Dodaj do ulubionych

Restauracja dla..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:24
Witam,
którą z restauracji możecie polecic na kolację dla dwóch niepełnoletnich osób, tak ażeby nie były traktowane po macoszemu?
Obserwuj wątek
    • seven Re: Restauracja dla.. 11.04.06, 14:57
      ciezka sprawa, od kiedy ja bylem niepelnoletni minelo juz kilka lat i sytuacja mogla sie zmienic...
      dlatego ostroznie zaproponuje cyklopa na mikolajskiej, tam powinno byc ok.
      • Gość: gosc Re: Restauracja dla.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:56
        A to nie jest przypadkiem pizzeria?
        • seven Re: Restauracja dla.. 12.04.06, 00:19
          a czy pizzeria to nie restauracja ... ? przeciez nie proponuje telepizzy, czy innej banoli, ale
          zdecydowanie cos porzadniejszego . cyklop po prostu pierwszy przyszedl mi do glowy, bo maja dobre
          jedzenie i obsluga jest sympatyczna (a na to zdaje mi sie zwrociles szczegolna uwage) . mozesz tez
          sprobowac w trzech papryczkach na poselskiej albo ktorejs z meksykanskich knajp, na przyklad los
          amigos na grodzkiej, mysle ze jeszcze sie znajdzie kilka ciekawych lokali:)
    • Gość: fafik Re: Restauracja dla.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:35
      Padre koło UJ, kuchnia włoska. Duży wybór past (ok 13zł) i pizzów :) Miła
      obsługa i wnętrza:)
      • Gość: A... Re: Restauracja dla.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:53
        w Wierzynku, Hawełce (Tetmajerowskiej) będą patrzeć na portfel czy wiek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka