Gość: Tomasz B. IP: proxy / *.allianz.pl 11.12.02, 19:13 Zapraszam wszystkich chętnych na kąpiele zimnowodne do Kryspinowa. Najbliższa w niedzielę w samo południe. Szczegóły na: www.kaloryfer.viapc.pl pozdrawiam Tomasz B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skks Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' 11.12.02, 20:27 Witam!! juzem w zyciu przedziwne rzeczy robił ale zeby w Boże Narodzenie w majtkach opalać sie w Kryspinowie to chiba przesada? Ale kto wie, kto wie? A mam takie męske pytanie : W ty zimny wodzie to co sie dzieje.... no wiecie z czym. Widać jeszcze? A po ilu dniach można "tego" uzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz B. Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: proxy / *.allianz.pl 13.12.02, 18:17 skks napisał: > Witam!! juzem w zyciu przedziwne rzeczy robił ale zeby w Boże Narodzenie w > majtkach opalać sie w Kryspinowie to chiba przesada? Ale kto wie, kto wie? No to zapraszam! Można oglądać :) Kąpiel nie jest obowiązkowa :) > A mam takie męske pytanie : W ty zimny wodzie to co sie dzieje.... no wiecie > z czym. Widać jeszcze? A po ilu dniach można "tego" uzywać? No w tym przypadku to bezposrednio po kapieli raczej nie ma czego oglądać ;) Ale po powrocie do domu nadaje się do uzytku jak najbardziej! jeszcze raz zapraszam - i do Kryspinowa i na stronkę. www.kaloryfer.viapc.pl Tomasz B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foley Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 20:37 Gość portalu: Tomasz B. napisał(a): > Zapraszam wszystkich chętnych na kąpiele zimnowodne do Kryspinowa. Najbliższa > w niedzielę w samo południe. > Szczegóły na: > www.kaloryfer.viapc.pl > > pozdrawiam > Tomasz B. Czy można nie kąpać się zimnowodnie ,ale być tylko obserwatorem pijącym zimną wódeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz B. Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: proxy / *.allianz.pl 13.12.02, 18:20 Gość portalu: Foley napisał(a): > Czy można nie kąpać się zimnowodnie ,ale być tylko obserwatorem pijącym > zimną wódeczkę. Można jak najbardziej! Tylko po wódeczce nie polecam kąpieli - żle się może skończyć. pozdrawiam Tomasz B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: *.p.lodz.pl 15.12.02, 16:28 No i jak bylo? :-) Tlumy dopisaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz B. Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: *.ruczaj.pl 15.12.02, 20:43 Gość portalu: flip napisał(a): > No i jak bylo? :-) Tlumy dopisaly? to zależy co to "tłumy" :) Kilka osób się wykąpało - kilkanaście popatrzyło i do zobaczenia za tydzień. Byli z Wyborczej - w poniedziałek będzie artykuł a dzisiaj jest już na: www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,1218997.html pozdrawiam Tomasz B. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' 15.12.02, 21:18 ????Jestem coraz bardziej przekonany!!! Chyba przyjadę!!! W niedzielę. A co mam ze soba wziąść? /Poza grzanym winem, oczywiście/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: *.p.lodz.pl 15.12.02, 22:27 Podobno sa tacy, co plywaja zima w rzekach - na przyklad na 750 m i urzadzaja sobie zawody. Ale jak mozna plynac nie zanurzywszy ryja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz B. Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: proxy / *.allianz.pl 18.12.02, 17:26 Co wziąć? Ręcznik i kąpielówki! Niedziela, godz. 12:00 - mniejsze "jeziorko" - dokładna mapka jest na: www.kaloryfer.viapc.pl pozdrawiam Tomasz B. Odpowiedz Link Zgłoś
lilunia Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' 15.12.02, 23:58 A kobietki jakies sa??? Jezeli bede pierwsza - to przychodze !!! Bankowo !! :)) pozdrawiam serdecznie... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz B. Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: proxy / *.allianz.pl 18.12.02, 17:24 Są kobietki - nawet dwie ale zapraszam, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' 18.12.02, 18:12 Korci mnie, żeby się chociaż raz wybrać!!! :))) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz B. Re: Klub Morsów 'Kaloryfer' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 13:41 No to jak? Ktoś z Was jutro będzie? pozdrawiam Tomasz B. Odpowiedz Link Zgłoś