Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 17.12.02, 08:37 szkoda czegokolwiek bawcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Wybór czasem bywa trudny... 17.12.02, 08:47 Skoro tak uznałes, to twój wybór, a żal czyli ta "szkoda" jeśli wyrządzona to zawsze winna być naprawiona...tak dla spokoju własnego...choćby... A spadanie to kiedyś całkiem niczego spektakl w STU. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nikt tu nikogo pod bronią nie trzyma, 17.12.02, 08:49 wręcz przeciwnie... ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A ja całkiem sam..., 17.12.02, 08:53 przyjemności mam nadzieję zaznać moze jakoś wieczorową porą. Takie sypanie jak to teraz , to żadne sypanie. W południe jestem w Rynku, a ktoś jeszcze? Może ktoś w popielatej kurtce ma coś do załatwienia? Albo nie popielatej? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: A ja całkiem sam..., 17.12.02, 08:58 trudny zrozumiałem ! a swoja droga bede w okolicy rynku,mianowicie na stolarskiej. a ty bedziesz o której ? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A Ty paszporcik masz do odebrania? 17.12.02, 09:12 W wizowym na Stolarskiej? Czy do francuskiego się wybierasz, żeby smaczne winko na swiątecznym stole zagosciło? Bedę około 13 w Rynku, ale jak niemal zawsze nie wiem jeszcze gdzie dokładnie... trudny Myślę , ze wieczorem sie zjawisz, a popołudnie mam jeszcze dosć mocno biegające... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: A Ty paszporcik masz do odebrania? 17.12.02, 10:28 no i wszystko juz zalatwione.teraz jeszcze tylko do fryzjera i moge spokojnie czekac na spotkanie.czuje sie wysmienicie na sama mysl o spotkaniu.tyle tylko ze bede bardzo krotko bo mam nie zapowiedzianych gosci wieczorkiem. pozdrawiam picipolo Ps.trudny bedziesz o 13 na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: nikt tu nikogo pod bronią nie trzyma, IP: *.client.attbi.com 17.12.02, 08:59 peteen napisał: > wręcz przeciwnie... > ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością... > :c) czyli cieszysz sie ze dales mi ignora? taka twoja szczerosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: nikt tu nikogo pod bronią nie trzyma, IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.12.02, 10:35 ignor nie zabija - newet ten peteena hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: nikt tu nikogo pod bronią nie trzyma, IP: *.pil.citynet.pl / *.pil.citynet.pl 17.12.02, 11:29 taaaak ? eee, no to ja się tak nie bawię... btw. wielki, masz odwagę stanąć ze mną oko w oko na spotkaniu opłatkowym ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś