Dodaj do ulubionych

Nowe forum o komunikacji

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 22:37
Na stronie komunikacja.krakow.pl pojawiło się forum dyskusyjne
www.komunikacja.krakow.pl/forum
Obserwuj wątek
    • Gość: tomekw74 Re: Nowe forum o komunikacji IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 04.12.02, 22:39
      Nooo, rośnie nam konkurencja. Ale my będziemy lojalni. Nie?
      • Gość: mouset Re: Nowe forum o komunikacji IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 04.12.02, 22:45
        Jasne tamto może byc kontrolowane/podsłuchiwane przez obce czynniki, co nie
        oznacza że my nie będziemy tego kontrolowac zaraz jak wróci ADAś coś
        sprowokujemy hihihihihi
        • Gość: Locutus Przysięga na wierność Führerowi. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.12.02, 00:44
          Ja tamto forum olewam ciepłym moczem. Pozostańmy tu, bo tu nam się liczba
          postów liczy. Jak przeniesie się nawet część dyskusji tam, to Łodzianie mogą
          naz znowu przegonić...
          • Gość: mouset Re: Przysięga na wierność Führerowi. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 09:28
            Odwiedziłem to g.... i nie wiem czyśmiać się czy płakać , wypowiedzi straszne,
            kompletnie nie na temat i autozachwycający sie administrator, chyba frustrator?
            • kuba203 Re: Przysięga na wierność Führerowi. 05.12.02, 15:57
              Poczekajcie trochę, zobaczymy, jak się tamto forum rozwinie...
              Wszak liczba postów nie jest najważniejsza, gonienie Łodzi było fajną zabawą,
              ale ja bym z tego nie robił kwestii życia i śmierci :)
              Ale ja się do tego forum baaaardzo przywiązałem, wszak gazeta.pl to nie tylko
              komunikacja... ;)
              • pavlack Re: Przysięga na wierność Führerowi. 05.12.02, 17:53
                kuba203 napisał:

> Poczekajcie trochę, zobaczymy, jak się tamto forum rozwinie...
                > Wszak liczba postów nie jest najważniejsza, gonienie Łodzi było fajną zabawą,
                > ale ja bym z tego nie robił kwestii życia i śmierci :)
                > Ale ja się do tego forum baaaardzo przywiązałem, wszak gazeta.pl to nie tylko
                > komunikacja... ;)

Ja tutaj zostaję :-)
                A z tego co widzę, to na tamtym forum większość ludzi myśli, że to oficjalne
                forum MPK, życzę powodzenia adminom ;-)
                • Gość: mouset Re: Przysięga na wierność Führerowi. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 19:38
                  Dlatego taka sztywna treść jest
    • Gość: mouset Drewniane forum IP: 149.156.15.* 06.12.02, 10:23
      Dialogi na komnunikacji są straszne, mam wrażenie że
      dyskutują rzecznik MPK, dyrektorzy i ich znajomi
      • Gość: ADAŚ Drewniane forum IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 11:11
        Opiszę krótko:

KUPA MANDŻURA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka