jazzinator 09.04.06, 20:41 Wygląda jakby Tabor Cygański zjechał do krakowa.Cały Rynek zagracony budami,jedyna z tego korzyść że wreszcie po wielu latach owe budy nie straszą na Głównym Rynku.Choć nie wiadomo czyja to zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpenliberalny_cienias Re: Co sie stało na Małym Rynku ? 09.04.06, 20:42 wyślij jednego z waszej czwórki, niech zasięgnie języka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Po zakończeniu meldować. (c: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Pamietaj Hela że dzisiaj niedziela (Pal mowa) 09.04.06, 20:54 Więc nie Pal a Mowę zachowaj dla swoich podopiecznych,przy okazji pragne poinformować zainteresowanych najświeższymi wiadomościami z magla że liczba jazzzzzzzzich zwielokrotniła się do ośmiu i stale rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydżezi to wy już chyba wystajecie na ulicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:56 gdzie zresztą wasze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Nie można być anty bo to nietolerancyjne 09.04.06, 21:05 niepoprawne politycznie i ostro krytykowane przez wplywowych semitów.Jak widac temat niewazny ! Ważne by byc kontra ,no cóż cierpicie na chorobę nietolerancji wobec inaczej myślących jednoczesnie ostro dopominając się tolerancji wobec wybrańców losu takich jak pederaści,liberałowie,żydzi i masoni.Zmień więc nicka z antydżezi na kontra,tym sposobem unikniesz niezreczności i miłej zabawy zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydżezi który z was to pisał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:09 a może wypociliście to grupowo? zostań masońskim żydem i liberalnym pedałem, to też będziesz podlegał ochronie, kmiotku zmultiplikowany Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: który z was to pisał? ten co ma z tektury ! 09.04.06, 21:19 Wypociliśmy się ze śmiechu nad twoja pianą,weż na uspokojenie bo się zaplujesz i pobrudzisz sobie chałacik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydżezi dżeziki z pedalskiej kawiarenki głos podnoszą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:23 a pozwolił ktoś? no to stulić się i pilnować ludzi przy komputerach, bo się w wydawaniu reszty pomylicie, a szefunio na pysk wywali i skąd potem te swoje brednie będziecie wypisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: dżeziki z pedalskiej kawiarenki głos podnoszą 09.04.06, 21:30 Bądź dla nich dobry. Bidusie po dachach kabelki rozciągają, dostęp do sieci sprzedają, a co się naspindrają po tych dachach - to zarobione. A tu i lęk wysokości, i z inteligencją nietęgo, i dookoła pełno żydowskich liberałów i pedalskich masonów...i masonek (też pedalskich). A'propos pedalskich: zauwazyłeś, że kobiety w świecie dżezików jakoś rzadziej występują. Byłby to skrywany homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Fragmentacja plechy? Czy podział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Fragmentacja plechy? Czy podział? Cząsteczki 09.04.06, 21:08 atomów.Ciekawska widać tez wylazła ze swej norki,mówiąc jej języczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Mój język jedynie opisyje fakty 09.04.06, 21:21 a ja nie wyłażę z norki, bo tym się różnię od was, pokrętni młodziankowie od szewca, że wszędzie jestem u siebie. A Wam kompleksy każą dzielić świat na swój i ten wrogi, który Was otacza. Mam ja z Wami uciechę. Nie ma co. Cząsteczki atomów to nastepne novum, którego ucząu szewca. Jakiś ten szewc niedouczony, czy co? H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: 83.17.27.* 09.04.06, 21:06 dziwny ten swiat Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Co sie stało na Małym Rynku ? 09.04.06, 21:09 Też mi odkrycie Stokrotko,ludzie sa dziwni ,nie świat. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 To nie odkrycie 09.04.06, 21:25 - chłopcy od szewca - tylko poezja. Poezja to ta część ludzkiej aktywnosci, która tworzona jest (niestety) przez pederastów, żydów, masonów i...i tak dalej. Sprawdźcie sobie w instrukcji pyskowania. To ta gruba bordowa książeczka w twardej oprawie - po lewej stronie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: *.net.autocom.pl 09.04.06, 21:25 Jazzi, twój nick to od jazzu, pewnie? Jazz to było to! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Co sie stało na Małym Rynku ? 09.04.06, 21:28 No dobra ,ponawygłupialiście sie a teraz do rzeczy ,co z tym Małym Rynkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:31 Radio Maryja miało sie przeprowadzić do kraku moze to o to chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Co sie stało na Małym Rynku ? IP: *.net.autocom.pl 09.04.06, 21:32 uprzejmy jesteś jak cholera, jazzi! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 O - Pan Ambasador!! Mały Rynek nie darmo 09.04.06, 21:34 nosił historyczną nazwę Wendety, lub Tandety. Uprawiano tam handel starzyzną i towarami niepełnowartościowymi. Stąd kontynuacja się narzuca. A że kadłuczkowo-preziowy Rynek Główny w remoncie kryminalnym, a targi wielkanocne gdzieś trzeba robić (jak się już forsę wzięło od straganiarzy). To i Mały Rynek się nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: O - Pan Ambasador!! Mały Rynek nie darmo 09.04.06, 21:49 No i znów za dużo wiedzy w małym mózgu,przecie jest wyremontowana zachodnia strona i tagi Bożonarodzeniowe odbyły się na Głównym,coś jednak spowodowało (może bliskie wybory samorz.) że Pan Preziozo przeniósł uboczną produkcję na Mały Rynek , zakrywając to urokliwe miejce(za wyjatkiem parkingu,ale to sie zmieni)tak skutecznie że Mały Rynek zniknął nieomal z oczu. I o tym chciałem podyskutować,ale zeby to zrobić trzeba najpierw przebić się przez nietolerancyjnych semitów,pederastów,masonów i libertynów.Więc co z tym Rynkiem? Kiko ,lub podszywająca się osobo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: O - Pan Ambasador!! Mały Rynek nie darmo IP: *.net.autocom.pl 09.04.06, 21:54 Jazzi, co się czepiasz? Ja na temat Małego Rynku w ogóle się nie wypowiadałam. Zagadnęłam cię tylko o jazz, bo b.lubię. I wypchaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Kiko sorry nie gniewaj się, 09.04.06, 22:03 nie czepiam się Ciebie tylko chcę rozwinąć temat atu wszyscy o wszystkim tylko nie w tej bajce.Twój nick był niejednokrotnie wykorzystywany przez klona więc nie wiem z kim mam przyjemność.Co do jazzu nie wiem dlaczego twierdzisz że był? Był,jest i będzie,wbrew wszystkim manipulatorom medialnym wciskajacym ludziom w całej europie a w polsce w szczególności miernote i chłam aby lepiej nimi sterować,to w duzym uproszczeniu oczywiście ,zorientowani zapewne wiedzą o co chodzi a juz najpewniej taka jedna ,powiedzmy dajmy na to DAMA. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re:Ps.Kiko 09.04.06, 22:11 tekst na temat mózgu nie był do Ciebie jeśli tak to zrozumiałas,tylko pytanie "co z tym Rynkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Oj Panie Ambasadorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:17 Nie czyta Pan prasy, i gada Pan bzdury o zachodniej części Rynku. Czy mi ktoś płaci za Pańską edukację? Nie. Jeśli Pan się chce czegoś dowiedzieć, to trzeba zgrzecznieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Oj Pani Helu 09.04.06, 22:22 nie czytam prasy z powodu złego wzroku,nie oglądam TV bo kłamie,nie słucham radia bom głuchy,bedę już grzeczny proszę mnie oświecić,bardzo proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Panie Ambasadorze, toż Pan zmyśla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:47 Zły wzrok nie pozwoliłby Panu korzystać z tej to maszyny dopisania skrzyżowanej z telewizorem, ponadto : od czegóż pomoc młodszych kolegów po piórze, których - jak czytam - jest już siedmiu? Telewizja TRWAM niekłamie nigdy, i proszę mi tu publicznie nie gadać świętokradztw. Jeśli fakty za nią nie nadążają, to muszą się postarać. Co do radia, patrz pomoc kolegów i nieomylność Ojca Kombinatora - ponadto mają własną witrynkę. A zważywszy na wymienione Pańskie przymioty - to na oświatę już za późno. Pozostaje samokształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator krótka piłka Pani Helu! 10.04.06, 11:20 Maszynka posiada większe literki,TV Trwam Nie odbieram,R.M.nie słucham,na naukę nigdy nie jest za pózno jak twierdzą mądrzejsi od Pani,ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś