Dodaj do ulubionych

Układanie parkietu

IP: *.osk.enformatic.pl 30.03.06, 21:44
Cześć
Czy ktoś mógłby mi polecić jakichś sprawdzonych fachowców od układania
parkietu? Gdzie w Krakowie można kupić korzystnie (dobra jakość + rozsądna
cena) parkiety?
Obserwuj wątek
    • kasia_kar Re: Układanie parkietu 31.03.06, 17:59
      Ja też polecam "ArtMar" - bardzo sympatyczna i fachowa obsługa, duży wybór.
      • Gość: mag Re: Układanie parkietu IP: *.ramtel.pl 31.03.06, 21:02
        A może ktoś wie gdzie najlepiej kupić deskę barlinecką?
        • Gość: czeslaw Re: Układanie parkietu IP: *.fbx.proxad.net 31.03.06, 21:18
          polecam pana Czeslawa Brzydala tel 0601856947
          200zl za m, ale robi tak, ze nie trzeba poprawiac nawet przez dwa lata
          • Gość: Discoman Nie poprawiać przez dwa lata? IP: 149.156.184.* 01.04.06, 16:25
            Jezu, a to po innych trzeba poprawiać już po miesiącu?
            • Gość: czeslaw Re: Nie poprawiać przez dwa lata? IP: *.fbx.proxad.net 01.04.06, 16:58
              tylko , ze przez podobno prawie rok ma juz robote nagrana, wiec na razie nic z tego
          • Gość: Anna Re: Układanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:44
            placilam po 35zl.m2 za jesion-Igat bez Vatu
            facet likwidowal firme
            ludzie , oszaleliscie z tymi cenami?
    • gosiab10 Re: Układanie parkietu 02.04.06, 13:47
      Co za dziwne ceny? Z czystym sumieniem polecam p.Piotra tel. 503129033, już dwa
      razy korzystałam z jego usług. Super, przystępna cena, jeśli chcesz on też
      załatwia parkiet, kleje, lakier, tak więc full service z dowozem i nic cie nie
      interesuje.Jarząbek ma b. drogi parkiet. Za pierwszym razem kupowałam materiał
      na Dietla, a p.Piotr tylko kładł, i wyszło mnie to duuużo drożej niż teraz, gdy
      zdałam sie na jego materiał. Dla przykładu klepka dąb dł.40 cm szer.ok.6 cm
      kosztuje ok.60 zł/m2
      • Gość: Mariusz Re: Układanie parkietu IP: *.osk.enformatic.pl 04.04.06, 20:36
        Hej, napisałem na e-maila gazetowego do Ciebie. Jak będziesz miała chwilę to
        proszę o odpowiedź.
        Pozdrawiam
        Mariusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka