longwehicle 21.04.06, 21:55 Kolporter-Wisła 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! 21.04.06, 22:01 w dodatku wisełka słabiutka... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! 21.04.06, 22:03 Bedziemy mieli stulecia w Krakowie!!;o((Kuzwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:03 tak szaleńcy z PO rządzący Wisłą doprowadzili dobry klub do ruiny, Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! 21.04.06, 22:04 czas juz rozpocząć twoje leczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! 21.04.06, 22:05 peteen to do mnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! 21.04.06, 22:07 a wzrok też ci juz szwankuje? popatrzże... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:09 trzeba wp...kibolom!!;o))Zamiast sie nap....powinni kibicować!!.Widzieliscie jak to wyglądało u scyzoryków?? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:10 a widziałeś jaki mają stadion? no to z czym do gościa... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:10 Raz tylko zaśpiewali :Wisła to stara[...]!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:13 ty nie mów nic, bo zieleńczanka też dołuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:16 A która to klasa? Że tak na marginesie wielkiej piłki wtrącę... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:17 sie nie znasz, sie nie odzywaj... kiedys cię zaprosimy może na mecz Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:19 33 procentowy wzrost publiki na stadionie? Trybuny mogą tego nie wytrzymać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:21 Ja owacje słyszę przy zamkniętych oknach. A jak jeszcze Wisła, lub Cracovia gra to mam za frico oświetlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:25 Widziałem dizisiaj taką świecąca zieloną chmurę nad Zielonkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:26 Promieniowanie elektromagnetyczne, które cechuje dualizm korpuskilarno falowy, o określonej częstotliwości zwane tez często światłem widzianym. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:27 Poprostu gdzieś coś pier....!!!;o))Kiedy jest rocznica Czernobyla?? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:29 Żródłem zas tego promieniowania nie są żadni kosmici tylko piękne słupy oświetleniowy pobudowane przy obu tych zacnych stadionach. Churu świetlnego dopełniaja mrugające kominy Łęgu. Ciągłą poświatę nocą daje głównie bank BPH, ale już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:31 I tylko szkieletor majaczy w ciemności. Ale już niedługo... A jakieś własne źródła światła w tych Zielonkach macie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:33 mrug napisał: > I tylko szkieletor majaczy w ciemności. Ale już niedługo... > > A jakieś własne źródła światła w tych Zielonkach macie?;) Dzielnicowy kręci na rowerku i zasila przez dynamo poł Zielonek!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:36 Prawie wszyscy maja kolektory słoneczne, oraz inne alternatywne i ekologiczne oczywiście źródłą energii. Prawie bo peteen nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:38 peteen chodzi na grandę do lasu na drzewo-kocha kominki!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:38 Alienuje się. To już wiem skąd ci OBCY. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: WISłA sKISłA!!! 21.04.06, 22:31 Co Ty gadasz a co Powiesz o tych kręgac,h wypalonych na łąkach na Marszowcu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: nie było was był las. 21.04.06, 22:38 I nie na Marszowcu, tylko w Witkowicach. A Witkowice to taka miejscowość koło Zielonek, znana głównie z tego że ma las. -- Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: nie było was był las. 21.04.06, 22:41 Aaaaa.... to tam gwałcą!!!.Wszystkie starsze panie, chodzą do tego lasu na wycieczki!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: nie było was był las. 21.04.06, 22:43 Administracyjnie ta miejscowość to Kraków znany właśnie z pięknych wież. Oświetleniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug I dobrze... 21.04.06, 22:11 Bo już mnie zmęczyło to odpadanie z Ligi Mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:13 to legia sie przesmyczy... wstyd na 100 lecie - tylko craxa w hokeju będzie miec majstra... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:15 Pewnie tak.I trzeba będzie kibicować Ległej. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:16 Trzeba zrobić pakę z logo F.K.,bedziemy miszczami!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:17 Magazyn się zachlasta!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:20 Ale niekoniecznie w tym sporcie... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:21 Może w palanta???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: ale jak zanm złośliwość losu... 21.04.06, 22:24 To trzeba by paru niezalogowanych na rezerwowych jokerów wziąć... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: ale jak zanm złośliwość losu... 22.04.06, 11:15 mrug napisał: > Pewnie tak.I trzeba będzie kibicować Ległej. Ech... Kibicować CWKS????.Mrugalski,bo sobie iu mnie przerąbiesz!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Wisła przegrała mistrza Polski!!! 21.04.06, 23:17 no to padaka, a ciekawe co teraz z petrescu, czy juz wyleci, czy tez wytrzyma jak treneiro mundialeiro do polowy rundy jesiennej ? ogolnie rzecz biorac bylem jego zwolennikiem, ale jak odstawil cantoro, a teraz przegral mistrza, to mam coraz wieksze watpliwosci. tylko kto nastepny bedzie chcial objac ten zespol, zeby znowu wyleciec po paru miesiacach ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Chyba zacznę chodzić na mecze Wawelu!!! 22.04.06, 13:24 Spoko tam ,po mordach się nie leją-jurajska studnia obok!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zapraszam cię, jako członek zarządu wks wawel... 22.04.06, 15:47 jest bardzo biednie, ale za to szczerze (do dzis spłacamy II ligę, jeszcze z ubiegłego stulecia)... Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re:koniec z magazynem1... 22.04.06, 21:58 ...od tjepjer ja budu and aj-em juz BOMBULLO!hip..hip...hipopotam! Ale sie ma nosa co?Jak nie przymierzajac bidok Bombell. Wiedzialem,ze tak przygoda z mistrzostwem na century sie zakonczy! I wiecie co chopaki? Z tymi zawodnikami nawet Anry Kasperrrczaak by nic nie zwojowal.Czyli co? Czyli to,ze jezeli wlasciciel nie ma weza w kieszeni i qpi tych co trener kce to mozna wszystko,prawda? Przypomnijcie sobie Wojcika w Legii,Smude we Wisle.Wdowczyka czy Kubickiego w Polonii W-wa.Ale nie tylko w Kaczylandzie bo wokrug swieta jest tak samo. Dobrze,ze "paski" wygraly i chyba na lubijeusz w segunda dywizjonie sie nie zamelduja! Pochlastam sie zas wtedy jak w ostatniej kolejce przejebiemy z tymi tam Wdowczykami. Zauwazyliscie cos? Legia zawsze w tydzien pozniej gra z przeciwnikiem Wisly z poprzedniej kolejki! Mysle coby Ziobro-Zero tym faktem zainteresowac!To jest bardzo nieladnie albo nawet nie ferr!Czy to robota "PiSuarow" czy "POplatanych" czy moze "nawiedzonego JaskaT"? Legia w LM tyle samo narobi co i Wisla czyli gownjo! Pozdrawiam energicznie chopakow kolegow kibicow chociaz wczoraj o piczny klak moglibymy byc KIBOL! no nie? Odpowiedz Link Zgłoś