muraszka5 09.04.06, 22:08 Najlepszy byłby Piotr Boroń, obecny senator, a wcześniej radny Krakowa i przewodniczący Sejmiku Małopolskiego. Poza tym, to autentyczny "Krakus" ze Zwierzyńca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: new Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:14 Zdecydowanie Boron, czlowiek ktoremu Krakowie po prostu zalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sewer Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:19 Ludzie , facet ma doświadczenie profesora szkoły sredniej , bez jakichkolwiek doświadczeń w zarządzaniu . Szkoda mówić . Żeby być prezydentem , a nawet kandydatem trzeba zdecydowanie więcej . Kracik , Raś , Handke czy Tadeusiewicz - no to są ciekawe kandydatury . Przy wspólnym poparciu na pewno wygrają z Jacusiem . Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa 09.04.06, 22:26 Dziekuję bardzo!!! Profesorów juz przerabialiśmy,Oni wszystkich traktuja jak swoich studentów tzn.per noga,są aroganccy,wszechwiedzacy i nieomylni a za te ich fanaberie płacimy wszyscy chcac nie chcąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalin Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: 195.136.253.* 09.04.06, 22:37 Zgadzam się w 100%. Boroń nie ma kwalifikacji. Co z tego, że jest Krakusem ze Zwierzyńca? Odpowiedz Link Zgłoś
reuben999 Nijacy ci kandydaci 09.04.06, 22:48 Piotr Boroń - specjalista z dziejów dyplomacji papieskiej. Takiego człowieka potrzebujemy na stanowisku prezydenta? Powodzenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcaipodatnik Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.04.06, 23:17 Gość portalu: magdalin napisał(a): > Zgadzam się w 100%. Boroń nie ma kwalifikacji. Co z tego, że jest Krakusem ze > Zwierzyńca? No jak to co? Lajkonik, stuprocentowy Lajkonik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
glans Tadeusiewicz! 10.04.06, 11:38 Tadeusiewicz, pomimo że profesor to ma otwarty umysł na sprawy poza uczelnią. Może wprowadzi trochę nowoczesnego myślenia w to miasto. Myślę, że nie zabraknie mu odwagi aby stanąć naprzeciw dyktatowi partii i urzędasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWK Dobry, ale... IP: *.devs.futuro.pl 10.04.06, 15:49 Sądzę, że Tadeusiewcz mimo tego, że jest świetny, nie będzie kandydatem. On jest do tego za dobry. To taki miły sympatyczny "misio". Nie widzę jak się tłumaczy za swoich podwładnych, walczy z mieszkańcami aby cokolwiek wybudować, czy próbuje pogodzić grupy interesów od przekupek na targu, poprzez kibiców piłkarskich na Siostrach Norbertankach kończąc. Poza tym szanuje go za to, że jest bezpartyjny i niech tak już do końca zostanie. Po co ma za nim podążać jakaś łatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcaipodatnik Kolejka Linowa Dookoła Krakowa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.04.06, 23:15 Gość portalu: Sewer napisał(a): > Ludzie , facet ma doświadczenie profesora szkoły sredniej , bez jakichkolwiek > doświadczeń w zarządzaniu . Szkoda mówić . Żeby być prezydentem , a nawet > kandydatem trzeba zdecydowanie więcej . Kracik , Raś , Handke czy Tadeusiewicz > no to są ciekawe kandydatury . Ten ostatni - szczególnie. AGH mi się kojarzy z doktoratem honoris causa dla Nazarbajdżewa (jakiegoś postradzieckiego kacyka) oraz z kolejką linowa ktorą zaproponował między AGH a akademikami za pieniądze miasta. Handtke się trochę myli w liczeniu - niebezpieczna przypadłość na takim stanowisku. > Przy wspólnym poparciu na pewno wygrają z Jacusiem. Jacuś orłem nie jest, ale jak sobie przypomne szaleństwa Gołasia (most Zwierzyniecki mnie do szału doprowadza, ilekroć jadę przez ks. Józefa, most Kotlarski wciąż jest nieukończony - dojazdy są w krzakach, a po stronie Zabłocia są nieustanne wypadki z pieszymi, bo jakiś palant tak zaprojektował jezdnie przy moście, że jest łuk na spadku a piesi nie mają którędy indziej przejść) i to, ze to Gołaś osobiście udupił Rondo Mogilskie, awanturując się i zrywając pierwszy przetarg - to mnie obrzydzenie bierze. Kracik z tego towarzystwa wydaje się CHYBA najprzytomniejszy. Zresztą - niech będzie każdy, byle nie profesor. Czas przewietrzyc to miasto z zatęchłej prowincjonalnej nauki i celebry okołonaukawej. Zresztą Jacuś tyż profesor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Kolejka Linowa Dookoła Krakowa IP: *.zax.pl / *.zax.pl 09.04.06, 23:38 Tadeusiewicz to najlepszy pomysł - to on AGH nakierował na nowoczesne technologie, za Handke'go (który nota bene nie za bradzo potrafi liczyć jako minister) AGH coraz bardziej odstawał od czołówki, za Tadeusiewcza to czołowka zaczęła odstawać od AGH. Kracik - może i dobry, ale co mają Niepołomice do Krakowa. Wydaje mi się, że prezydenta Krakowa ywbierają mieszkańcy Krakowa własnie, a nie Niepołomnic. Parlamentarzyści PiS/PO odpadają raczej z powodów politycznych, ani Jaruś K., ani Janek R. by tego raczej nie przeżyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx menedżer, troszke wizjoner IP: *.2-0.pl 10.04.06, 08:20 A moja lista to: - Kracik (chociaż mało faceta znam), ale "po efektach go poznacie". Ale jest niebezpieczeństwo, że super-gość z Niepołomic niedogada się z krakowską anarchią darmozjadów-urzedników i polityków/politykierów, - Tadeusiewicz (jeśli musi być profesor :) ale pytanie, czy temu facetowi z wizjami wystarczy sił i umiejętności, by dogadać się z innymi, czasem myślącymi inaczej - by rozwijać miasto. Jak myślę o tych "prawdziwych krakusach ze Zwierzyńca", to oni wybrać mogą tylko profesora lub biskupa - ew. tego, kto im więcej naobiecuje. A może czas pokazać, ile to p.Majchrowskiemu się udało, a co mu się nie udało, żeby kolejni nie obiecywali gruszek na wierzbach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.ghnet.pl 10.04.06, 15:50 wszystko dobrze , ale bandziory i złodzieje Go zjedzą ,zanim się chłopina obejrzy ze swoją uczciwością zostałby ofiarą własnej naiwności tutaj potrzebny jest Gołaś bis na takich ze ZDiK , ARM ,Wydział Gospodarki Komunalnej, Architektury itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Szczypiński- słyszałem że będzie kandydatem PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:10 Słyszałem, że z PO na prezydenta będzie startował Szczypiński. I biorąc pod uwagę inne nazwiska, które pojawiają się jako kandydaci, myślę sobie, że to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl76 Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa 09.04.06, 22:16 Dużo krzyku, mało konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:06 Ja jestem za Kracikiem. Facet pokazal juz, ze potrafi cos zdzialac, a Krakow to za duze i za wazne miasto na eksperymenty personalne. A kladzenie nacisku na to, czy ktos jest genetycznym Krakusem, czy nie, jako kryterium wartosci kandydata to po prostu zenada. Wylazi cala krakowska zasciankowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Kraków drugi w Polsce? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 09.04.06, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ P.S. Kraków drugi w Polsce? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 09.04.06, 23:08 Jakie kryterium sprawiło, że staliśmy się drupim miastem po Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: P.S. Kraków drugi w Polsce? IP: *.2-0.pl 10.04.06, 08:23 "ilość połączeń lotniczych" x "ilość uczelni" x "ilość knajp" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tim999 Re: P.S. Kraków drugi w Polsce! 10.04.06, 11:23 Nie wiem czy ty DJ jesteś głupi czy tylko udajesz ale informuje Cię że Kraków ma tyle samo mieszkańców co wyludniająca się Łódź.......nie wierzysz sprawdź!! Poza tym jest chyba ważniejszym miastem. GO CRACOW GO!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_prokocim Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa 10.04.06, 00:08 Prawica niby się jednoczy, pręży muskuły, ale jak przyjdzie co do czego to będzie powtórka z wyborów krajowych - ogólny chaos i walka o stołki. Czuję, że i tak wygra Majchrowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 02:06 Zwracam uwagę, że pan Boroń jest senatorem, Sonik europosłem, a Raś posłem i nie po to zostali wybrani, żeby teraz zerkać w stronę lepszej posady. O profesorach miłosiernie nie wspomnę. Jak tak dalej pójdzie to prof. Majchrowski bez trudu zostanie prezydentem Krakowa po raz drugi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy kibic Tylko Sonik! IP: *.citynet.pl 10.04.06, 06:50 Uważam, że wtedy mielibyśmy znacznie bardziej śmiesznie i oczywiście pobożniej, Z tym, że jego pobożność jest typowo pokazowa w rzeczywistości jes to kawał........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenuk Re: Tylko nie malizny! IP: *.chello.pl 10.04.06, 07:28 Takie teraz czasy nastały, że wszyscy się prześcigają w demonstrowaniu pobożności. Majchrowski najsłabiej wypada w tej licytacji (chociaż spryt czy przebiegłość - zwane na tym szczeblu dyplomacją - też mu narzucają pozorowanie), gdyż chorągwi w procesjach czy baldachimu nad Dziwiszem jeszcze nie nosi. Ale nawet on już podzwania niczym ministrant, bo inaczej by przepadł w tej jednej wielkiej kruchcie, jaką się stał Kraków. Tą zmianę rozpoczął bodaj Rostworowski - zresztą jedyny jak dotąd prezydent Krakowa o istotnie prezydenckiej aparycji i kulturze. Majchrowski jest inteligentny, lecz w tym nowoczesnym tego słowa znaczeniu, tj. inaczej niż Rostworowski (mający skrupuły, co się dziś traktuje jak naiwność). Taką samą inteligencją odznaczają się wszyscy pisowscy pożal się boże prominenci (od Kaczyńskich i Gosiewskiego po Wassermana i Ziobrę). Lepper też się przesunął do przodu w tej kategorii: już jest marszałkiem, a jutro może zostać wicepremierem RP! Ale czy chcielibyśmy takiego wodza w Krakowie? Swoistą repliką tego typu jest P. Boroń. Taki sam wicemarszałek sejmiku (z gołasiowatych układzików) jak teraz senator (z partyjnego klucza). A co to wcześniej było ujadania na sldowską nomenklaturę! Minusem nie jest to, że ktoś jest profesorem UJ czy Liceum. Jeżeli został nim zasłużenie, na podstawie kwalifikacji i powołania - to bardzo dobrze. Jeśli ma doświadczenie pedagogiczne czy dydaktyczne, może zapanować nad tą dzieciarnią i dziecinadą czy wieczną studenterią, jakiej u nas pełno. Problem w tym, czy ktoś jest wielki. I nie chodzi tu wcale o posturę, chociaż w wielu przypadkach bywa ona źródłem zakompleksienia. Taki Lem też był nie za wysoki, lecz poza tym wielki pod każdym prawie innym względem. A Majchrowski? Wielki Szu - owszem. Boroń? Wystarczy posłuchać. Albo popytać byłych uczniów. Bo znowu się obudzimy jak po wyborze Wałęsy na prezydenta. A co do tych profesorów z AGH itp. kandydatur, to nawet się pisać nie chce. Taki były minister edukacji (Handke), który publicznie mówił: "a kto z nas nie odpisywał?" - kiedy jedną z najgorszych naszych plag jest obecnie cwaniactwo i wyzucie z jakiejkolwiek praworządności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: Tylko nie malizny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 16:11 Majchrowski kiepsko wypada jako administrator Krakowa. Totalny paraliz decyzyjny, co ziemniak to decyzja. Ugodowosc, ostroznosc powodujaca, ze najbardziej newralgiczne sprawy miasta nie sa do dzisiaj rozwiazane. No, moze za wyjatkiem swojej szkoly, ktorej gmachy robia wrazenie, i w miare czysto w ich bezposrednim otoczeniu, jak i przed rektoratem na Placu Magdaleny. Ale juz sto metrow dalej, na tylach Rady Miejskiej od Poselskiej, balagan, trawnik pelen smieci, obdrapana od lat fasada, wieczorem ciemno, stad to ulubione miejsce do zalatwiania palacych potrzeb wszelkich bywalcow okolicznych pubow.Sam srodek miasta, a wstyd pokazywac.Dlatego tez uwazam, ze czas na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Co z kuratorem OŚWiaty IP: *.zax.pl / *.zax.pl 10.04.06, 07:15 piszecie o prezydencie a czemu nie piszecie o nowym kuratorze MAŁOPOLSKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenuk Re: Co z kuratorem OŚWiaty IP: *.chello.pl 10.04.06, 07:50 Czemu nie piszemy o nowym kuratorze? Bo to kolejne rozdanie kart, a nie osobistość. Jaka była pani L. - słyszeliśmy ję dość często w kronice krakowskiej. Robiła postępy, owszem - Lepper też robi postępy. Mimo wszystko jednak ważne, od czego się startuje na takim odpowiedzialnym stanowisku. Chyba że jest ono pojmowane jako instytucja do koordynowania współdziałania szkoły z kościołem. Wówczas wystarczy słuchać kogo trzeba. Urzędnikiem może ten nowy jest sprawnym, lecz te nasze małopolskie urzędy daleko odeszły pod względem budzenia zaufania i poczucia bezpieczeństwa od dawnych galicyjskich. Raczej oczekiwalibyśmy osobowości, która tchnie jakiegoś ducha w tę skostniałą machinę biurokratyczną. Uczę w krakowskiej szkole od lat, lecz nie doświadczyłem ni razu jakiegokolwiek dodatniego wpływu małopolskiego kuratorium, w jakimkolwiek obszarze i wymiarze pracy pedagogicznej. Głupoty natomiast i niedorzeczności co niemiara. Nie spodziewam się teraz - bo i czemu miałbym, przy obecnej konfiguracji politycznej oraz poziomie inteligencji i kultury osobistej elit rządzących w Krakowie - jakiejś radykalnej, a nawet najmniejszej choćby zmiany. Tu poniekąd jest tak jak po II wojnie: liczy się prawidłowe pochodzenie. Może ktoś być nawet osobowością na miarę Lema: nie znajdzie taki pracy odpowiedniej do swoich kwalifikacji i zdolności, jeśli nie jest z układu. A jeżeli przez przypadek znajdzie - wymacają go rychło i pod byle pretekstem się "zakały" pozbędą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Lepper prezydentem Krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.04.06, 08:28 Zywiec .......... prawie jak piwo Lepper ........... prawie jak polityk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elyta_zgw Wygonić czerwoną hołotę z tego pięknego miasta 10.04.06, 08:42 niech cimoszy na Czerskiej w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkrakowa Re: Wygonić czerwoną hołotę z tego pięknego miast IP: *.mn.agh.edu.pl 10.04.06, 12:04 co za obłuda. przeciez wszystkie trzy partie wsparly de facto majchrowskiego w drugiej turze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: 87.198.3.* 10.04.06, 09:53 w polityce cuda sie nie zdarzaja.chca dobrze a wyjdzie jak zwykle do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema6 Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:58 I tak wszystko rozstrzygnie się w Warszawie, i taki Sularz nic tu nie ma do gadania. Rozmawia głównie o d.... Marynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragata Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:18 KAZDY po tragicznym Majchrowskim vel Machloj-skim bedzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata bezpartyjna Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: 81.21.194.* 10.04.06, 12:13 Ja też juz mam dość profesorów i zawodowych polityków. Według mnie najlepszy jest Kracik: zna sie na rządzeniu i udowodnił, że to potrafi. Jeżeli dobierze sobie odpowiednią ekipę to może i z krakowskimi układzikami poradzi sobie. Dodatkowym jego atutem jest to, że jest własnie dokładnie poza tymi układzikami. A jeżeli już profesor to tylko z AGH. Absolwentów UJ mam serdecznie dość!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jest myśl! Re: Tadeusiewicz nowym Dietlem :) IP: 195.116.22.* 10.04.06, 12:17 mam nadzieje, że nasz lokalny PoPiS w końcu się dogada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Mam 22 lata i nienawidze lewicy IP: *.chello.pl 10.04.06, 12:53 to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Dlaczego nie Majchrowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:01 Osobiście nie poprę Majchrowskiego dlaczego? Pierwszy przykład z brzegu. Miał poprawić komunikację miejską, a obecnie doprowadził do sytuacji, w której grozi miastu strajk MPK. "największą zasługą" jest końcówka pod własną szkołą dla 192 i przelot dla 125, 425. Ciekawe kiedy do spółki z Tajsterem zasypią przynajmniej te dziury pod prywatną szkołą pana Majchrowskiego? Więcej grzechów nie będę wyliczał. Dlaczego nie Piotr Boroń? że niby nie ma doswiadczenia, a kto go ma. Jedyny, kto ma to prof. Majchrowski, ale tego mam już dość. Dlatego osobiście popieram Piotra Boronia - wazne, ze ma "otwarty łeb". Kazdy wybór jest pewna niewiadomą, z która trzeba się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy kibic Re: Dlaczego nie Majchrowski IP: *.citynet.pl 10.04.06, 14:35 Czyli nadal nic nie wiadomo. A może Fijak? Odstąpił swoją "działkę" w PO jakiemuś Szulerzowi, to może startować na prezydenta. Z racji swoch zainteresowań ma "kwity" na każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
krokk Boroniowi - mówię stanowcze NIE 10.04.06, 14:45 Pod którą wyższą szkołę nie dociera komunikacja miejska? Bo rozumiem, że o to Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nes Re: Dlaczego nie Majchrowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:24 No tak, ze auobusy linii 125 robia od niedawna dodatkowe kole, zeby zajechac pod same progi KSW - to niewatpliwa zasluga prezydenta. Szkoda tylko, ze wszyscy pasazerowie musza tracic po kilk minut na kazdym kursie, a kierowcy autobusow musza kolowac na tym blocku i dziurach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Dlaczego nie Majchrowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:30 Chocny dlatego nie, ze zniknely 4 mln na remont Fabryki Schidlera, a efektow nie widac... i dlatego, zeby wyrazl zgode na zniszczenie fortu sw. Benedykta i udaje, ze nic nie wie o protestach. Tego nie mozna wybaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN z tym boroniem to chyba jakies zarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:41 jesliby taka sytuacja zaistniala i zostalby on wspolnym kandydatem prawicy to jako czlonek PO, oddam wtedy glos na jakiegos wiesmaka z psl czy rownie smiesznego ugrupowania, po prostu boroniowi mowie NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Ireneusz Raś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:29 ma jeszcze jednego brata?! A jak ma to dla czego nic o nim nie mówi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Bubula na prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:30 Nalezy poprzec Barbare Bubule! Jako jedna z niewielu osob rzeczywiscie wie o co w Krakowie chodzi, i jak zapewnić temu miastu stabilny rozwoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.crowley.pl 10.04.06, 19:01 Prosze was tylko nie majchroski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:16 Kracik - potrzebny jest dobry gospodarz a nie ........ politykier !!! Szkoda Krakowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.wolfson.cam.ac.uk 10.04.06, 20:25 "Ireneusz Raś - poseł PO, którego brat jest bliskim współpracownikiem kardynała Stanisława Dziwisza. Poseł zasłynął m.in. organizacją Dni[..]" skoro juz psizemy kim jest jego brat to czemu by nie isc dalej; mozeby tak napisac kim jest posla dziadek; moze tez byl w wehrmachcie? w koncu posel jest z PO a tam to chyba popularna wakacyjna fucha dziadkow; Odpowiedz Link Zgłoś
yougurth Mam nadzieje, ze Krakowianie pomysla... 10.04.06, 20:54 Mam nadzieje, ze Krakowianie pomysla przed zaznaczeniem "x" przy nazwisku kandydata na nowego prezydenta. Zebysmy nie musieli potem zalowac i zalic sie to jak jest zle. Pomyslcie ludzie przed wyborem, a nie sluchajcie co inni do Was mowia. Macie wlasne mozgi i sami potraficie myslec, a polityczne nagonki proponuje potraktowac z przymruzeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiaczek Zostawić Majchrowskiego!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.04.06, 00:35 A ja bym zostawił Majchrowskiego. Mądry człowiek i prezydent, za którego nie musimy się wstydzić. Zobaczycie co będzie się działo jak dojdą do władzy złodzieje jak Handke i spółka. Chyba, że Tadeusiewicz - facet z klasą i wiedzą. AGH po rządach Handke strasznie "kulało". A teraz? Jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soc tylko Kracik IP: *.fangor.local / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:16 wystarczy juz tych autentcznych Krakusów, wybierzmy człowieka który potrafi się dogadać z biznesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Kracik na prezydenta!!! IP: *.autocom.pl 12.04.06, 17:53 A jeśli ktos pyta "dlaczego?" Niech wybierze się do Niepołomic - sam zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jeden kandydat prawicy na prezydenta Krakowa IP: *.crowley.pl 20.05.06, 15:11 A kto to jest ten Boroń? Bo nie słyszałem o Nim. A skoro nie słyszałem tzn. że nie zrobił nic dobrego i nic złego! Odpowiedz Link Zgłoś