Dodaj do ulubionych

i dla Krowodrzy i Kazimierza

IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 26.12.02, 09:25
Przesylam takze zyczenia dla Krakowa, dla wszystkich forumowiczow Krakow.
Szczescia, mnostwo pieniedzy, i tego co jest wazniejsze niz pieniadze:
zdrowia, pogody ducha, poczucia humoru i mnostwo nowych watkow na forum.
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: i dla Krowodrzy i Kazimierza 26.12.02, 12:18
      i Tobie tez wszystkiego najlepszego!!:))

i zebys mimo wszystko troche wiecej czasu spedzala na
      czytaniu postow /albo ich pisaniu ;-)/
      • skks Re: i dla Krowodrzy i Kazimierza 26.12.02, 13:45
        Elko!!! ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego:) w Nowym Kangurzym Roku:)))))
        Co się z Tobą działo?
        • magazyn1 Re: i dla Krowodrzy i Kazimierza 26.12.02, 19:48
          Wreszcie,chcialoby sie rzec-karpia twarz! Nasza Elka dala glos!To najlepsza
          niespodziewanka dla nas wszystkich i kazdego z osobna.Dziekuje w imieniu swoim
          i Bombeleusza!Zyczymy Ci wszystkiego najlepszego w tym kolejnym roku XXI-ego
          wieku.Pozdrow wszystkich w Sydneykowie i Gorach Blekitnych oraz wszystkie
          australijskie dziwolongoosy z dziobakami i Dingami na czele.
          Do siego roku,Elko mila!

>zeby czytac trzeba pisac:Z sygnaturkami precz!<
          • Gość: peteen Re: i dla Krowodrzy i Kazimierza IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 00:02
            elu,
            same cieple myśli...
            • Gość: MICHAL ZIMA W KRAKOWIE IP: 194.103.189.* 27.12.02, 01:30
              ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzemie...
              znana madrosc krakowska.......
              • Gość: Elka Re: ZIMA W KRAKOWIE IP: *.tnt3.penrith.au.da.uu.net 27.12.02, 10:39
                A kangurskie Swieta, znow takie same. Upaly, pozary (to przed Swietami). Na
                sama Wigilie zaczelo padac i zrobilo sie calkiem chlodno. Wypatrywalam sniegu
                ale nie spadl. Moze na przyszly rok. Jestem pracujaca kangurzyca, zadnej pracy
                sie boje.Dlatego dlugo mnie nie widzieliscie na forum. Nawet teraz wydzielono
                mi urlop(tylko kilka dni) tak ze wolnoscia sie nie naciesze. Za to moja corka
                zdala tzw. mala mature. 16 - latka. Teraz bedzie kontynuowac jeszcze 2 lata w
                Wyzszej szkole. A potem zobaczymy. To taki system tutaj. Dzieki wszystkim
                serdecznie za cieple przywitanie. Poczulam sie jak w rodzine. Stwierdzam ze
                dostaje wiecej ciepla rodzinnego od forumowiczow niz od wlasnej rodziny w
                Krakowie. Ale to pewnie dlatego ze nie byli na Watku Kazimierza. Do uslyszenia.
                • skks Re: ZIMA W KRAKOWIE 27.12.02, 10:53
                  Witaj:))) b. się cieszę, że znów jesteś na Forum:))) a co się działo, gdy
                  Ciebie nie było?
                  Dziwne Lato w Boże Narodzenie? To wszystko jest do góry nogami!!
    • adam.67 Z Krowodrzy 27.12.02, 11:08
      No to jak dla Krowodrzy też miłe życzenia składasz, to i wypada odpowiedzieć...
      choć Krowodernik ze mnie już tylko raczej teoretyczny (pardon! tu mieszka wciąż
      moja Mama), to wspomnień sporo pozostało sympatycznych...
      Czy i Ty masz krowoderskie korzenie?

Tak więc, niech Ci się wiedzie jak najlepiej.

Pozdrawiam
      • Gość: Elka Re: Z Krowodrzy IP: *.tnt3.penrith.au.da.uu.net 27.12.02, 13:05
        Adam, ja tez jest byla Krowodrzanka, ale wspomnienia mam,
        Moze znasz ulice Emilii Plater?
        • adam.67 Re: Z Krowodrzy 27.12.02, 13:30
          > Adam, ja tez jest byla Krowodrzanka, ale wspomnienia mam,
          No to jesteśmy podobni, ja też mam wspomnienia, miłe nawet...

> Moze znasz ulice Emilii Plater?
          Wiem gdzie jest, ale nikogo tam nie znam... jestem Krowodernik Łobzowiak, albo
          Nowowieśnik (ale nie wieśniak !!! he he he ) , jak chodzi o ścisłość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka