Dodaj do ulubionych

ŁUBUDUBU Wielopole 15

IP: *.net.autocom.pl 09.12.02, 00:10
Wpadło mi w ręce zaproszenie na parapetówe do Łubudubu, wylądowałem w dużym
mieszkaniu, sala taneczna, barek i super salka z fototapetami!!! Ciężko
trafić, bo nie ma szyldu, ale jest extra. W każdy weekend impreza, i podobno
tania prywatka sylwestrowa. Chyba sie wybiore.
Obserwuj wątek
    • plea Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 29.01.03, 19:56
      szyld juz jest!
      • ranyjulek_alenumer Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 01.02.03, 21:45
        Dziś otwarto lokal. Na dobry poczętek przewidziano koncert Tomka Lipinskiego.
        Fajnie! W korytarzyku przed drzwiami lokalu siedzi zmarznieta dziewczyna i
        pobiera opłate za wstęp na koncert - 10 zł. Właścicielom gratuluję świetnego
        posunięcia marketingowego. Zarobili na wstępach zapewne kupę forsy (może kilka
        setek), a stracili na zawsze kilku klientów (przynajmniej dwóch).
        Powodzenia życzę.
        • Gość: Karol Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.bronowice.krakow.pl / 192.168.1.* 11.02.03, 20:14
          Tak naprawdę to nie do końca rozumiem o co ci biega? Sądzisz że Lipiński mialby
          grac za 2 browary?A może mialby ci doplacic, ażebyś wszedl? Łaskawco..
          A dziwcze z biletami miało ciepłą herbatkę. Wiem, bom widział.
          • Gość: ranyjulek Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 20:12
            Gość portalu: Karol napisał(a):

> Tak naprawdę to nie do końca rozumiem o co ci biega? Sądzisz że Lipiński
            mialby
            >
            > grac za 2 browary?A może mialby ci doplacic, ażebyś wszedl? Łaskawco..
            > A dziwcze z biletami miało ciepłą herbatkę. Wiem, bom widział.

Karolu drogi, nie interesuje mnie za ile gra T.Lipiński, jak dla mnie, to
            właściciel lokalu mógłby mu zapłacić nawet milion, ale nie pobierać opłatę od
            gości, którym w ten elegancki sposób chce "zaprezentować" nowy lokal.
            Miała herbatę? Doprawdy? Co za dbałość o pracownika!
          • Gość: ranyjulek Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 20:13
            Gość portalu: Karol napisał(a):

> Tak naprawdę to nie do końca rozumiem o co ci biega? Sądzisz że Lipiński
            mialby
            >
            > grac za 2 browary?A może mialby ci doplacic, ażebyś wszedl? Łaskawco..
            > A dziwcze z biletami miało ciepłą herbatkę. Wiem, bom widział.

Karolu drogi, nie interesuje mnie za ile gra T.Lipiński, jak dla mnie, to
            właściciel lokalu mógłby mu zapłacić nawet milion, ale nie pobierać opłatę od
            gości, którym w ten elegancki sposób chce "zaprezentować" nowy lokal.
            Miała herbatę? Doprawdy? Co za dbałość o pracownika!
        • Gość: mietek fog Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.bronowice.krakow.pl / 192.168.1.* 17.02.03, 21:28
          Na Tomku Lipińskim sie nie kończy, doszły mnie informacje że w sobotę 22 02
          zagrajš u nich Super girl& romantic boys (dla nie wtajemniczonych zaczynajš
          performencem dobrego robota adolva - 30 min. muzyki z archaicznych gier
          komputerowych, koncert- istny odjazd w klimacie lat 80-tych, po koncercie
          impreza z winyli z najwiekszymi hiciorami electro, disco ,romantic)
          Widać podšżajš w jednym kierunku.Bardzo słusznie
          • Gość: ULE Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: 62.233.211.* 24.02.03, 16:52
            Pozdrawiam barmanke z tego klubu.
            • Gość: barmanka Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.bronowice.krakow.pl / 192.168.1.* 11.03.03, 22:31
              pozdrowienia przyjęte
              • Gość: janek Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.bronowice.krakow.pl / 192.168.1.* 29.03.03, 21:02
                • m.in Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 31.03.03, 10:35
                  rozczworzenie jaźni czy jak :))))))
                  daj se luz, kolego z wielopola
                  • m.in Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 04.04.03, 09:55
                    zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną
                    (Dz. U. Nr 144 z 9 września 2002 r., poz. 1204)
                    nieuprzejmie proszę o niewysyłanie mi na telefon komorkowy informacji handlowej
                    przez pub Łubudubu.
                    zgodnie z art. 4 ww. ustawy (...) zgoda ta:
                    1) nie może być domniemana lub dorozumiana z oświadczenia woli o innej treści,
                    (...)
                    2. Usługodawca wykazuje uzyskanie zgody, o której mowa w ust. 1, dla celów
                    dowodowych.

ponadto informuje ze w myśl art 24 ww. ustawy:

1. Kto przesyła za pomocą środków komunikacji elektronicznej nie zamówione
                    informacje handlowe, podlega karze grzywny.

bez podrowień
                    • Gość: bebe Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 12:46
                      Ej, jak cie ktoś gdzieś zaprasza na darmową impreze to chyba nie jest
                      informacja handlowa? Nie musisz przecie nic kupować, conie?
                      • m.in Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 04.04.03, 14:45
                        przeczytaj ustawe
                        art 2 pkt 2
                        informacja handlowa - każdą informację przeznaczoną bezpośrednio lub pośrednio
                        do promowania towarów, usług lub wizerunku przedsiębiorcy lub osoby wykonującej
                        zawód, (...), z wyłączeniem informacji umożliwiającej porozumiewanie się za
                        pomocą środków komunikacji elektronicznej z określoną osobą oraz informacji o
                        towarach i usługach niesłużącej osiągnięciu efektu handlowego pożądanego przez
                        podmiot,
                        • Gość: bebe Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.net.autocom.pl 04.04.03, 17:41
                          ok
    • mikolaj7 Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 02.05.03, 20:24
      uuu, z zewnatrz wyglada baaardzo mizernie ... ostatnio
      szukalismy tego z pol godziny, po rzuceniu okiem na wejscie
      poszlismy gdzie indziej.. no, ale okazja do zobaczenia
      wnetrza bedzie juz niebawem. licze na lepsze wrazenia
    • Gość: promo Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.bronowice.krakow.pl 13.05.03, 14:34
      30 05 2003 koncert KAPITAN NEMO
      • Gość: fan barmanek Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: 62.233.211.* 21.05.03, 16:11
        fajnie jak w kombajnie.
      • Gość: lorelai Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 12:22
        Gość portalu: promo napisał(a):

> 30 05 2003 koncert KAPITAN NEMO

Kto nie był, niech żałuje...
    • Gość: fanka Klubu Mamoni Re: ŁUBUDUBU Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:58
      no i można co środę obejrzeć filmy z projektora ;) filmy czeskie chyba
      dominują. W każdym razie niesamowite przeżycie. I za darmo ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka