Dodaj do ulubionych

Czarnowiejska 11 - co zamiast ruder

IP: *.76.classcom.pl 17.03.06, 15:13
Witam
Przechodziłam kiedyś ul. Czarnowiejską i ze zdziwieniem stwierdziłam, że
rudery na Czarnowiejskiej 11 zostały wyburzone. Czy ktoś wie co i kiedy
ewentualnie tam powstanie.

A tak na marginesie, to w tych ruderach wychowałam się.
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: Czarnowiejska 11 - co zamiast ruder 17.03.06, 18:31
      Gość portalu: mis napisał(a):

> Witam
      > Przechodziłam kiedyś ul. Czarnowiejską i ze zdziwieniem stwierdziłam, że
      > rudery na Czarnowiejskiej 11 zostały wyburzone. Czy ktoś wie co i kiedy
      > ewentualnie tam powstanie.
      >
      > A tak na marginesie, to w tych ruderach wychowałam się.

teren AGH,

AGH ma tam coś budować...
      • flamengista lepiej późno niż wcale... 17.03.06, 19:10
        Kto wie, może dożyjemy czasów, gdy zagospodarowany zostanie Szkieletor na
        mogilskim oraz wielka kamienica na Basztowej miedzy Krowoderską a Długą...
      • Gość: mis Re: Czarnowiejska 11 - co zamiast ruder IP: *.76.classcom.pl 17.03.06, 22:12
        Dziękuję za wiadomość
        • helenka17 Całuski 18.03.06, 00:28
          wiadomość - jak wiadomośc. Ale nie przyjmuj jej za prawdę nazbyt pochopnie. Nasz
          wszechwiedzący giełdziarz - krakus - kierowca niezliczonej ilości mercedesów,
          czylli Sabnbin podający się za kobieta(kobiet, męska odmiana kobiety) -
          niestety ZNÓW SIĘ POMYLIŁ.
          Na Czarnowiejskiej, w miejscu o które pytasz, po wewnętrznej stronie Alej, i po
          nieparzystej stronie ulicy (czyli przeciwnej niż AGH - btw), obok parkingu
          strzeżonego i vis a vis płotu Zakładów Tytoniowych powstanie budynek mieszkalny
          projektu Sajdaka.
          H.
          • sabbina Re: Całuski 18.03.06, 13:15
            helenka17 napisała:

> wiadomość - jak wiadomośc. Ale nie przyjmuj jej za prawdę nazbyt pochopnie.
            Nas
            > z
            > wszechwiedzący giełdziarz - krakus - kierowca niezliczonej ilości mercedesów,
            > czylli Sabnbin podający się za kobieta(kobiet, męska odmiana kobiety) -
            > niestety ZNÓW SIĘ POMYLIŁ.
            > Na Czarnowiejskiej, w miejscu o które pytasz, po wewnętrznej stronie Alej, i
            po
            > nieparzystej stronie ulicy (czyli przeciwnej niż AGH - btw), obok parkingu
            > strzeżonego i vis a vis płotu Zakładów Tytoniowych powstanie budynek
            mieszkalny
            > projektu Sajdaka.
            > H.

znowu jakiś paszkwil mnie podrywa ?

:)))

i co z tego, że jakiś SAJDAK, coś zaprojektował, skoro to jes budynek dla prac.
            nauk. AGH ?

:)))
      • helenka17 Ty to sam jesteś jak całe AGH. 18.03.06, 00:30
        Nie ta strona Alej (od strony Dolnych Młynów)
        - nie ta strona Czarnowiejskiej.(parzyste numery są po przeciwnej stronie)
        • Gość: mis Re: Ty to sam jesteś jak całe AGH. IP: *.76.classcom.pl 18.03.06, 10:34
          Właśnie mi chodzi o to miejsce vis a vis zakładu tytoniowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka