Dodaj do ulubionych

Co sie stało na Małym Rynku ?

09.04.06, 20:41
Wygląda jakby Tabor Cygański zjechał do krakowa.Cały Rynek zagracony
budami,jedyna z tego korzyść że wreszcie po wielu latach owe budy nie straszą
na Głównym Rynku.Choć nie wiadomo czyja to zasługa.
Obserwuj wątek
    • lumpenliberalny_cienias Re: Co sie stało na Małym Rynku ? 09.04.06, 20:42
      wyślij jednego z waszej czwórki, niech zasięgnie języka
      • Gość: Hela Po zakończeniu meldować. (c: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:49
        • jazzinator Pamietaj Hela że dzisiaj niedziela (Pal mowa) 09.04.06, 20:54
          Więc nie Pal a Mowę zachowaj dla swoich podopiecznych,przy okazji pragne
          poinformować zainteresowanych najświeższymi wiadomościami z magla że liczba
          jazzzzzzzzich zwielokrotniła się do ośmiu i stale rośnie.
          • Gość: antydżezi to wy już chyba wystajecie na ulicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:56
            gdzie zresztą wasze miejsce
            • jazzinator Nie można być anty bo to nietolerancyjne 09.04.06, 21:05
              niepoprawne politycznie i ostro krytykowane przez wplywowych semitów.Jak widac
              temat niewazny ! Ważne by byc kontra ,no cóż cierpicie na chorobę nietolerancji
              wobec inaczej myślących jednoczesnie ostro dopominając się tolerancji wobec
              wybrańców losu takich jak pederaści,liberałowie,żydzi i masoni.Zmień więc nicka
              z antydżezi na kontra,tym sposobem unikniesz niezreczności i miłej zabawy zyczę.
              • Gość: antydżezi który z was to pisał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:09
                a może wypociliście to grupowo?
                zostań masońskim żydem i liberalnym pedałem, to też będziesz podlegał ochronie,
                kmiotku zmultiplikowany
                • jazzinator Re: który z was to pisał? ten co ma z tektury ! 09.04.06, 21:19
                  Wypociliśmy się ze śmiechu nad twoja pianą,weż na uspokojenie bo się zaplujesz
                  i pobrudzisz sobie chałacik.
                  • Gość: antydżezi dżeziki z pedalskiej kawiarenki głos podnoszą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:23
                    a pozwolił ktoś?
                    no to stulić się i pilnować ludzi przy komputerach, bo się w wydawaniu reszty
                    pomylicie, a szefunio na pysk wywali i skąd potem te swoje brednie będziecie
                    wypisywać?
                    • helenka17 Re: dżeziki z pedalskiej kawiarenki głos podnoszą 09.04.06, 21:30
                      Bądź dla nich dobry. Bidusie po dachach kabelki rozciągają, dostęp do sieci
                      sprzedają, a co się naspindrają po tych dachach - to zarobione.
                      A tu i lęk wysokości, i z inteligencją nietęgo, i dookoła pełno żydowskich
                      liberałów i pedalskich masonów...i masonek (też pedalskich).
                      A'propos pedalskich: zauwazyłeś, że kobiety w świecie dżezików jakoś rzadziej
                      występują.
                      Byłby to skrywany homoseksualizm?
          • Gość: Hela Fragmentacja plechy? Czy podział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:01
            • jazzinator Re: Fragmentacja plechy? Czy podział? Cząsteczki 09.04.06, 21:08
              atomów.Ciekawska widać tez wylazła ze swej norki,mówiąc jej języczkiem.
              • helenka17 Mój język jedynie opisyje fakty 09.04.06, 21:21
                a ja nie wyłażę z norki, bo tym się różnię od was, pokrętni młodziankowie od
                szewca, że wszędzie jestem u siebie. A Wam kompleksy każą dzielić świat na swój
                i ten wrogi, który Was otacza.
                Mam ja z Wami uciechę.
                Nie ma co.
                Cząsteczki atomów to nastepne novum, którego ucząu szewca. Jakiś ten szewc
                niedouczony, czy co?
                H.
                • helenka17 "opisuje" 09.04.06, 21:22
    • Gość: stokrotka Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: 83.17.27.* 09.04.06, 21:06
      dziwny ten swiat
      • jazzinator Re: Co sie stało na Małym Rynku ? 09.04.06, 21:09
        Też mi odkrycie Stokrotko,ludzie sa dziwni ,nie świat.
        • helenka17 To nie odkrycie 09.04.06, 21:25
          - chłopcy od szewca - tylko poezja. Poezja to ta część ludzkiej aktywnosci,
          która tworzona jest (niestety) przez pederastów, żydów, masonów i...i tak dalej.
          Sprawdźcie sobie w instrukcji pyskowania. To ta gruba bordowa książeczka w
          twardej oprawie - po lewej stronie.
          H.
        • Gość: kiko Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: *.net.autocom.pl 09.04.06, 21:25
          Jazzi, twój nick to od jazzu, pewnie?
          Jazz to było to!
          • jazzinator Re: Co sie stało na Małym Rynku ? 09.04.06, 21:28
            No dobra ,ponawygłupialiście sie a teraz do rzeczy ,co z tym Małym Rynkiem ?
            • Gość: rita Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:31
              Radio Maryja miało sie przeprowadzić do kraku
              moze to o to chodzi,
            • Gość: kiko Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: *.net.autocom.pl 09.04.06, 21:32
              uprzejmy jesteś jak cholera, jazzi!
            • helenka17 O - Pan Ambasador!! Mały Rynek nie darmo 09.04.06, 21:34
              nosił historyczną nazwę Wendety, lub Tandety. Uprawiano tam handel starzyzną i
              towarami niepełnowartościowymi. Stąd kontynuacja się narzuca.
              A że kadłuczkowo-preziowy Rynek Główny w remoncie kryminalnym, a targi
              wielkanocne gdzieś trzeba robić (jak się już forsę wzięło od straganiarzy). To i
              Mały Rynek się nadał.
              • jazzinator Re: O - Pan Ambasador!! Mały Rynek nie darmo 09.04.06, 21:49
                No i znów za dużo wiedzy w małym mózgu,przecie jest wyremontowana zachodnia
                strona i tagi Bożonarodzeniowe odbyły się na Głównym,coś jednak spowodowało
                (może bliskie wybory samorz.) że Pan Preziozo przeniósł uboczną produkcję na
                Mały Rynek , zakrywając to urokliwe miejce(za wyjatkiem parkingu,ale to sie
                zmieni)tak skutecznie że Mały Rynek zniknął nieomal z oczu. I o tym chciałem
                podyskutować,ale zeby to zrobić trzeba najpierw przebić się przez
                nietolerancyjnych semitów,pederastów,masonów i libertynów.Więc co z tym Rynkiem?
                Kiko ,lub podszywająca się osobo?
                • Gość: kiko Re: O - Pan Ambasador!! Mały Rynek nie darmo IP: *.net.autocom.pl 09.04.06, 21:54
                  Jazzi, co się czepiasz? Ja na temat Małego Rynku w ogóle się nie wypowiadałam.
                  Zagadnęłam cię tylko o jazz, bo b.lubię. I wypchaj się...
                  • jazzinator Re: Kiko sorry nie gniewaj się, 09.04.06, 22:03
                    nie czepiam się Ciebie tylko chcę rozwinąć temat atu wszyscy o wszystkim tylko
                    nie w tej bajce.Twój nick był niejednokrotnie wykorzystywany przez klona więc
                    nie wiem z kim mam przyjemność.Co do jazzu nie wiem dlaczego twierdzisz że był?
                    Był,jest i będzie,wbrew wszystkim manipulatorom medialnym wciskajacym ludziom w
                    całej europie a w polsce w szczególności miernote i chłam aby lepiej nimi
                    sterować,to w duzym uproszczeniu oczywiście ,zorientowani zapewne wiedzą o co
                    chodzi a juz najpewniej taka jedna ,powiedzmy dajmy na to DAMA.
                  • jazzinator Re:Ps.Kiko 09.04.06, 22:11
                    tekst na temat mózgu nie był do Ciebie jeśli tak to zrozumiałas,tylko
                    pytanie "co z tym Rynkiem"
                • Gość: Hela Oj Panie Ambasadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:17
                  Nie czyta Pan prasy, i gada Pan bzdury o zachodniej części Rynku. Czy mi ktoś
                  płaci za Pańską edukację? Nie.
                  Jeśli Pan się chce czegoś dowiedzieć, to trzeba zgrzecznieć.
                  • jazzinator Re: Oj Pani Helu 09.04.06, 22:22
                    nie czytam prasy z powodu złego wzroku,nie oglądam TV bo kłamie,nie słucham
                    radia bom głuchy,bedę już grzeczny proszę mnie oświecić,bardzo proszę !
                    • Gość: Hela Panie Ambasadorze, toż Pan zmyśla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:47
                      Zły wzrok nie pozwoliłby Panu korzystać z tej to maszyny dopisania skrzyżowanej
                      z telewizorem, ponadto : od czegóż pomoc młodszych kolegów po piórze, których -
                      jak czytam - jest już siedmiu?
                      Telewizja TRWAM niekłamie nigdy, i proszę mi tu publicznie nie gadać
                      świętokradztw. Jeśli fakty za nią nie nadążają, to muszą się postarać.
                      Co do radia, patrz pomoc kolegów i nieomylność Ojca Kombinatora - ponadto mają
                      własną witrynkę.
                      A zważywszy na wymienione Pańskie przymioty - to na oświatę już za późno.
                      Pozostaje samokształcenie.
                      • jazzinator krótka piłka Pani Helu! 10.04.06, 11:20
                        Maszynka posiada większe literki,TV Trwam Nie odbieram,R.M.nie słucham,na naukę
                        nigdy nie jest za pózno jak twierdzą mądrzejsi od Pani,ot i wszystko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka