Gość: Jakub IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 22:37 Na stronie komunikacja.krakow.pl pojawiło się forum dyskusyjne www.komunikacja.krakow.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomekw74 Re: Nowe forum o komunikacji IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 04.12.02, 22:39 Nooo, rośnie nam konkurencja. Ale my będziemy lojalni. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Nowe forum o komunikacji IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 04.12.02, 22:45 Jasne tamto może byc kontrolowane/podsłuchiwane przez obce czynniki, co nie oznacza że my nie będziemy tego kontrolowac zaraz jak wróci ADAś coś sprowokujemy hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Przysięga na wierność Führerowi. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.12.02, 00:44 Ja tamto forum olewam ciepłym moczem. Pozostańmy tu, bo tu nam się liczba postów liczy. Jak przeniesie się nawet część dyskusji tam, to Łodzianie mogą naz znowu przegonić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przysięga na wierność Führerowi. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 09:28 Odwiedziłem to g.... i nie wiem czyśmiać się czy płakać , wypowiedzi straszne, kompletnie nie na temat i autozachwycający sie administrator, chyba frustrator? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Przysięga na wierność Führerowi. 05.12.02, 15:57 Poczekajcie trochę, zobaczymy, jak się tamto forum rozwinie... Wszak liczba postów nie jest najważniejsza, gonienie Łodzi było fajną zabawą, ale ja bym z tego nie robił kwestii życia i śmierci :) Ale ja się do tego forum baaaardzo przywiązałem, wszak gazeta.pl to nie tylko komunikacja... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Przysięga na wierność Führerowi. 05.12.02, 17:53 kuba203 napisał: > Poczekajcie trochę, zobaczymy, jak się tamto forum rozwinie... > Wszak liczba postów nie jest najważniejsza, gonienie Łodzi było fajną zabawą, > ale ja bym z tego nie robił kwestii życia i śmierci :) > Ale ja się do tego forum baaaardzo przywiązałem, wszak gazeta.pl to nie tylko > komunikacja... ;) Ja tutaj zostaję :-) A z tego co widzę, to na tamtym forum większość ludzi myśli, że to oficjalne forum MPK, życzę powodzenia adminom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Przysięga na wierność Führerowi. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 19:38 Dlatego taka sztywna treść jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Drewniane forum IP: 149.156.15.* 06.12.02, 10:23 Dialogi na komnunikacji są straszne, mam wrażenie że dyskutują rzecznik MPK, dyrektorzy i ich znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Drewniane forum IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 11:11 Opiszę krótko: KUPA MANDŻURA Odpowiedz Link Zgłoś