich zachowanie na stadionie było dużo lepsze w porównaniu do poprzednich meczy - a tu taka ........ WISŁA TO JEST POTĘGA ................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:27 Co za bzdury wypisujecie???Nawet tutaj nie macie honoru...to kibice wisły zabili jednego chłopaka i chcieli zabić drugiego ale im się nie udało."Bohatersko" - ciosami w plecy...abstrahując od tego, że już zaczynacie bronić swoich kolegów i próbujecie odwracać kota ogonem - tacy gości powinni siedzieć/wisiec - bo jeśli się tego nie przerwie to następnym razem zginą kibice wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:22 kibice wisły - zero honoru, zero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi andradina † Pokój Jego Duszy † IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:51 wstyd i hańba. To co sie stało odebrało mi resztki szacunku do 'kibiców' Cracovii, choć nie jestem kibicem żadnej krakowskiej drużyny. To co wypisujecie tu na forum, utwierdza mnie w tym. W ogóle jakoś mi sienie hcce piłki oglądac teraz ani o niej czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: † Pokój Jego Duszy † IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:19 ale co kibice Cracovii mają z tym wspólnego? To powinno ci odebrać resztkę szacunku do kibiców Wisły bo to oni zadźgali bezbronnego chłopaka a drugiego próbowali Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawj1 Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk 13.03.06, 09:32 Dość bandytyzmu w Polsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beks [...] IP: .1P1D* / 151.193.120.* 13.03.06, 09:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jordan wychowanie przez sport? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:40 Nad stadionem im. Jana Pawla II unosil sie hymn kibicow Cracovii ze slowami :"Wisla to stara k....Wisla je....jest, wisle trzeba pier....." itp W tym czasie krakowska elita intelektualna, czyli Profesorowie: Filipiak i Majchrowski, Marszalek Sepiol itp siedzieli bez reakcji na trybunie honorowej i do glowy im nie przyszlo, zeby w jakikolwiek sposob zareagowac: np. wyjsc z meczu i tym sposobem odciac sie od chamstwa. Prezes klubu, prezydent miasta, marszalek - AUTORYTETY. Brak reakcji AUTORYTETOW na chamstwo i brutalnosc oznacza przyzwolenie na bandytyzm. Z chamstwa i brutalnosci rodza sie bandyci. Podrajcowani atmosferka na Cracovii bandyci ida w miasto z nozami i wypatruja wrogow. Ekscytujace chwile stadionowego bandytyzmu przedluzaja sobie bandytyzmem na ulicach. "Wychowanie przez sport" - to idea dr Jordana. DO CZEGO wychowuja stadionowa mlodziez nasi Profesorowie od lat dobrotliwie i cierpliwie asystujacy stadionowemu chamstwu? Odpowiedz Link Zgłoś
reuben999 Re: wychowanie przez sport? 13.03.06, 09:43 Zapomniałeś, że przed meczem Majchrowski apelował o kulturalny doping i podkreślał na jakim stadionie się znajdują. Niestety część kibiców Pasów nie mogła tego uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaparte Re: wychowanie przez sport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:02 nie mogę tego zrozumieć... szedł ulicą, ktoś podbiegł - uderzył nożem. mam wśród znajomych rownież kibiców Cracovii,razem komentujemy rozegrane mecze, żartujemy, niekiedy sprzeczmy się - nikt jednak nie okazuje pogardy, nienawiści, nikt nie próbuje nikogo uderzyć, zabrać szalik. przez takich bandytów żaden normalny kibic w Krakowie, nie ubera koszulki i szalika w domu tylko pod stadionem...mam duży żal do "włodarzy" obu klubów, że nie próbują w żaden sposób przeciwstawić się bandytom... kibic Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:07 pojednanie ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:18 To nie była kibic tylko jakiś palant. Prawdziw kibice Cracovi są spokojni i nigdy na takie coś by sobie nie pozwolili. To samo dotyczy kibiców Wisły! Ten, który zabił to bandyta i powinno mu się jaja obciąc a potem zabić! KARA ŚMIERCI DLA TAKICH PALANTÓW! ZIOBRO GDZIE JESTEŚ? TYLKO W SŁOWACH JESTEŚ MOCNY NIEUDACZNIKU! TAK POD PUBLIKE, ABY SIĘ KACZOROM PRZYPODOBAĆ, ALE JUŻ CHYBA CIĘ ZAZRAZILI PTASIĄ GRYPĄ! DLACZEGO NIE MA KARY SMIERCI? JAK JA MAM IŚC NA MECZ? ABYM DO DOMU JUŻ NIGDY NIE WRÓCIŁ? PATOLOGIA! A JEDNAK PRAWDZIWI KIBICE JESZCZE SĄ- WYSTARCZY JECHAC NA STADIONY ŻUŻLOWE! TAM TO SĄ KIBICE A NIE JACYĆ NOŻOWNICY! ZIOBRO JAK NIE DAJESZ RADY I NIE POTRAFICZ TO ODEJDZ I OSZCZĘDZ NAM WSTYDU! WYPROWADZ SIĘ OD NAS I NIE WSPOMINAJ, ŻE KIEDYKOLWIEK TU BYLEŚ! A CARCOVIA TO POTĘGA! A WISŁĘ SZANUJĘ I TEŻ NA MECZE CHODZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: wychowanie przez sport? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:18 Ludzie czy wyście zwariowali do końca??????????? O jakich kibicach Cracovii z nożami wy piszecie???????????? Przecież to kibice Wisły zadźgali Bogu ducha winnego chłopaka!!!!!!!!! I ty masz czelność pisać o bandytach z Cracovii... żenada i przez takie wpisy następnym razem to jednak "kibice" Cracovii wyjdą na ulicę i to oni kogoś zadźgają...zastanów się więc co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypas Re: wychowanie przez sport? IP: *.hist.uj.edu.pl 13.03.06, 14:39 Wlasnie, jakos sie tak w wielu (takze i swiatlych, niestety) srodowiskach utarlo, ze to niby-inteligenckie sympatie do Pasovii, oparte sie na wywyzszaniu sie (bo to smieszny klubik z Kaluzy mial byc przesladowany i prawdziwie "polski" - ja sie akurat nie zaliczam do tych, ktorzy wszedzie obsesyjnie wyczuwaja zapach czosnku i cebuli - zas Wisla zla "milicyjna"), uwazaniu sie za lepszych, sa miara bycia "prawdziwym" krakusem. Te wszystkie ziejace nienawiscia do Wisly Mazany i im podobni "krakauerzy" maja geby pelne wznioslych slow, a tymczasem na trybunach smiesznego stadioniku przy Kaluzy zasiadaja obok bandytow, nozownikow, mordercow (nie ma rownie bandyckiej kibolskiej dziczy w tym kraju jak ci z mozgami w bialo-czerwone paski, jesli noze ida w ruch to jakos dziwnie zawsze w rekach pozal sie Boze "fanow" Pasovii), jakichs sterydow i drechow podpisujacych sie jako "Jude gang". Swoje niepowetowane zaslugi w eskalowaniu pasoviackiej nienawisci ma spiker stadionowy o magnackim nazwisku, ktory nie raz juz dowiodl (choc wczoraj akurat niczego nie mozna bylo mu zarzucic!), ze umie i lubi judzic, szowinista jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLLL Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.chello.pl 13.03.06, 10:36 Co za ciota atakuje z nożem od tyłu!!!!Cracovia mocna ze sprzętem!!! NIKT W POLSCE wAS NIE SZANUJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusell Dajcie spokoj...to sie wymknelo spod kontroli IP: *.motorola.com 13.03.06, 10:54 [*] To smutne ze wiekszosc z was wlazla tu zeby zrzucic wine na druga strone... Chcialbym zeby przynajmniej normalni kibice odcieli sie od tego, a moze zorganizowali cos. Co prawda lepszej okazji niz "akcja Papiez" nie bedzie. Nie szukajcie winnych po drugiej stronie nie obrzucajcie sie wyzwiskami, przynajmnie przy tej okazji, u nas tez sa tacy - niezaleznie od tego kto zabil wczoraj. Kibic Wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka teresa Chodowla przyjemniaczków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:22 Człowiek nie żyje. Miasto zalane chołotą i moczem. Zgraja bezrobotnych frustratów bez perspektyw terroryzuje państwo prawa - gryzie rękę która ich karmi. Cieszmy się tą anarchią. Może jeden sku..syn udusi drugiego. Będzie wtedy o 2 mniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woraj Re: Chodowla przyjemniaczków 13.03.06, 13:56 Gość portalu: matka teresa napisał(a): > Człowiek nie żyje. Miasto zalane chołotą i moczem. Zgraja bezrobotnych > frustratów bez perspektyw terroryzuje państwo prawa - gryzie rękę która ich > karmi. Cieszmy się tą anarchią. Może jeden sku..syn udusi drugiego. Będzie > wtedy o 2 mniej!!!! GORZEJ BĘDZIE (CZEGO NIE PRZEWIDZIAŁEŚ) JAK SK.....SYN UDUSI CIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.ericpol.pl 13.03.06, 12:34 w ciagu 24 godzin na krzeslo elektryczne zwyrodnialca ktory to zrobil!!! Kolegow do kamieniolomu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.chello.pl 13.03.06, 12:52 I wreszcie nie w NH. Coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Władze klubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:03 Czy władze klubów nie mogą coś zrobić? Czy muszą przymykać oko na bandytyzm swoich kochanych kiboli? A to ze Majchrowski sobie słuchal kulturalne spiewniania... super... pięknie. Dno. Jedno Wielkie Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek [...] IP: *.citynet.pl 13.03.06, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba [...] IP: *.cyberlex.pl 13.03.06, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zac [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zac Re: to żadna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:06 szkoda tylko tego przypadkowego 17-latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona14 Re: Po derbach Krakowa zabito dwudziestojednolatk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:10 Marcin wcale nie został zabity po derbach bo kibicowanie nie miało nic do rzeczy. Były to porachunki A TO RÓŻNICA PO DRUGIE ZMARŁ NA MIEJSCU ZDARZENIA PO REANIMACJI. Zgoinął bo tamci idioci nie mieli co robić!!! tak samo tamtym powinni wbić nuż i jak on powinni cierpiec. Nic mu już nie przywróci życia. WSZYSCY CO ZNALI MARCINA NIE MOGĄ DO TEJ PORY SOBIE PORADZIĆ Z MYŚLĄ ŻE NIE ŻYJE I ŻE NIGDY JUŻ GO NIE ZOBACZĄ I NIE USŁYSZĄ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz a może by tak... IP: .1P1D* / 151.193.120.* 13.03.06, 16:34 ...wysypać na stadion ciężarówkę mieczy, toporów, maczug, morgensternów i dzid, a póżniej zaprosić najzagorzalszych fanów Wisły i Cracovii na pogawędkę o wadach i zaletach ich klubów... ...problem sam by się rozwiązał... ...ech, rozmarzyłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista chore relacje "kibicowskie" w Krakowie 13.03.06, 17:11 Antagonizm wiślacko-pasiasty jest elementem tradycji i nikogo nie dziwi. Dziwi jednak to, że dzieci nie mogą pograć sobie na podwórku w piłę w koszulce Wisły lub Cracovii - bo grozi to pobiciem i skrojeniem koszulki. Dziwi także to, że muszę na Reymonta jechać ze schowanymi barwami klubowymi, a szalik zakładać dopiero pod stadioniem. Że mój ojciec, kibic Cracovii musi robić to samo zanim wejdzie na stadion przy Kałuży, a na meczu boi się zwrócić uwagę gó..arzom których jedynym celem jest nie doping, a obrażanie Wisły. Chodzenie samotnie po mieście w brawach jednego z tych klubów wiąze się z ryzykiem utraty zdrowia, a nawet życia. To nie jest normalne. Ale nie jest też normalne, że prezes Cracovii aprobuje huligankę na stadionie. Ciekawe, jak to wpływa na image Comarchu... Prawo trzeba zaostrzyć, a huliganów wyrzucić ze stadionów. Oczywiste rozwiązania, ale kto je wprowadzi w życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ! IP: *.ghnet.pl 13.03.06, 17:33 www.wislakrakow.com/?akcja=galeria&id_galeria=245#z1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły na 29-go Listopada trzech bandytów pobiło kibica C IP: *.comnet.krakow.pl 13.03.06, 17:59 Cracovii gdy wracał z meczu. Sprawcami byli sympatycy Wisły. Poszkodowany przebywa w szpitalu. Policja zataiła to zdarzenie przed mediami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Do ktorego szpitala go zawiezli? IP: *.miks.uj.edu.pl 13.03.06, 18:12 Ciekawe, do ktorego szpitala go zawiezli? Pewnie nie mial grosza przy duszy to go dohtury wykonczyly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.devs.futuro.pl 13.03.06, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak sie bawi s-via Wszawy klubik IP: *.hist.uj.edu.pl 13.03.06, 19:00 Wisła Kraków skieruje oficjalny protest do PZPN i Ekstraklasa SA w związku z wydarzeniami na stadionie Cracovii podczas niedzielnego meczu - poinformowało biuro prasowe Wisła Kraków SSA. "Klub mistrza Polski zwróci się do federacji piłkarskiej o bezwzględne o ukaranie organizatora imprezy, podczas której zagrożone było bezpieczeństwo zawodników i trenerów Wisły" - czytamy w komunikacie prasowym. Podczas rozgrzewki na murawie stadionu obecni byli kibice gospodarzy. - Jeden z nich demonstracyjnie pokazywał naszym zawodnikom nóż – mówi rzecznik prasowy Wisły, Jerzy Jurczyński. W trakcie meczu w stronę zawodników Wisły rzucane były monety, szklane butelki, baterie, bryły lodu. Jedna z nich trafiła trenera Dana Petrescu w bark. Powiadomiony o zdarzeniu sędzia techniczny spotkania nie podjął żadnych działań. W ciągu 90 minut spotkania notorycznie skandowano hasła wzywające do przemocy przeciwko klubowi gości, publicznie demonstrowano rasistowskie postawy wobec Brazylijczyka, Jeana Paulisty. Spiker prowadzący spotkanie nie podejmował żadnych interwencji oraz – wbrew przepisom PZPN – organizował doping. Wśród transparentów i symboli znieważających klub gości, na murawie obok reklam sponsora rozgrywek w drugiej połowie spotkania ustawiona była obcięta świńska głowa z emblematami Białej Gwiazdy. Po zakończeniu meczu doszło do znieważenia i naruszenia nietykalności cielesnej zawodników i trenerów. W bezpośrednie otoczenie zespołu, przy biernej postawie służb porządkowych, zostali dopuszczeni agresywni kibice. – W czasie poprzedniego meczu derby na stadionie Cracovii opluty i znieważony został jeden z dziennikarzy. Nikt nie reagował. Teraz agresja kibiców wymierzona była w naszych trenerów i zawodników. Bezczynność osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo rozgrywek jest przerażająca – mówi Jerzy Jurczyński, rzecznik Wisły Kraków. Wisła będzie żądać ukarania organizatorów meczu oraz oficjalnego wyjaśnienie braku stanowczej reakcji delegatów i obserwatorów PZPN zobowiązanych do kontroli rozgrywek. - Tolerowanie takich zachowań jest wyrazem akceptacji wobec negatywnych zjawisk towarzyszących meczom piłkarskim. Trzeba zdać sobie sprawę, że często są one niebezpieczną inspirację do kryminalnych zachowań poza stadionem – mówi Jerzy Jurczyński, rzecznik prasowy Wisły Kraków. Jeśli nie zostaną poprawione warunki organizacyjne w kwestii bezpieczeństwa na stadionie przy ul. Kałuży, Wisła Kraków odmówi rozegrania kolejnych spotkań na obiekcie Cracovii. Źródło: Wisła Kraków SSA Relacje na żywo, wyniki, tabele, statystyki, kompletne składy drużyn i dużo więcej... Zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
pamflet1 Re: Wszawy klubik 13.03.06, 19:08 A widzieliscie rozanielone miny Filipiaka, Sepiola i jakiegos jeszcze jednego VIP-a? Podobala sie tej intelygenckiej smietance atmosferka na stadionie. Wielki uczony agiehowski mial ponoc po meczu dziekowac kibicom (czyli tej pasiastej tluszczy na trybunach) za wspaniala postawe podczas meczu, w ktorym druzynka z Kaluzy istniala tylko w pierwszej polowie. Ciesza sie z psim swedem uratowanego remisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 Re: Wszawy klubik IP: 87.244.72.* 13.03.06, 19:32 tylko moim zdaniem Wisla w takiej sytuacji powinna opuscic stadion a nie grac ktos musi zaczac walke z tym bydlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obłuda i żenada Re: Wszawy klubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:10 dogadywał kocioł garnkowi...a czyj kibic zabił nożem innego ww Wrocławiu???? A kto napadł drugiego trenera CRacovii i ukradł mu sprzęt sportowy??? A kto ukradł pamiątki sportowe z parku Jordana???? A na czyim stadionie nożem w głowę zraniony włoski piłkarz???? A na którym stadionie mecz z Odrą Wodzisław przerwany został przez wbiegnięcie huliganów na boisko???? A kto rzucał w piłkarzy Cracovii na derbach przy Reymonta kamieniami i śniegiem??? A kto ich wyzywał i zespół Cracovii przez 90 minut w tych samych derbach??? Oczywiście to wszystko kulturalni kibice Wisły a ich prezes walczył z wyzwiskami i chamstwem na debach przy Reymonta przez 90 minut... psia obłuda i żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obłuda i żenada Re: Wszawy klubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:16 kibice Cracovii i Wisły są siebie warci - wszyscy!!!!! i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pamflet1 [...] 13.03.06, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś