Dodaj do ulubionych

wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 14:33
Krakowscy anarchiści serdecznie zapraszają na kolejną edycję akcji "jedzenie
zamiast bomb"! 11 grudnia o godz. 13 w przejściu podziemnym obok dworca
głównego będziemy rozdawać bezdomnym, bezrobotnym, wszystkim głodnym i
zmarzniętym darmowe, ciepłe posiłki. Tego samego dnia o godz. 15 00
pod "Adasiem" odbędzie się demonstracja solidarności z narodem czeczeńskim w
ósmą rocznicę rozpoczęcia wojny na Kaukazie.

Musisz być!!!
Obserwuj wątek
    • gph Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 14:41
      Gość portalu: janek napisał(a):

> Krakowscy anarchiści serdecznie zapraszają na kolejną edycję akcji "jedzenie
      > zamiast bomb"! 11 grudnia o godz. 13 w przejściu podziemnym obok dworca
      > głównego będziemy rozdawać bezdomnym, bezrobotnym, wszystkim głodnym i
      > zmarzniętym darmowe, ciepłe posiłki. Tego samego dnia o godz. 15 00
      > pod "Adasiem" odbędzie się demonstracja solidarności z narodem czeczeńskim w
      > ósmą rocznicę rozpoczęcia wojny na Kaukazie.
      >
      > Musisz być!!!

być nie będę. lepiej, żeby dla innych tego jedzenia zostało...
      swoją drogą dopóki takie akcje robicie zamiast palenia flag i innych
      gówniażerek to jestem za!
      • picipolo1 Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 14:45
        musi to na rusi!
        a podobnie jak gph byc niebede.
        a pozatym z bandytami nie chce miec nic wspólnego!

pozdrawiam picipolo
        • jottka Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 14:48
          a ci bandyci to kto?
        • gph Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 14:50
          picipolo1 napisał:

> musi to na rusi!
          > a podobnie jak gph byc niebede.
          > a pozatym z bandytami nie chce miec nic wspólnego!

już nie przesadzaj Pici.. nie wszyscy Polacy to zarzygane pijaczki wylegujące
          trawe na poboczach. Nie wszyscy Czeczeńcy to bandyci.
          Nie wszystko co mówią w telewizorze musi być prawdą. część jest manipulacją po
          prostu..
          • picipolo1 Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 14:59
            moze faktycznie troszeczke przesadziłem ale i tak jestem za rosjanami.

pozdrawiam picipolo
            • gph Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 15:01
              picipolo1 napisał:

> moze faktycznie troszeczke przesadziłem ale i tak jestem za rosjanami.

a ja za rozsądnym myśleniem..
            • Gość: skks Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 15:11
              Pici!!!
              Czy jesteś za Rosjanami, którzy mordują kobiety, dzieci?
              Czy jesteś za Rosjanami, którzy związują ręce pojmanym Czeczenom drutem
              kolczastym?
              Czy jesteś za Rosjanami, którzy kopią dół wpedzają Czeczenów i spyczaczem
              zakopują?
              Czy jesteś za Rosjanami, którzy ........

Co wcale nie znaczy, ze choć w milimetrze popieram działalność "Czeczenów"
              tak w Czeczenii jak i w teatrze:(
              :-))) skks
              • jottka Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 15:13
                on pewnie uważa, że jak już rosjanie skończą eksterminację czeczenii, to
                wreszcie zapanuje ład i spokój - wartości wysoko cenione przez każdego okupanta
                • Gość: skks Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 15:20
                  Właśnie!!!
                  I jeszcze dla jasności by Ktoś nie pomyślał, że jakkolwiek popieram
                  działalność "Janka" i Jego przyjaciół:). Wprost przeciwnie!!!
                  a już polenie Rosyjskiej Flagi uważam bandytyzm!!
                  :-))) skks
                  • Gość: włóczykij "bandytyzm" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 18:17
                    > a już polenie Rosyjskiej Flagi uważam bandytyzm!!
                    > :-))) skks

Już sobie kiedyś powiedzieliśmy co mieliśmy do powiedzenia, i tyrrad kolejnych
                    wygłaszać w tej kwestji nie będę. Jedynie chciałbym zasugerować - jeśliś taki
                    uważny, to uważaj bardziej na słowa, którymi raczysz się posługiwać. Zawzięty
                    bardzo jesteś, całym sercem się w kwestię flagi zaangażowałeś, jednak niestety -
                    wybacz sformuowanie - ale bełkot ci z pod palców, wychodzi. Masz oczywiście
                    prawo mieć stosunek do symboli państwowych, jaki masz, ale nazwanie spalenia
                    flagi bandytyzmem, jest właśnie, najzwyczajniej w świecie bełkotem. Jeśliś taki
                    uważny, to porównaj sobie proszę swój wcześniejszy wpis, z tym, na który
                    odpowiadam i zastanów się, jak się ma mój postępek do kremlowskiego bandytyzmu .

włóczykij
                • trudny2002 Kaukaz bywa punktem zapalnym 09.12.02, 15:29
                  Tylko dziwi mnie dlaczego od tylu lat za punkt honoru wzięli sobie pewni ludzie
                  konieczność zniszczenia małego Narodu.
                  To tak jakby nasze wojsko najechało rejon Nowego Targu i Zakopanego, tylko
                  dlatego że mieszkają tam ludzie dumni, twardzi, hardzi i po prostu górale,
                  którzy choć plemiennie się spierają to mają honor, godność i swój wcale nie
                  niecywilizowany kodeks.
                  Od wielu lat mały Naród Iczkerii chce być wolny. I powinien być wolny.
                  Imperatorom trudno rezygnować nawet widać z kawałka ziemi...nawet jeśli tyle
                  krwi już się polało...
                  Ale to nie znaczy, że przyjdę do przejścia podziemnego...
                  Szanuję każdego kto chce wolności i jeszcze ma do tego pełne prawo.
                  trudny
                  • skks Re: Kaukaz bywa punktem zapalnym 09.12.02, 15:32
                    I nie będziesz palił flag, obrzucał jajami Prezydentów, przykówał się do bram?
                    • Gość: @ Wolna Czeczenia IP: Nawojka.Fema.krakow.pl:* / *.fema.krakow.pl 09.12.02, 18:34
                      Jeśli chcecie wyrazić swój sprzeciw wobec barbarzyńskiej polityki Putina wobec
                      narodu czeczeńskiego, przyjdźcie pod pomnik Mickiewicza o g. 15 00 w najbliższą
                      środę. Pokażmy, że potępiamy imperializm i ludobójstwo i że stać nas jeszcze na
                      zwykłą, ludzką solidarność.
                      • Gość: Krakus Precz z czeczeńskimi mordercami i terrorystami ! IP: *.chello.pl 09.12.02, 19:25
                        Gdy pierwsza bomba podłożona przez tych bandziorów zrani (bądź nie daj Bożę
                        zabije) Polaków to my się z wami - pomocnicy zbrodniarzy policzymy !
                        Mam nadzieję, że ta banda jest odpowiednio kontrolowana i nie urządzi tu nam
                        drugiego "11. września".
                        • gph Re: Precz z czeczeńskimi mordercami i terrorystam 10.12.02, 09:19
                          Gość portalu: Krakus napisał(a):

> Gdy pierwsza bomba podłożona przez tych bandziorów zrani (bądź nie daj Bożę
                          > zabije) Polaków to my się z wami - pomocnicy zbrodniarzy policzymy !
                          > Mam nadzieję, że ta banda jest odpowiednio kontrolowana i nie urządzi tu nam
                          > drugiego "11. września".

Daj Bożę, żęby się w końcu takię zakutę pały przęstały rodzić w tę narodzię...
            • Gość: włóczykij telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 18:01
              > i tak jestem za rosjanami.

Wybacz pytanie, ale czy ty mecz oglądasz? Czy to co się dzieje na Kaukazie, to
              impreza sportowa w telewizji? "Jestem za rosjanami", "Putin gola"? Moment
              refleksji i zastanowienia!

włóczykij
    • wh2 Re: wolny Kaukaz i jedzenie zamiast bomb 09.12.02, 21:31
      razem do zwycięstwa !!!
      • atak.spawacza STOP czeczeńskim bandziorom !!! nt 10.12.02, 15:50
        • Gość: włóczykij niedyspozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 18:25
          Nie wiem czy istnieje jakikolwiek sens w komentowaniu niedyspozycji umysłowej,
          jaką tutaj zaprezentowałeś, dlatego może pozostawię to bez komentarza.
          Zastanawiam się tylko jaki cel miała bozia w tym byś się biedaku poniewierał po
          tej Ziemi. Ale cóż, nie zmierzone są wyroki boskie.

włóczykij
          • gustlik102 Re: niedyspozycja 10.12.02, 18:27
            Gość portalu: włóczykij napisał(a):

> Nie wiem czy istnieje jakikolwiek sens w komentowaniu niedyspozycji
            umysłowej,
            > jaką tutaj zaprezentowałeś, dlatego może pozostawię to bez komentarza.
            > Zastanawiam się tylko jaki cel miała bozia w tym byś się biedaku poniewierał
            po
            >
            > tej Ziemi. Ale cóż, nie zmierzone są wyroki boskie.
            >
            > włóczykij
            • antoni.goczal "włóczykij" to kapucha tych bandziorów ! 11.12.02, 08:36
              Uwaga na tą gnidę !
              • niezlomny.prawicowiec Brawo, brawo Tadżycy ! 11.12.02, 14:59
                Niech żyje Azerbejdżan i Birobidżan !
                Sto lat dal Radujewa co syfa !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka