Dodaj do ulubionych

Kosztowny tajny kod na komórkę

• Gość: Gabriel kosztowna komóra IP: *.zax.pl / *.zax.pl 10.04.06, 14:14
      no tak większoś na forum wie w czym klimat , więc dam taka radę : na straganach
      są takie bryloczki jak dzwonisz to on mryga , jak przychodzi sms tyż , więc do
      czego zmierzam : KAŻDY telefon w sieci komórkowej co jakiś czas lokalizuje się z
      nadajnikiem danej sieci za pomocą nr seryjnego lub jak kto woli Imei ,PRAWDA
      jest taka jeśli nie dzwonisz a bryloczek miga częściej niż 2-4 razy na godz to
      masz podsłuch na numerku , więc trza zmienić i kartę sim z numerem i wypadało by
      telefon!!!!!
    • michal714 Re: Kosztowny tajny kod na komórkę 10.04.06, 15:20
      Śmierć frajerom.
    • chomalugma głupota nie zna granic 10.04.06, 15:39
      Ciekaw jestem ile osób po przeczytaniu tego artykułu wystukało ten kod na swoich telefonach?
      • Gość: na zimno Re: głupota nie zna granic ( Slowacy tez nabrani ) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.04.06, 16:29
        No to przynajmniej nasi maja tez towarzyszy w niedoli.
        Bo glupota nie zna granic, tych panstwowych tez.

www.slovakspectator.sk/clanok.asp?cl=329
    • olias kod inteligencji 10.04.06, 17:09
      to już nawet nie są młoty! To są kowadła dla młotów. I takim ee, yy ...
      dziwadłom oddaliśmy władze nad państwem.
    • Gość: Pinezka Czy "tajne kody" są sprawdzane na koszt... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 18:52
      ...własny polityków? Obawiam się, że robią z siebie kompletnych durniów za kasę
      podatników.
    • adamowski1 Re: Kosztowny tajny kod na komórkę 10.04.06, 20:00
      No i w tym momencie wychodzi na jaw głupota naszych polityków,potem taki baran dostaje się do sejmu i mamy prawo jakie mamy,czasami w Klewkach znajdzie jakieś bakterie,czasami po pijaku rozwali samochód bądż jakiegoś przechodnia.
    • Gość: eeeee Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.wolfson.cam.ac.uk 10.04.06, 20:15
      doprawdy śmieszni ci nasi politycy, jako przedtsawiciele państwa boją sie, ze
      to panstwo ktorym oni rządzą ich podsluchuje? czyzby wczesne stadium
      schizofrenii czy tylko mania wielkosci malych ludzi?

• Gość: Jerzy Kosztowny tajny kod na komórkę- kosztuje nas ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:52
      Ten tajny kod włącza podsłuch w komórce.
      Pogratulować głupoty.
      A swoją droga czy ci którzy obawiają się podsłuchu mają swoje prywatne komórki
      czy to społeczeństwo płaci za ich głupotę ?
    • Gość: Pete30 Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.it-net.pl 11.04.06, 00:14
      Kod #31#00... oznacza mniej więcej tyle: #31# to blokada prezentacji własnego
      numeru. Możemy tego używać gdy nie chcemy by na telefonie na który dzwonimy
      wyświetlał się nasz numer. Dalej są dwa zera, które działają jak + i po nich
      następuje numer kierunkowy kraju do którego dzwonimy i sam numer telefonu.
      Pozdrawiam
    • Gość: sontanen Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: 217.153.60.* 11.04.06, 08:57
      świństwa nie świństwa ... myślę, że nikt, cokowiek mówi przez telefon nie chce
      aby go podsłuchiwać ... nie jestem politykiem, nie prowadzę czarnych interesów
      ale nie chciałbym żeby ktoś nagrywał jak mówię do żony, że ją kocham ... A czy
      Ty "zdziwiony" chciałbyś aby Twoje prywatne rozmowy (nawet zupełnie niewinne)
      były nagrywane?... inna sprawa, że trzeba być bardzo naiwnym aby uwierzyć w
      bajkę o magicznym kodzie ... eh ... ;-)
      • Gość: * Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:15
        Też bym nie chcaiała aby ktoś podsłuchiwał moihc prywatnych rozmów, ale polityk przez służbową komórke nie powinien gadać o sprawach prywatnych z żoną.
    • Gość: zenex Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.pkt.pl 11.04.06, 10:17
      ROTFL! To ja mam lepsze kody:
      toptrendy.com - kliknięcie w jeden z linków na stronie prowadzi do
      ukrytej recepty na długowieczność. Zapewnia również receptę an wieczne szczęście :)
    • Gość: misha85 Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.ds.pg.gda.pl 11.04.06, 10:23
      Ja znam ten kod juz od dwóch lat testowałem go na różnych telefonach.
    • Gość: plustom Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.pchelp.2-0.pl 11.04.06, 21:32
      Poczytajcie tutaj. Naiwnych jest wielu. To sa wiadomosci z 2004 roku. A
      wystarczylo wpisac ten numer #31#0017604330002 w googlach.
      www.fkn.pl/forum/czytaj.html?f=1&t=3479&a=2
    • Gość: ja wpisałem i nic Re: Kosztowny tajny kod na komórkę IP: *.chello.pl 07.05.08, 12:26
      ja wpisałem i nic kase na koncie dalej mam
    • Gość: slawols Podsłuchy IP: *.icpnet.pl 01.11.08, 19:40
      Jasne, że kosztowna zabawa. Sprawdziłem: 11 sek połączenia = 2,47 zł
    • Gość: manio krakow IP: *.telkonet.pl 03.01.09, 16:25
      oni pobieraja za to oplate 2,50 a ludzie sie na to nabieraja.znam te
      wasze numerki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka