emsiziomal 27.01.08, 15:25 ..popracować przez tydzień. Jak będe na Kazimierzu...krzykne głośno..ciekawe czy ktoś sie odezwie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 27.01.08, 15:40 Hmmm - kolejny forumowicz gorzowski w Kraku?... daj znac... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 27.01.08, 22:37 z tego ze wierzysz w boga , nie wynika ze on w ciebie wierzy! glupszego tekstu nie czytalem od lat ziomal! moze ty poszukaj jakis innych zrodel? bo te ktorymi dysponujesz, robia z ciebie glupka miastowego! dawaj ziomal ,dawaj! zawsze wesolo cos wesolego przeczytac! szczegolnie o "katolikach" polskich, tego, o ich intelygencjiii! a czy swieta stefania ziomal pozwoli ci maly palec od nogi przemycic do "krolestwa bozego"? a swieta genowefa kawalek lokcia? o kutasie nie wspomne , bo przecierz nie wypada, ale komu w niebie potrzebny jest kutas? moze jednak ziomal jakis sensowny tekst znajdziesz? jak znajdziesz , daj znac! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 28.01.08, 23:18 pozdrów krakowskich Gorzowian :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 28.01.08, 23:22 W Kraku nie ma Gorzowian. Sa Londonerzy i Pyry Brodate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. IP: 82.160.26.* 28.01.08, 23:31 > W Kraku nie ma Gorzowian. > Sa Londonerzy i Pyry Brodate. Londoner=login Pyra=werty? To co robi na gorzowskim forum? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 28.01.08, 23:33 Gość portalu: Danny napisał(a): > > W Kraku nie ma Gorzowian. > > Sa Londonerzy i Pyry Brodate. > Londoner=login > Pyra=werty? To co robi na gorzowskim forum? dobre! hehe, nie wiedziałam, że werty brodaty jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 29.01.08, 01:49 "...To co robi na gorzowskim forum?..." ... same pyzy moga się znudzic... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Jadę sobie do grodu Kraka.. 28.01.08, 23:34 login_tymczasowy napisał: > W Kraku nie ma Gorzowian. > Sa Londonerzy i Pyry Brodate. czepiasz się :P a ja normalnie się stęskniłam :) Odpowiedz Link Zgłoś