Gość: nowhere man IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:34 JUZ W TEN PIATEK CZYLI 27 LIPCA ZAGRA ZESPÓŁ "PG PROJECT"-CZYLI UTWORY PETERA GABRIELA W AKUSTYCZNEJ (NIE RZADKO)INTERPRETACJI!!!! PIATEK 27 LIPCA GODZ.20:00 CAFE PIERROT (BUDYNEK OKSIR) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:38 o cholera!!!!a skąd ten zespół???? no ja tam bede na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:37 o kurcze !!!!to ja tez tam bedae!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.stk-net.pl 27.07.07, 23:19 koncert naprawdę świetny. gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 13:25 nie będę się rozpisywał . było genialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASt Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.07, 21:47 No co tu duzo mowic... Niczego innego jak genialnego koncertu nie mozna bylo sie spodziewac;)) Gratulacje i prosze o wiecej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wito Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:45 powinniście rejstrować (nagrywać ;)) te koncerty i udostępniać w internecie. to co słyszałem na koncercie dot utworów Petera Gabriela było genialne i chętnie jeszcze raz bym to usłyszał i tak uważa wielu moich znajomych pozdrawiam Cafe,najlepszy lokal w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Peter Gabriel w Cafe Pierrot !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:18 swietny koncercik Odpowiedz Link Zgłoś