Dodaj do ulubionych

Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopiecz...

IP: *.77.classcom.pl 03.04.06, 21:17
jestem zbulwersowana, że Uniwersytet zamierza wyjasniać sprawę a pseudo
studenci jeszcze figuruja na tej uczelni powinni byc wylani na zbity pysk i
nie miec nigdy możliwości pracy z ludźmi. Stwierdzenie łukasza (specjlanie
pisze przez małe "ł") że to tylko zabawa świadczy o jego ograniczonym
intelekcie i rozwoju zatrzymanym na etapie dziecka jak on mógł się dostać na
studia pewnie tatuś lekarz wszytko załatwi. Jak można pozbawiać godności
choryś ludzi. Wasze ochydne gęby powinny wisieć na widocznym miejscu aby każdy
mogł przypasowac wam kopa w d.... bo tylko na to zasługukecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: annamarta Podle i haniebne... IP: *.ny325.east.verizon.net 03.04.06, 21:19
      Podle i haniebne zachowanie!!! Okrutna glupota i nieodpowiedzialnosc tak
      personelu jak i "praktykantow - pielegniarzy". Hanba - dla rodzin, ktore
      "wyprodukowaly" takie kreatury i hanba dla ich wychowawcow i nauczycieli.
      Bardzo mi zal starszych ludzi, niepelnosprawnych i dzieci, bo wszyscy oni sa
      zdani na laske bardzo nieprofesjonalnych "zawodowcow". Ja osobiscie wspominam
      dwoch z moich nauczycieli, ktorzy mieli ogromna przyjemnosc w publicznym
      upokarzaniu mnie, a ja myslalam, ze mi sie to nalezy bo pewnie jestem inna niz
      te faworyzowane dzieci, a przeciez nauczyciel ma zawsze racje...
      Nikt nigdy nie ujal sie za mna! Serce boli do dzisiejszego dnia.
      Wiec moze nasze spoleczenstwo jest troche sadystyczne?
      Zalaczam pozdrowienia i przypominam, ze blizni tez czuje!
    • Gość: anka Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.net.autocom.pl 03.04.06, 22:02
      Skoro mieli letnie praktyki, to sa studentami dziennymi. Usunąć na podstawie
      regulaminu a na ich miejsce przyjąć trzech najlepszych studentów zaocznych.
      • Gość: anka siedmiu, pomyłka IP: *.net.autocom.pl 03.04.06, 22:03
        .
        • flamengista ale nie wiadomo, jak zachowywała się 03.04.06, 22:22
          pozostała czwórka. Nic na ten temat nie wiadomo, więc nie wrzucajmy ich hurtem
          do tego samego worka.

W dodatku są pewne przepisy, których trzeba się trzymać. Podobnie było w
          przypadku prof. Sz, który kradł starodruki. Nie można go zwolnić, póki nie
          zostanie prawomocnie skazany (jest na razie zawieszony). Podobnie ze studentami
          - na razie są zawieszeni w prawach studenta, choć ich los jest już przesądzony.
    • flamengista Pierwszy raz złodziej się do czegoś przydał 03.04.06, 22:18
      jeśli to prawda z kradzieżą komputara i sprzedaniu zdjęć redakcji Faktu.

Przecież to nie ma żadnego znaczenia, czy zdjęcia były robione "tylko na
      pamiątkę", do użytku prywatnego. Właściwie nawet zdjęcia nie mają tu znaczenia,
      one tylko dokumentują naganne zachowanie niedzoszłych pielęgniarzy.

Przecież pielęgniarz powinien darzyć szacunkiem KAŻDEGO podopiecznego,
      niezależnie od jego kondycji psychicznej, wyglądu i charakteru. Na tym polega ta
      praca. To nawet nie ma nic wspólnego z etosem i moralnością, ale ze zwykłym
      PROFESJONALIZMEM.

Swoja drogą, może będzie jakiś pożytek z tego wydarzenia. Może władze CM UJ
      bardziej zaczna zwracać uwagę na etykę nauczanego zawodu? Będą kontrolować
      praktykantów?
    • Gość: Ragata Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:50
      Czy sa to ci sami studenci,ktorzy byli wczoraj na Franciszkanskiej?????
      • Gość: hahaha Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.autocom.pl 03.04.06, 23:21
        A CO ZNASZ ICH ? TO TWOJE TOWARZYCHO ?
      • Gość: idee fix Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:47
        Gość portalu: Ragata napisał(a):

> Czy sa to ci sami studenci,ktorzy byli wczoraj na Franciszkanskiej?????

Tak. I ponoć krzyczeli "kochamy papieża"! To pewno prawda, w końcu papież też nie był najmłodszy...
    • Gość: studio wyszalnia Podobno jeden z tych studentów ma już 74 lata i .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 01:32
      jest już wpisywany na inwentaryzacjach jako wyposażenie stałe wydziału. Ponoć,
      kiedy we wrzesniu brał kolejny urlop, dziekan miał go już wysłać na emeryturę.
      Niestety, podobno przez pomyłkę w papierach na emeryturę wysłano jakiegoś
      głąba, który oblał sesję a ten dalej został na uczelni.
      • zielonki Re: A czy jest ktoś poszkodowany ? 04.04.06, 02:51
        Jeśli ta starsza pani nie wnosi oskarżenia, a nawet stanie w obronie to na jakim paragrafie oprze sie prokuratura?
        Co tu jest zakazane? Mało to babć takich na świecie. A studenci? Bez nich Kraków byłby wiochą gorszą od Zielonek.
        • Gość: stach II Re: A czy jest ktoś poszkodowany ? IP: *.budimex.com.pl 04.04.06, 06:17
          Co Ty chłopie wygadujesz !?
          Wyobraź sobie, że to twoja Matka czy Ojciec - czego ci nie życzę - jest
          obiektem takich fotografii, takiego kretyna
          . I co, też będziesz akceptował taki "ubaw" !? Palnij sie w łeb. Jestem gotów
          pomyśleć, ze ty też byłeś w grupie tych "studentów" i tak samo się zachowałeś !
        • Gość: gośćjr Re: A czy jest ktoś poszkodowany ? IP: *.77.classcom.pl 04.04.06, 11:49
          widać że kodeks postepowania jest ci całkiem obcy i twoje wiybowiedzi są podobne
          do tego debila który robił zdjecia ale cie uświadomie osoba chora psychicznie ma
          opiekuna prawnego ( dziala na tej samej zasadzie jak pedofil zabawi się z
          dzieckiem ) nie wiem z jakiej wiochy przyjechałes ale tego typu studenciny nie
          sa nam potrzebne Kraków jest piękny bez pseudo studnetów to miasto kultury,
          niech więc wracają do swoich domów w których chamstwo to codziennośc
        • rakunica Re: A czy jest ktoś poszkodowany ? 12.04.06, 20:25
          Ty jestes poszkodowany - na umysle.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=39695055&a=40200459
          Anna Kozlowska
    • Gość: stach Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.budimex.com.pl 04.04.06, 06:12
      To ci "studenci" są jescze członkami uniwersyteckiej społeczności !
      Toż to gó..arze, którzy natychmiast winni być relegowani z uczelni i OSĄDZENI
      przez sąd !!!

Nic tak mnie nie "wkurza" jak takie zachowanie w stosunku do chorych i
      bezbronnych.
      A może podać nazwiska ze ZDĘCIAMI tych kretynó !?
    • Gość: Ana Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.chello.pl 04.04.06, 06:24
      Też jestem studentką UJ, kończę psychologię, też odbywałam praktyki i staże w
      różnych placówkach z chorymi, pokrzywdzonymi przez los ludźmi i... w życiu do
      głowy mi nie przyszło, żeby w podobny sposób robić sobie żarty z tych ludzi !!!
      My też kiedyś będzimy starzy, może chorzy, zniedołężniali i będziemy
      potrzebować opieki innych, będziemy liczyć na ich fachowość, profesjonalizm i
      dobre serce. Czy "bohaterowie" tego zdarzenia chcieliby zostać w ten sposób
      potraktowani w przyszłości???
      Takie zachowanie praktykantów, studentów CM, młodych ludzi rzutuje na cale
      środowisko pielęgniarskie. Ogranicza moje zaufanie do osób reprzentujących ten
      zawód, choć jak dotąd miałam same pozytywne doświadczenia.
      Zachowanie poniżej krytyki!
    • Gość: Henryk Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 07:08
      Jest to naganne działanie smarkaczy wobec osób starszych..
      Ale nie dziwota skoro np. o wybrykach dwóch etatowych pracowników socjalnych
      jednej z instytucji Pomocy Społecznej wie Urząd Miasta Krakowa, Rada miasta
      Krakowa i sam słynne Pan Prezydent Jacek Majchrowski.
      Przez prawie rok znęcali się nad swoim podopiecznym. O wybrykach i
      nieprawidłowościach tej instytucje wie też prasa w tym wiele było info na
      forum GW i nic.
      Kiedy poszkodowany ujawnił sprawę to tak Rada Miasta Krakowa i Urząd Miasta
      Krakowa sprawę ukręcił. Natomiast słynna Prokuratura Rejonowa Kraków - Podgórze
      i Komisariat Policji prowadzili sprawę w sposób kompromitujący a potem ukręcili
      i cisza. Natomiast oskarżeni jak ich zwierzchnicy w odwet ( mimo że to jest
      prawda i fakt autentyczny całe zgłoszenie ofiary ) oskarżyli swoją ofiarę z
      art. 212 kk. Ba słynna Prokuratura Rejonowa Kraków Podgórze i Komisariat VI
      Policji przysłali przez policjanta wezwanie ofierze , że jest podejrzana
      odmawiając podania o co i przez kogo. Na reklamacje ofiary odnośnie wezwania to
      owa Prokuratura i Prokuratura Okręgowa w Krakowie oraz Komendant Komisariatu VI
      Policji w Krakowie w sposób szyderczy odpisali, że ofiara nie ma racji.
      Natomiast przeciwko tej instytucji pseudo pomocy są liczne sprawy w Wojewódzkim
      Sądzie Adminis tracyjnym w Krakowie ul. Topolowa, Samorządowym Kolegium
      Odwoławczym w Krakowie ul. J. Lea 10. A winni pracownicy beztrosko dalej
      pracują za pieniądze podatników. Chętnie udostępnię prasie o tym przekręcie
      korespondencje ofiary. Natomiast prasa o tej instytucji pomocy pisze
      propagandowe hymny pochwalne.
      Wypowiedzi przedstawicielki Prokuratury to czysta kpina, że zajmie się kolejną
      sprawą molestowania osób starszych Oni z policja sprawę ukręcą tak ja tego
      człowiek, albo zaraz okaże się że ci gó..arze kandydaci na pielęgniarzy mają
      usytuowanych rodziców, którzy mają znajomości oraz ukła
    • Gość: dr UJ Niestety to dopiero początek IP: *.su.krakow.pl 04.04.06, 07:50
      Sztucznie utworzone dla kasy niektóre wydziały CM UJ nie spełniają żadnych
      kryteriów studiów. Kiepska kadra ale z "tytułami" naukowymi, braki lokalowe,
      braki programowe, zdemoralizowani studenci- DNO. Kukułcze jajo podrzucone UJ-
      otowi. Nikt na tym nie panuje. Myślę, że to początek afer. A zobaczycie Państwo
      jaką opinię dla UJ-otu wypracują tacy absolwenci za kilka lat. Byle skasować
      kasę za półlewe dyplomy. Tylko to się liczy w CMUJ.
      • nfa05 Re: Niestety to dopiero początek 04.04.06, 11:13
        Ale ktory z kolei początek ? Była juz np. sprawa Trojana
        www.nfa.pl/articles.php?id=105
        i zdaje sie na tej uczelni ukrecono łba, tez sprawa Popieli i wiele innych
        spraw nie wszystkie nagłośnione medialnie
        • rakunica Re: Niestety to dopiero początek 12.04.06, 20:21
          Dzieki za link. Prawda, ze fachowosci nie mozna oddzielic od etyki. Nie tylko
          w sluzbie zdrowia, ale tu szczegolnie. Ale kogo obchodzi moralnosc i
          przyzwoitosc - licza sie pieniadze i interes robiony z kolesiami kosztem spolecznym.

Takich Trojanow mamy wszedzie pelno. Autorytety z mianowania przez kolesiow a
          nie rzeczywiste. Trojanem z pewnoscia powinien zajac sie prokurator.
          Spadkobiercom zmarlych powinny byc zwrocone wyludzone pieniadze.

Wracajac do zdjec ze staruszka - nawet jesli zrobione byly z glupoty - studenci
          powinni byc wydaleni z uczelni a uczestniczacy w zajciu personel domu opieki
          zwolniony dyscyplinarnie z pracy. Nie ma znaczenia czy staruszka sie godzila
          na sesje zdjeciowa. Nawet cialo po smierci wymaga szacunku. Sa odpowiednie
          przepisy w kodeksie karnym za profanacje zwlok. W tym przypadku dopuszczono sie
          profanacji godnosci zyjacego czlowieka, ktory nie zdawal sobie sprawy z tego, ze
          stal sie narzedziem uciech swoich oprawcow. To gwalt moralny i nie powinien
          ujsc bezkarnie.

Anna Kozlowska
      • Gość: Agata Re: Niestety to dopiero początek IP: 81.21.194.* 04.04.06, 11:29
        Gość portalu: dr UJ napisał(a):

> Sztucznie utworzone dla kasy niektóre wydziały CM UJ nie spełniają żadnych
        > kryteriów studiów. Kiepska kadra ale z "tytułami" naukowymi, braki lokalowe,
        > braki programowe, zdemoralizowani studenci- DNO. Kukułcze jajo podrzucone UJ-
        > otowi. Nikt na tym nie panuje. Myślę, że to początek afer. A zobaczycie
        Państwo
        >
        > jaką opinię dla UJ-otu wypracują tacy absolwenci za kilka lat. Byle skasować
        > kasę za półlewe dyplomy. Tylko to się liczy w CMUJ.

Jakie "kukułcze jajo" ??? Przecież uczelnie same "kreują" nowe kierunki,
        głównie dla zarobku. A wogóle "magister pielęgniarstwa" to wogóle coś chorego.
        Nie wystarczy wykształcenie średnie aby podać - zgodnie z wytycznymi lekarza -
        tabletkę, odczytać temperaturę, zrobić zastrzyk?
        Musi być tytuł "naukowy" ??
        No chyba, że wymiera zawód lekarza i za chwilę będą nas leczyc "pielęgniarze" z
        UJ
        • Gość: mavik Re: Niestety to dopiero początek IP: *.ostnet.pl 04.04.06, 19:22
          cos sie pani Agatce pomylilo :P jesli sie juz pani wypowiada na temat
          pielegniarstwa to niech sobie pani jaj nie robi. pielegniarstwo jest to odrebna
          dziedzina nauki i to jest wspolpraca z lekzaem a nie pielegniarka jest jego
          sluzaca. pojdzie pani na oddzial to sie pani dowie ze lekaza pani zobaczy jak
          bedzie rano wizyta i poswieca pani minute czasu. Wieszkosc niewyjasnionych
          zaburzen daje pod watpliwosc personel pielegniarki jesli chodzi o diagnoze. ma
          pani male pojecie na ten tamat i lepiej zeby nie bylo takich wypowiedzi. praca
          pielegniarska nie ogranicza sie do mierzenia temperatury i podania tabletki. w
          glownej mierze to lekzae opieraja sie na diagnozie pilegniarskiej bo sami maja
          maly kontakt z pacjentami - ale strajkuja oczywiscie bo im malo placa - a w
          gabinecie lekarskim ciopsaja w pasjansa jak sie patrzy. ale to pani ma zaufanie
          do lekzay wiec powodzenia. Zawod pilegniarski jest zawodem autonomicznym i jak
          najbardziej naukowym . Malo pani wie i pisze pani takie glupoty ;) smiac mi sie
          chce
          • Gość: GoniMniePeleton Re: Niestety to dopiero początek IP: *.dyn.optonline.net 04.04.06, 23:31
            Jesli polskie pielegniarki maja tak naukowe podejscie do ortografii jak Ty
            mavik , to ja dziekuje:) Lekarzom nie placa malo , tylko nic nie placa. I
            dlatego wyjezdzamy z kraju:)

Pozdrawiam
    • Gość: ewa przywrócić zlikwidoane szkoły pielęgniarskie IP: *.atol.com.pl 04.04.06, 09:08
      nie przesadzajmy,ze każda pielęgniarka,pielęgniarz musi mieć wyższe
      wykształcenie,nauczyć w szybszym kursie solidnych podstaw zawodu,etyki
      • Gość: Ewa Re: przywrócić zlikwidoane szkoły pielęgniarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:39
        Masz rację Ewo - nie każda pielęgniarka musi mieć wykształcenie wyższe i tak
        jest. Kształcenie pielęgniarek odbywa się w szkołach wyższych (m.in.
        uniwersytetach)na dwóch poziomach: 3-letni licencjat i 2-letnie studia
        uzupelniające magisterskie, na które można się dostac po wczesniejszym
        egzaminie. warto bylo by więc zabierać glos wcześniej zapoznając się z realiami
        kształcenia. Cały program licebcjacki obejmuje prawie 4800 godzin zajęc
        teoretycznych i praktycznych.....ciekawe które studia licencjackie mają ich tak
        duzo. Studentów usuną z uczelni....mam taka nadzieję. Niestety....wszędzie
        znajdą się tacy ludzie. W każdym zawodzie: prawnik, psycholog, ksiądz,
        bankowiec....hm...nawet i na mojej uczelni....chociaż na szczęście dla niej
        sprawa nie wypłynęła na ogólnokrajowe forum. Weronica
    • Gość: w opublikowanie zdjęcia to też podłość IP: *.netcontrol.pl 04.04.06, 09:36
      A co z "dziennikarzami" faktu? czyż nie użyli zdjęcia by zwiększyć nakład? co
      innego opisać, a co innego wykorzystać samo zdjęcie - jak dla mnie są na równi
      z tymi co je robili
    • krakszczur Studenci UJ 04.04.06, 09:40
      hańba i kundlizm

„Zawsze takie Rzeczypospolite będą, jakie ich młodzieży chowanie’’

UJ gdzie klasa i tradycja (bo o poziomie trudno mi się wypowiadać)?
      Czy można być bydlęciem i naukowcem równocześnie (to pytanie retoryczne)

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
    • Gość: z dystansu Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.adsl.proxad.net 04.04.06, 10:31
      nie wyrzucalbym z uczelni tylko sfotografowal ich nago z napiesm "przepraszamy,
      ale jestesmy mlodzi i glupi" , troche golizny w Krakowie nie zaszkodzi.
    • Gość: BRAT/2brat3 Wpływ "komórki" na szare komórki ? IP: *.ket.agh.edu.pl 04.04.06, 11:12
      To temat na prace doktorskie dla socjologów, psychologów i może psychiatrów.
      Posiadanie "komórki" z aparatem cyfrowym i kamerką jak widać wybitnie upośledza
      (niektórym) działanie szarych komórek, wywołując natręctwa - przymus "twórczego"
      skorzystania z tego wyposażenia. Potwierdza to mnożenie się ekscesów, jak choćby
      nagłośnione ostatnio pastwienie się nad nauczycielami, wcześniakami czy teraz
      dla odmiany staruszkami tylko po to, żeby to sobie zarejestrować i mieć się czym
      "pochwalić" przesyłając na inne "komórki" i do internetu. Może skojarzenie nie
      jest całkiem dobre, ale to trochę jakby dać małpie brzytwę :-(
      Widocznie dorosnąć trzeba nie tylko do samochodu !
      • Gość: p Re: Wpływ "komórki" na szare komórki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:52
        Widać nawet wyedukowane warstwy społeczne /lub w trakcie/ cierpią na
        syndrom "jackasssowatości'. Ostatnio wiudziałem skejtów jak zjeżdżali na
        deskach z poręczy wiaduktu kolejowego na Klimeckiego, ale jak taki wybije zeby
        to zmartwienie tylko bogatych rodziców (bo jaki biedny rodzic ma na
        wyuposazenie skejta w dobra deche i sprzet do krecenia filmów z srodka
        klimneckiego). Zreszta - naprawde przeciwko temu nei mozna wiele powiedziec -
        jesli przepuszczaja tylkoi przechodniów .....ale to sa 16-19 latki. Tu starsi
        studenci.Widac tacy sami jak ci ktorzy na pomorzu smarowali sie łajnem...
    • Gość: w szoku Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: 195.150.18.* 04.04.06, 11:17
      No cóż jezeli na UJ preferowana jest etyka i moralność a la "prof." Majchrowski
    • Gość: pacjent wysoki poziom moralny IP: *.mn.agh.edu.pl 04.04.06, 11:18
      lekarze biorą łapówki, pielęgniarze i lekarze handlują skórami, pielęgiarki traktują noworodki z inkubatora jak zabawki, studenci... - a wszyscy narzekają na głodowe zarobki i szykują się do strajku; dziwię się, że w cywilizowanych krajach chcą zatrudniać nasz personel medyczny
    • Gość: Lilka Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:11
      jestem zbulwersowana!!! studenci powinni zniknac z listy studentow i mam
      nadzieje ze spotka ich zasluzona kara.
    • Gość: Piotr Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.localdomain / 195.117.155.* 04.04.06, 12:36
      Wychowani w tzw. dobrych rodzinach? Degenaraci, ofiary metod wychowawczych
      charakterystycznych dla III RP.
    • Gość: p Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:46
      Droga przedmówczyni, bardzo dobrze wyglądające mocne słowa. Dodam tylko że
      potem takie zdjęcia spotkać można na rotten.com. Byłem widziałem nie interesuje
      się.
    • Gość: Tytus Kara chlosty. To jest typowe wykroczenie za ktore IP: *.ipt.aol.com 04.04.06, 20:38
      najlepsza bylaby typowa kara chlosty. Grzywna nic nie da - sa biedni studenci i
      po kieszeni ich nie walnie. Wiezienie? Z glupawych, ale moze nie najgorszych
      ludzi zrobi kryminalistow. Ale jakby dostali tak 15 solidnych batogow
      publicznie na gola dupe wiedzieliby co to jest szacunek dla drugiego czlowieka.
      I pamietaliby na cale zycie.
    • Gość: GoniMniePeleton Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.dyn.optonline.net 04.04.06, 23:12
      Studenci zachowali sie haniebnie i powinni zostac ukarani. Nie watpie , ze tak
      bedzie. Dlaczego jednak Ty jestes taka agresywna. Wyluzuj.

Pozdrawiam.
    • Gość: mala Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie IP: *.homechoice.co.uk 06.04.06, 10:42
      mieszkam za granica gdzie ksztalce sie jako social care to co wydarzylo sie w
      domu opieki na ulicy helcow jak mozna znecac sie w taki sposob nad czlowiekiem
      gdyby cos takiego przytrafilo sie w kraju w ktorym mieszkam ludzie ci poszli by
      do wiezienia ale znajac polske sprawa ucichnie w niedlugim czasie jedyna
      pociecha jest to ze ci studenci kiedys beda starsi i byc moze spotka ich to
      samo czego im nie zycze
    • xtrin Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie 10.04.06, 22:27
      Skrajnie obrzydliwe. "Żartownisiom" nie pozwoliłabym nigdzie więcej studiować
      ani pracować z luźmi starszymi czy dziećmi, a żeby sprawę dokładnie przemyśleli
      jakiś roczek odsiadki.

Ale pozostają jeszcze dwie sprawy:
      1) Co z panią Marią? Już wiemy, że fotoreporter Gazety się do niej dopchał. Nic
      w sumie w tym złego, pewnie staruszkę ucieszyło zainteresowanie wokół jej osoby
      (jego źródeł świadoma niewątpliwie nie jest). Ale mam nadzieję, że nie zrobią z
      niej okazu do fotografowania.
      2) Co z dziennikiem "Fakt"?
      "O sprawie napisał poniedziałkowy "Fakt". Zdjęcia umieszczone w dzienniku
      przedstawiały m.in. trójkę uśmiechniętych studentów w białych fartuchach z nagą
      staruszką."
      Jeżeli rzeczywiście zdjęcia opublikowano, to czym różnią się ci dziennikarze od
      owych studentów? Może REM odessa się od politycznych przepychanek i dla odmiany
      zajmie się tą sprawą?
      • rakunica Fakt czerpie korzysci z przestepstwa? 12.04.06, 20:34
        Rzeczywiscie - co na to Rada Etyki Mediow? Doskonaly material dla Rady. Niech
        sie zajmie etyka mediow.
    • b-beagle Re: Studenci UJ robili rozbierane zdjęcia podopie 11.04.06, 22:01
      Bardzo smutna i przykra historia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka