Dodaj do ulubionych

a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem:

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:24
Leppej Premierem....
I co wyłazi na moje?
a najśmieszniesze, że zaczynam wierzyć w to, że będzie lepszym premierem od
Dorna czy Gilowskiej!! bo przewidywalny i logiczny. Na swój sposób ale jednak.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiko Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 10:30
      A jak ja próbowałam mówić, że Lepper jest niegłupi, to mnie tu obdzierano
      ze skóry :((
      To ukochanie chłopskośći to tylko taka bronowicko-inteligencka poza,
      ale to już dawne dzieje...
      • Gość: neoplus Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:34
        kiko, proszę, my tu o poważnych rzeczach a ty za dowcipy się zabierasz.
        daj żyć.
    • trudny2002 Ja się smieję nadal 22.03.06, 10:30
      podobnie jak z Mandaryny wokalistki, Mili i Rasiaka piłkarza...i jeszcze paru
      postaci:)))
      trudny
    • krzychut Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 10:30
      No ale jak się zmienił!
      Łeb mu osiwiał.
      Przeczesał się.
      Gęba ściemniała.
      Koszule i garnitury szyje na miarę (to jednak niewiele chłopu pomoże, dalej
      wygląda jak świnia w rajtuzach, garnitur dobrze leży dopiero w szóstym
      pokoleniu)
      Bredni już takich strasznych nie plecie.
      Jednym zdaniem: dobrze wypełnia instrukcje płynące od mocodawców.
      • trudny2002 Krzychut...drogi 22.03.06, 10:33
        toż nie od dziś jasnym, ze frak leży dobrze dopiero w trzecim pokoleniu...:)
        trudny
      • Gość: kiko Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 10:33
        Nie każdemu dane jest być tak olśniewająco pięknym
        jak ty krzychucie, misterze n/forum!!!
        • Gość: kiko Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 10:35
          Ani tak dobrze nosić fraki, jak z pewnością czyni to pan trudny.....
          • trudny2002 Powtarzanie jest matką nauki 22.03.06, 10:37
            ale tu mi wygladasz na zająkniętą:)))
            Daj spokój i nie okazuj się byc kłotliwą , swarliwą i do tego mało
            atrakcyjną ...
            trudny
            Na trudne czasy dla Ciebie gotówem frak zezuć...a jak nalegasz to i walonki...
        • trudny2002 Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 10:35
          ale dzieci moglibyście mieć intersujące...a nie sądzę abyś życzyła sobie po
          Andrzeju piastować... a zresztą kto tam wie co piszczy w trawie...:))
          trudny
          • Gość: Jas Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:38
            Nie mówi sie śmieliście tylko śmialiście. Tak samo jak nie mówi sie spaźniać.
            Debilizm po prostu...
            • nulka8 Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 12:40
              Mówi się i spóźniać i spaźniać. Obie (i obydwie) formy są poprawne.
              • jazzinator Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 12:41
                Nulka od helenki sie tego nauczyłaś???
                • nulka8 Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 12:42
                  slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?szukaj=%B6mieli%B6cie+si%EA&kat=3
                  • jazzinator Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 12:45
                    jasne bez pomocy szkolnych ani me ani be ani piełdu piełdu.
                    • nulka8 Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 12:49
                      jazzinator napisał:

> jasne bez pomocy szkolnych ani me ani be ani piełdu piełdu.

Ty za to tylko "piełdu piełdu".
                      Wiedza ma wartość wtedy, gdy opiera się na faktach, a nie na domysłach. Ale
                      świadoma jestem tego, że cieżko Ci to zrozumieć.
                      • Gość: jazzinator Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 22.03.06, 12:55
                        Wiele rzeczy ciezko zrozumieć,przez to świat jest ciekawszy,co do faktów to
                        często sie zmieniaja w zalezności od ustroju pogody i mody,wiec nie baw sie w
                        helenke i nie przybieraj postawy pretensjonalnej bo stajesz sie bardziej
                        śmieszna od niej a to o jeden kwiatek za dużo przy kożuszku,nie dość że obleśna
                        to śmieszna.
                        • nulka8 Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 13:43
                          Fakty są faktami, a zmienia się jedynie ich interpretacja czy percepcja.
                          Wolę już pretensjonalność, niż prezentowana przez Ciebie bezpretensjonalność w
                          określaniu innych, nieznanych Ci osób wyrazami rodem z rynsztoka. No, ale skad
                          masz znac inne.
                          • Gość: neoplus Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:57
                            burak zawsze zostanie burakiem, nawet jak sobie w kafejce swój faszystowski
                            światek uwije.
                          • Gość: jazzinator Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 22.03.06, 14:31
                            nie chce mi sie ztoba gadać,wiec w skrócie myślowym to wyglada tak jak PO i PiS
                            zaczęli obrzucać błotem PO cy to sie PiS odgryzał,tak samo ze mną jak wejdziesz
                            między wrony itd.a le jestes coraz to nudniejsza zmień nick na nudziara do
                            kwadratu i to twoje powtarzanie wypowiedzi:wojtek napisał....ble ble ble blekot.
                            • nulka8 Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 14:43
                              Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> nie chce mi sie ztoba gadać,wiec w skrócie myślowym to wyglada tak jak PO i PiS
                              > zaczęli obrzucać błotem PO cy to sie PiS odgryzał,tak samo ze mną jak wejdziesz
                              >
                              > między wrony itd.a le jestes coraz to nudniejsza zmień nick na nudziara do
                              > kwadratu i to twoje powtarzanie wypowiedzi:wojtek napisał....ble ble ble blekot
                              > .
                              Ja własciwie nie wiem co ten Jazzinator napisał. Z jednej strony - " nie chce mi
                              sie ztoba gadać" a z drugiej - nawijka. Ciekawe czy on sam wie?
                              • Gość: kiko Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 14:51
                                Biedny jazzinator, bardzo mu współczuję, choć z drugiej strony nie narzekam,
                                bo przestłaś tak upierdliwie chodzić moimi śladami.
                                Alleluja!
                                • Gość: jazzinator Re: odpowiedziałem ci kiko ale mnie wycial IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 22.03.06, 16:34
                                  że chyba Cie porąbało,ja nie narzekam i niczyjego współczucia nie potrzbuje
                                  • Gość: kiko jazzinator, łe... IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 19:21
                                    zdaje się, że niektórzy mają rację co do ciebie jazzi,
                                    jesteś też taki mniej więcej z Orzeszkowej...
                                    :((
                                    • peteen idealny wierszyk na tę okazję... 26.03.06, 14:11
                                      żałowała myszka żółwia, że w skorupce siedział
                                      mam cię w (...) łajzo głupia, żółw jej odpowiedział

masz, kiko, za swoje, trzeba wiedzieć komu i z kim...
                              • longwehicle Re: Bo ich jest dwóch jeden nandu drugi neoplus!!; 22.03.06, 16:13
                                Dwóch różnych ludzi pisze tak cięzko sie połapać???
            • Gość: kiko a tak smieliście się IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 13:33
              śmiali się albo śmieli się -(Jodłowski i Taszycki - Zasady pisowni polskiej...)
              debilku!
              -
              ------------------------------------------------
              Czego Jaś się nie nauczy, Jan nie będzie umiał :(
    • audir Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 22.03.06, 17:43
      nie mów Hop dopóki nie przeskoczy :)))
    • e_werty Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 26.03.06, 11:38
      Ciekawe czym by się różniły rzady Prezydenta Leppera od aktualnych?
      • Gość: chłop Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:08
        Tym,że w garażu zamiast samochodu miałbys.....konia!
        • e_werty Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 26.03.06, 13:57
          Nie mam ani garażu ani samochodu... a tym bardziej konia...

Może miałbym konia? Zawsze by coś przybyło...
          • longwehicle Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 26.03.06, 13:59
            Co dawałbyś mu Mac Donalda na obiadek??!!:O))
            • e_werty Re: a tak smieliście się ze mnie gdy mówiłem: 26.03.06, 14:22
              Co dawałbyś mu Mac Donalda na obiadek??!!:

To fragment o hodowli hucułów....

"...Nigdy się nie buntują.
              Kandydat na hodowcę hucułów, zwłaszcza ze skromnym portfelem, doceni inne
              walory konia. - Świetnie znosi kaprysy pogody, może się obejść bez stajni. Nie
              jest też wybredny, jeśli idzie o paszę. Zamiast owsa, chętnie zje siano i słomę
              z perzem.
              - Jeśli ktoś ma hektar łąki, wyżywi jednego konia. Jeśli nie? Na paszę starczy
              2 zł dziennie.
              Klacz do hodowli kosztuje powyżej 10 tys. zł. Ćrebaka można kupić za 2-3 tys.
              Po spełnieniu warunków, określonych programem hodowli konia huculskiego,
              właściciel stajni może liczyć na dopłaty z Unii Europejskiej w wysokości 1.300
              zł rocznie do każdej klaczy..."

• Gość: H56 jak BeBa przyjedzie , to wszystkich pogodzi IP: *.comnet.krakow.pl 26.03.06, 14:25
              alleluja
              • gosc126 Re: jak BeBa przyjedzie , to wszystkich pogodzi 27.03.06, 19:04
                Ale jego dziadek nie służył w Wermahcie.Ani w armii Czerwonej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka