tosia_ 14.12.02, 19:47 wszyscy na imprezach w sobotni wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover Re: co tu tak cicho? 14.12.02, 19:48 tosia_ napisała: > wszyscy na imprezach w sobotni wieczór? Się na nie zbierają... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: co tu tak cicho? 14.12.02, 19:57 dreamlover napisała: > tosia_ napisała: > > > wszyscy na imprezach w sobotni wieczór? > > Się na nie zbierają... ;-)) O, to miłej zabawy życzę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: co tu tak cicho? 15.12.02, 03:29 > Się na nie zbierają... ;-)) ehe! ;) za pozno... :( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: co tu tak cicho? 15.12.02, 11:30 tomcrac napisał: > ehe! ;) za pozno... :( Zależy gdzie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Dreamlover IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 11:47 Ta wczorajsza impreza to jakaś taka związana z uczelnią akademiki te sprawy? Zaraz mi się przypomniały te akademikowe imprezy:) Daj powspominać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dreamlover 15.12.02, 17:04 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Ta wczorajsza impreza to jakaś taka związana z uczelnią akademiki te sprawy? > Zaraz mi się przypomniały te akademikowe imprezy:) > Daj powspominać:)) Tym razem nie, ale w środę i czwartek takie się szykują, więc nie będę szczędzić szczegółów ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Jestem:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 20:02 Ale SDI mi tak beznadziejnie chodzi, że nie mam siły pisać:( Jakie imprezy przecież Adwent jest:) Kupowanie prezentów pod choinkę za to wskazane:) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Jestem:) 14.12.02, 20:05 A ja dzisiaj przęgląd ozdób choinkowych zrobiłam i jutro idę na kiermasz uzupełnić braki Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jestem:) 14.12.02, 20:17 tosia_ napisała: > A ja dzisiaj przęgląd ozdób choinkowych zrobiłam i jutro idę na kiermasz > uzupełnić braki tez jutro bede na rynku. chyba tak z rana. pochodzic, poogladac. kupic sobie prezent na gwiazdke, a moze przy okazji komus innemu /choc niestety w tym celu bede pewnie musial udac sie do jakiegos hipera/ Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Jestem:) 14.12.02, 20:21 mikolaj7 napisał: > tosia_ napisała: > > > A ja dzisiaj przęgląd ozdób choinkowych zrobiłam i jutro idę na kiermasz > > uzupełnić braki > > tez jutro bede na rynku. chyba tak z rana. pochodzic, > poogladac. kupic sobie prezent na gwiazdke, a moze przy > okazji komus innemu /choc niestety w tym celu bede pewnie > musial udac sie do jakiegos hipera/ > Biedny Mikołaj, sam sobie prezenty kupuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jestem:) 14.12.02, 20:27 tosia_ napisała: > mikolaj7 napisał: > > > tosia_ napisała: > > > > > A ja dzisiaj przęgląd ozdób choinkowych zrobiłam i jutro idę na kierm > asz > > > uzupełnić braki > > > > tez jutro bede na rynku. chyba tak z rana. pochodzic, > > poogladac. kupic sobie prezent na gwiazdke, a moze przy > > okazji komus innemu /choc niestety w tym celu bede pewnie > > musial udac sie do jakiegos hipera/ > > > Biedny Mikołaj, sam sobie prezenty kupuje ;) latwiej mi sie wydaje pieniadze, jak pomysle o tym w ten sposob. w ciagu roku bardzo rzadko kupuje sobie cos ot-tak, zeby miec. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Jestem:) 14.12.02, 20:32 > latwiej mi sie wydaje pieniadze, jak pomysle o tym w ten > sposob. w ciagu roku bardzo rzadko kupuje sobie cos ot-tak, > zeby miec. > To prawda, ja też mam zamiar kupić sobie parę rzeczy "z okazji Świąt" Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jestem:) 14.12.02, 23:15 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Jakie imprezy przecież Adwent jest:) W Adwencie przecież można imprezować :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Jestem:) 14.12.02, 23:19 właśnie wróciłem z oficjalnej inauguracji przydomowej wędzarni... mięsko bomba, plus degustacja nalewek... gdyby jeszcze tak trochę spokoju... od niektórych... a zatem w adwencie tez można ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jestem:) 14.12.02, 23:21 peteen napisał: > właśnie wróciłem z oficjalnej inauguracji przydomowej wędzarni... mięsko bomba, > > plus degustacja nalewek... Hmmmm, jakiej wędzarni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Jestem:) 14.12.02, 23:29 ano wiesz: kurczaczki, golonka, żeberka... wszystko jeszcze ciepłe i pachnące dymem... plus nalewki, jako to dereniówka, orzechówka... ale i pospoplita finlandia... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jestem:) 14.12.02, 23:37 Zaraz, zaraz, czy ja dobrze zrozumiałem, Ty knajpę otwierasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Jestem:) 15.12.02, 03:30 > Jakie imprezy przecież Adwent jest :) ADWENT TO RADOSNE OCZEKIWANIE, WIEC TANCOWAC MOZNA! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jestem:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 11:43 tomcrac napisał: > > Jakie imprezy przecież Adwent jest :) > > ADWENT TO RADOSNE OCZEKIWANIE, WIEC TANCOWAC MOZNA! :D Wiem wiem że można:) Ale ja w ogóle nie tańczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jestem:) 15.12.02, 17:05 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Wiem wiem że można:) Ale ja w ogóle nie tańczę:) To z kim ja... A może mi się zdawało? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Jestem:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 18:55 dreamlover napisała: > To z kim ja... Jakoś nie pamiętam:) > A może mi się zdawało? ;)) A może?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: co tu tak cicho? 14.12.02, 20:52 ciszaaa... cos mi dziwnie... nie wiem... depresja... chyba nie... zniechecenie. dokladnie tak. i tesknota. pora na nowy watek z zapomnianej juz serii. ale to kiedys.... ** Tosiu, co kupujesz sobie pod choinke? ;-) ja chyba jakies ksiazki. choc sam jeszcze nie wiem. moze jakies dvd /ale ze mnie burzuj, jak powiedzial kumpel ;-)/ - widzialem ostatnio 'przekret' za jakies 45... skoczylbym do kina.. ale to niespecjalny prezent dla sameg siebie. nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: co tu tak cicho? 15.12.02, 18:09 mikolaj7 napisał: > ciszaaa... > > cos mi dziwnie... nie wiem... depresja... chyba nie... > zniechecenie. dokladnie tak. i tesknota. pora na nowy > watek z zapomnianej juz serii. ale to kiedys.... > > ** > Tosiu, co kupujesz sobie pod choinke? ;-) > > ja chyba jakies ksiazki. choc sam jeszcze nie wiem. moze > jakies dvd /ale ze mnie burzuj, jak powiedzial kumpel ;-)/ - > widzialem ostatnio 'przekret' za jakies 45... skoczylbym do > kina.. ale to niespecjalny prezent dla sameg siebie. nie > wiem... > > Mikołaj, jaka depresja, Święta idą! :) Na rynku już prawie są ;) Ja sobie też książkę chciałam kupić, albo może płytę jakąś, ale w Empiku na spokojne przeglądanie warunków nie było, straszny tłum. Chyba pójdę w tygodniu. W zasadzie mogłabym do innej księgarni, ale tam mogę zrealizować świateczne bony, którymi mnie firma uszczęśliwiła wraz z bezpłatnym urlopem od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś