Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy kontra tolerancja

IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 28.04.06, 23:48
Brawa za obrone rynku ... Biała Duma Biały Honor ... Stop dewiacji
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc2 Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 01:39
      "Geje chcą nam wmówić, że dwóch mężczyzn i pies to rodzina. Nie dopuśćmy do
      tego".

To co w takim razie zrobić z bratem urzędującego prezydenta? Jeden mężczyzna i
      kot to ma być rodzina? A fe!!! Nie można tego tak zostawić! Przecież ten pan de
      facto rządzi naszym krajem?
    • Gość: gosc2 Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 02:04
      Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Dla mnie to tak sama roznica jak rower jednoosobowy i tandem - obydwa rowery,
      > a na dodatek cztery pedaly.

Kiepskie porównanie - brakuje w nim logiki. Szczerze radzę więcej czytać, to i
      pisanie zacznie lepiej wychodzić.

Pederasta uprawia seks z osobą tej samej płci, dorosłą, świadomą i
      odpowiedzialną za swoje czyny, oczywiście za jej zgodą (bo jeśli nie, to
      powinien odpowiadać za gwałt tak samo, jak osoba heteroseksualna).

Pedofil uprawia seks z dziećmi, czyli z osobami niepełnoletnimi, nieświadomymi
      swojej seksualności, wykorzystując ich słabość i niewinność. Płeć nie gra w tym
      przypadku roli - są pedofile zarówno homo- jak i heteroseksualni.

Krótko mówiąc pederasta zaspokaja się seksualnie nie robiąc nikomu krzywdy, a
      pedofil taką krzywdę komuś wyrządza.

Jeśli nie rozumiesz ani nie czujesz różnicy między robieniem a nie robieniem
      krzywdy drugiej osobie, to wybacz - tacy właśnie najlepiej sprawdzali się np. w
      obozach koncentracyjnych...

• Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 02:13
        Cos kiepskie jest to twoje porownanie. Nie znam zadnego ani pederasty ani
        pedofila, ale np. w prawie polskim jest jasno napisane, ze uprawianie seksu z
        oosoba ponizej pewnego roku zycia(bodajze 15-go) jest nielegalne i podlega
        sankcjom. Nie jest nic wspomnanego, czy ta nieletnia osoba, ponizej powiedzmy
        15-go roku zycia miala ochote na te czynnosci, czy tez nie. Nie wiem skad
        wziales swoja 'definicje'?

Co do roweru normalnego i tandemu: dla mnie pederasta i pedofil to jedno i to
        samo - zboczenie. Czy jak widzisz tandem, nie nazwiesz tego rowerem ?
        • Gość: gosc2 Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 02:21
          Przykro mi, ale po raz kolejny muszę stwierdzić, że polscy prawicowcy mają nie
          tylko braki w wykształceniu i oczytaniu, ale również trudności z myśleniem.

Jeżeli stosujesz porównanie, to powinna być w nim jakaś analogia. Więc pedofil
          ma być rowerem a pederasta tandemem czy odwrotnie? A dlaczego?

Sam piszesz, że seks z osobą poniżej 15 roku życia jest karalny. I bardzo
          dobrze. Tylko że pederastia to nie jest seks z osobami poniżej 15 lat, ale z
          osobami tej samej płci.

W Twoim myśleniu kompletnie brakuje logiki, ale może wypiłeś czegoś za dużo.
          Najlepiej idź już spać, może jutro będzie lepiej.
          • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 02:43
            Drogi Muminku

Prosciej i latwiej juz nie mozna, ale sprobuje...
            Nie wymagam od ciebie jakichs ponadludzkich umiejetnosci, obys tylko umiejetnie
            czytal i rozumial co widzisz przed oczyma; jak ci ktos mowi, ze czarne jest
            czarne a rozowe to brzydkie, wiec zakoduj to sobie w koncu w tym swoim malym
            mozdzku!

Krotko i zwiezle: jak widzisz tandem, to wiedz, ze to tez rower. A jak widzisz
            pederaste to wiedz, ze to taki sam zboczeniec jak pedofil (chocby nawet i
            Koszerni dziennikarze mowili inaczej). Tak samo jako to jest z kwadratem - nie
            kazdy prostokat moze byc kwadratem, ale kazdy kwadrat jest prstokatem. I jak to
            bywa w zyciu - nie kazdy pedofil (kwadrat) jest pederasta (prostokat), ale za to
            kazdy pedofil (kwadrat) moze byc pederasta (prostokat). Czy jak widzisz takie
            cos jak pederasta badz pedofil to wiedz ze jest to na pewno 'prostokat', czyli
            cos zlego, co nalezy wykopac ze spoleczenstwa. O ile, znow koszerni redaktorzy
            nie wymysla czegos nowego w stylu Krzywego Kola, czyli kolejnej rozowej
            alternatywy...pojal muminek?

• Gość: gosc2 Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 02:48
              Gosciu!

Artus Cię zdekonspirował - robisz sobie jaja na forum i pewnie świetnie się
              bawisz....

Trochę mi głupio, ale gratuluję inwencji ;-)
              • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 02:54
                Rozumiem gosc2, ze brak ci juz argumentow, ze nie wiesz co napisac. Osobiscie
                odczuwam satysfakcje, ze udalo mi sie w jasny sposob (czyt. prostacki)
                wytlumaczyc ci na czym polega caly ten syf i brud rozrzucany przez cale to
                srodowisko pederastow.

Pewnie, ze swietnie sie bawie ;) Nie wiem kim ty jestes, ale pewnie jakims
                zniewiescialym mezczyzna, ktory boi sie 'zdekonspirowania', schowany gdzies
                gleboko i skulony w swoim pokoiku...

Skinem nie jestem, lubilem posluchac BigCyca, ale do plyty 'Nie wierzcie
                elektrykom', pozniej zrobili sie nudni. A pedalow i wszelkiej masci dewianctwo
                nalezy wyplenic, i najlepiej wyslac w kosmos, ew. na Madagaskar.
                • Gość: gosc2 Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 03:00
                  Gosc napisał(a):

> Rozumiem gosc2, ze brak ci juz argumentow, ze nie wiesz co napisac. Osobiscie
                  > odczuwam satysfakcje, ze udalo mi sie w jasny sposob (czyt. prostacki)
                  > wytlumaczyc ci na czym polega caly ten syf i brud rozrzucany przez cale to
                  > srodowisko pederastow.

Żeby udało Ci się coś komukolwiek wytłumaczyć, to musisz jeszcze trochę
                  popracować nad słownictwem, logiką i stylem.

A ja i tak nie wierzę, że ktoś taki jak Ty istnieje...
                  • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 03:12
                    Dobrze, juz dobrze. Nie boj sie tak, zadne bojowki po ciebie nie przyjda, nie
                    wywloka i nie podlacza czlonka do pradu. Idz spokojnie spac, jutro obudzi sie
                    kolejny dzien, nie zapomnij tylko, zalozyc rozowych 'okularow tolerancji'.
                    Swoich nie mam, stluklem, skopalem, wyrzucilem. Pozdrowienia dla wszystkich
                    normalnych ludzi, czyli tzw. wiekszosci - Nie pozwolmy byc sterowanym przez
                    oblesnych pederastow!
                    • Gość: gosc3 Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: 80.50.251.* 29.04.06, 14:00
                      Przeczytałem cały wątek...podsumowując chciałbym zadać Ci tylko jedno pytanie:
                      jesteś głupi czy może niedouczony? A może szkoły się jeszcze nie ukończyło?
                      Jeżeli czujesz się sterowany przez tych "obleśnych pederastów", to szczerze Ci
                      współczuję. Nie zauważyłem, żeby przez te marsze oni namawiali do wstępowania w
                      związki homoseksualne. Oni jedynie chcą zademonstrować, że istnieją wsród nas.
                      Tak jak Ty bardzo chcesz zademonstrować swoje dość radykalne i raczej naiwne
                      (żebym nie powiedział nawet głupie) poglądy.
                      Zresztą co ja się będę produkował. Życie Cię prędzej czy później
                      zweryfikuje...i będziesz tego żałował.
                      Zacznij myśleć.
                • tarocista Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) 29.04.06, 18:58
                  > Nie wiem kim ty jestes, ale pewnie jakims zniewiescialym mezczyzna, ktory boi
                  > sie 'zdekonspirowania', schowany gdzies gleboko i skulony w swoim pokoiku...

Nie wiem kim jest ten Gość ale autor tej wypowiedzi raczej wydaje się być
                  zakompleksionym maczo, który kazdej minuty musi strzec swojej watłej tożsamości
                  mężczyzny. Znam takich. Pewnie pakuje na siłowni by nadrobić inne mniejsze
                  rozmiary :P... Prawdziwy facet pedałów się nie boi i nie są mu straszni. Bo
                  poprostu nie boi sie siebie.

>pedalow i wszelkiej masci dewianctwo nalezy wyplenic, i najlepiej wyslac w
                  >kosmos, ew. na Madagaskar.

No nareszcie jasno mówisz, co ci na duszy siedzi i co masz w głowie - od razu
                  tak trzeba było, żebyśmy wiedzieli z "kim" mamy do czynienia.]

pisalnik.blox.pl
            • Gość: sugar Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.sebastiana.ceti.pl 29.04.06, 10:36
              nie myl pederasty z pedofilem.
              1) pederasta lubi mężczyzn- a dwoje doroslych ludzi moze robic co chce czy ci
              sie to podoba czy nie.
              2) pedofil lubi dzieci- i tu zaczyna sie problem bo nastepuje sytuacja
              silniejszy-slabszy, gdzie dziecko jest ofiara.i to nie jest ok- tak samo jak
              sex ze zwierzetami i trupami, co po polsku sie nazywa pociag do zakopanego.
              konkluzja: chodzi o to aby dwoje swiadomych stworzen moglo robic cos co nikomu
              z nich nie wyzadza krzywdy- jak zrozumiesz te roznice polska bedzie naprawde
              lepszym krajem.
            • tarocista Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) 29.04.06, 18:54
              Wywód o prostokatach doprawdy uroczy :P
              pisalnik.blox.pl
            • Gość: accv Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.jed / *.jed.isu.net.sa 29.04.06, 19:49
              > tak samo jako to jest z kwadratem - nie
              > kazdy prostokat moze byc kwadratem, ale kazdy kwadrat jest prstokatem. I jak to
              > bywa w zyciu - nie kazdy pedofil (kwadrat) jest pederasta (prostokat), ale za t
              > o kazdy pedofil (kwadrat) moze byc pederasta (prostokat). Czy jak widzisz takie
              > cos jak pederasta badz pedofil to wiedz ze jest to na pewno 'prostokat', czyli
              > cos zlego, co nalezy wykopac ze spoleczenstwa.

jeśli dobrze widze to:
              * w linii 1-2 twierdzisz, że kazdy kwadrat jest prostokątem
              * w linii 3 nie kazdy (pedofil) kwadrat jest (pederasta) prostokatem
              * a w linii 4 każdy kwadrat (pedofil) moze byc prostokątem (pederasta)
              pomijając aspekty moralno-światopoglądowe, jak już chcesz używać jakichś
              porównań, to pomyśl. Potem pomyśl jeszcze raz. potem napisz sobie "na brudno" to
              co chcesz wysłać. potem pomyśl raz jeszcze, albo daj koledze do sprawdzenia.
          • tarocista Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) 29.04.06, 18:52
            Gość portalu: gosc2 napisał(a):
            > Przykro mi, ale po raz kolejny muszę stwierdzić, że polscy prawicowcy mają
            nie tylko braki w wykształceniu i oczytaniu, ale również trudności z myśleniem.

No a jak myślisz, czy w przeciwnym wypadku mogliby sie zachowywać tak, jak
            widziałem ich wczoraj w Kraku? Przecież to nafaszerowane sterydami i kipiące
            nienawiścią zwierzęta. Sam wczoraj widziałem. pisalnik.blox.pl
        • Gość: artus Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 02:38
          >Co do roweru normalnego i tandemu: dla mnie pederasta i pedofil to jedno i to
          > samo - zboczenie. Czy jak widzisz tandem, nie nazwiesz tego rowerem ?

Jak to bylo?
          "Nałóż czapkę skinie, skinie nałóż czapkę
          Kiedy wicher wieje, gdy pogoda w kratkę
          Uszka się przeziębią, kark zlodowacieje
          Resztki myśli z mózgu wiaterek przewieje"

Nic dodac, nic ujac - glupota w najczystszej formie.
          Choc moze to po prostu prowokacja? Nie sadze, zeby istota potrafiaca wyslac
          posta na forum mogla byc tak durna. Nie starczyloby jej na podtrzymanie procesow
          zyciowych, a co dopiero na pisanie na klawiaturze.
          • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 02:48
            A powiedz mi artus, czy Ty chcialbys np. miec dwoch tatusiow, ktorzy by Ciebie
            wychowywali? Wiesz, oddane dziecko do adopcji, itp.? Jakbys sie czul?
            • Gość: artus Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 02:55
              Wolalbym miec dwoch tatusiow, ktorych laczy uczucie, niz gnic w domu dziecka,
              gdzie uczucia nie ma ZADNEGO.
              Wolalbym miec dwoch tatusiow niz mame, ktora tata codziennie bije po pijaku, a
              na jedzenie nie starcza, bo musi starczyc na wodke.

Zreszta nie dyskutujemy tu o adopcji dzieci - to osobny temat. Ale widze, ze nie
              qumasz watku, ktory sam stworzyles.
              • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 03:00
                A ja, o ile bylbym w podobnej sytuacji, wolalbym mieszkac w rodzinnym domu
                dziecka, miec rodzicow zastepczych, a nie jakichs dwoch obrzydlych pederastow,
                ktorych 'uczuciem' jest pukac sie w tylek. Ale jesli ty preferuejsz takie
                klimaty, coz poczac ?

Moze masz jakies przykre doswiadczenia z lat mlodosci?Wiesz, wspolczuje ci, moze
                bylbym w stanie jakos pomoc? Jednak, wiedz, ze pederastwo i homosiostwo to
                oznaka slabosci, a ty chyba jestes badz chcesz byc mezczyzna i miec wlasna
                rodzine, czyz nie tak ?
                • Gość: artus Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 03:09
                  Wiesz, tylko najczesciej nie ma RODZINNYCH domow dziecka, ale sa ZWYKLE domy
                  dziecka. Takich jest zdecydowanie najwiecej.
                  Pochwal sie, co poza krytykowaniem adopcji do homoseksualnych zwiazkow zrobiles
                  dla sierot? Masz jakies spektakularne sukcesy? Moze pomagasz w domu dziecka? A
                  moze przyjales jakas sierote do siebie?
                  Jak Cie czytam, to mi sie przypomina American Beauty. Jedna z koncowych scen.
                  Zreszta niedaleko szukac. Popatrz na swojego idola w parze z kotem. Bleee... Nie
                  znosze hipokryzji.
                  • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 03:18
                    artus - jest wiele organizacji pozytku publicznego, ktore zajmuja sie sierotami.
                    W Polsce to chocby Caritas czy inne przykoscielne stowarzyszenia. W ogole, to
                    nie podoba mi sie styl jakim grasz - wykorzustujesz status tych biednych dzieci,
                    by podnosic argument w rozmowie! Niegodziwe.

Nie odpowiedziales na moje pytanie - czy chcialbys miec dwoch
                    tatusiow?Kochajacych sie nawzajem pedalow? Jak myslisz traktowaliby ciebie w
                    szkole, na ulicy, w sklepie? Bylbys tym najczesciej wytykanym palcem, ludzie
                    baliby sie do ciebie podejsc.

Kto jest moim idolem w 'parze z kotem'? Masz jakies urojenia ;)
                    • Gość: artus Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 03:24
                      Gosc - nie pal tyle trawy :-)
                      Dobranoc.
                      • Gość: Gosc Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 03:27
                        narazka
                    • ar.co Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) 29.04.06, 18:42
                      A ty zapewne wolałbyś mieć prawdziwie heteroseksualną rodzinę (zapewne
                      niekochającą się, bo to najwyraźniej nie jest dla ciebie istotne), w której
                      mamusia zamarynuje cię po urodzeniu w beczce, a tatuś "nie zauważy" ciąży
                      (podobnie jak czterech innych ciąż). To jest dopiero normalna, prawdziwa,
                      tradycyjna i katolicka rodzina.
                    • tarocista Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) 01.05.06, 13:42
                      Gość portalu: Gosc napisał(a):
                      > [...]czy chcialbys miec dwoch tatusiow?Kochajacych sie nawzajem pedalow? Jak
                      myslisz traktowaliby ciebie w szkole, na ulicy, w sklepie? Bylbys tym
                      najczesciej wytykanym palcem, ludzie baliby sie do ciebie podejsc.

Ciekawe kto by wytykał... Wszechpolacy czy zgniłe liberały...
            • tarocista Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) 01.05.06, 13:40
              Tylko kto jest powodem tego, ze takie dziecko czułoby się zle? Tacy jak Ty.
              Kółeczko się zamyka. Ludzie dyskryminujący gejów przywołują jako argument
              przeciw adopcji to, że dziecko byłoby dyskryminowane. świat zwariował...
              pisalnik.blox.pl
      • Gość: MikiMałs Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.veranet.pl 29.04.06, 07:58
        Ej Yntelygenty! Człowiek dał przykład kolejnej odmienności wobec której, zgodnie
        z zasadami Waszej tolerancji - też trzeba być przyjaznym ewentualnie obojętnym.

Gej = chory psychicznie człowiek
        Pedofil = chory psychicznie człowiek

jak widać różnica żadna, więc w tym tkwi sens~! ot co!
    • zapustny Władze Krakowa 29.04.06, 03:49
      Wszystko wskazuje na to, że władze Krakowa chcą, aby problem mniejszości
      seksualnych rozwiązała ulica.
    • Gość: jedrzej Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.chello.pl 29.04.06, 04:05
      Marsz Równości idzie dalej! :)
      To co zrobili Wszechpolacy było po prostu przykre i żałosne. a rzucanie
      kamieniami i jajkami z Wawelu to już przestępstwo. Blokowanie ulic które są
      miejscem publicznym - też.
      I jeszcze chciałem zwrócić uwagę, ze w marszu brali udział nie tylko
      homoseksualiści: ja z grupą moich 6 znajomych również wzięliśmy w nim udział, a
      wszyscy w naszej grupie są heteroseksualni. Więc nie mówmy o homoterroryźmie bo
      to kpina jakas jest.
      • Gość: nono Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: 81.219.150.* 29.04.06, 10:04
        Gdyby nie kontrmanifestacja tu byscie paradowali z gołymi dupami po miescie. To
        tez jest agresja o wiele wieksza niz rzucenie jajkiem, no ale co was obchodzą
        uczucia zdecydowanej wiekszosci spoleczenstwa, myslicie tylko o sobie.
        • tubisek Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:36
          kazdemu tu widze łatwo wypowaidac się w imieniu większośći społeczeństwa...

Polemizujcie argumentami merytorycznimi a nie kaminiami i obelgami, bo robicie z
          siebie posmieiwsko. Wszyscy.

Zastanawia mnie czym najcześciej przeciwnik homoseksualizmu to prymityw? Czyzby
          lobby prohomoseksualne płaciło wam za te wystapienia?

A większość społeczeństwa ma chyba głęboko gdzies wasze utarczki i ma tylko
          nadzieje, że bedziecie demonstrowac z dala od ich domów.
          • ar.co Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 18:46
            Argumentami polemizować nie będą, bo ich nie mają. Zresztą z wypowiedzi
            uczestników "marszu tradycji" (bo używanie tu słowa "kultura" jest po prostu
            absurdalne) widać, że chodziło im tylko o jedno - jak największą rozróbę. I w
            tym cały problem - jak nie będzie homoseksualistów, będą bić np. rudych,
            okularników czy leworęcznych, ważne, żeby można było trochę zaszaleć.
        • tarocista Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 01.05.06, 13:48
          Gość portalu: nono napisał(a):

> Gdyby nie kontrmanifestacja tu byscie paradowali z gołymi dupami po miescie.

A Ty niby gołej dupy nigdy nie widziałeś, przed zaśnięciem trzymasz ręce na
          kołderce, i nigdy nie uprawiałeś i nie będziesz uprawiał sexu
          przedmałżeńskiego... bla, bla, bla.... wymiotować się chce od tej hipokryzji...

"Kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci kamien..." - teraz wiemy, kto
          uważa, że nie ma grzechu - hehehe

pisalnik.blox.pl
      • tarocista Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 01.05.06, 13:46
        Gość portalu: jedrzej napisał(a):

> Marsz Równości idzie dalej! :)
        > To co zrobili Wszechpolacy było po prostu przykre i żałosne.

Nie przejmuj sie Jendrzej... Kazdy zachowuje sie na ile go stac. Sam widziesz
        kto tu jest beton :-P
        pisalnik.blox.pl
    • zapustny 400 policjantów 29.04.06, 05:09
      "Bilans dwóch krakowskich demonstracji to 12 zatrzymanych chuliganów, dwie
      ranne dziewczyny oraz kilka osób z niegroźnymi urazami. Centrum miasta było
      zablokowane przez prawie dwie godziny. Bezpieczeństwa uczestników pilnowało
      ponad 400 policjantów." Gazeta Wyborcza
      (wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3314663.html)

Szanowny Panie Prezydencie Miasta Krakowa,
      Proszę mi wyjasnić dlaczego pieniądze z moich podatków, które powinny być
      przeznaczone na bezpieczeństwo w miescie są marnowane na pochód 400 policjantów?
      A może było jakieś inne źródło finansowania? Czy wolno mi zapytać jakie?
      • Gość: juriusz Re: 400 policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:07
        Bo to właśnie jest bezpieczeństwo w mieście - żeby grupa obywateli mogła
        wyegzekwować prawo gwarantowane im przez konstytucję potrzebne było 400
        policjantów.

Chcę wiedzieć dlaczego Wszechpolacy i ich zwolennicy zasłaniają sobie twarze na
        zdjęciach? Chyba nie wstydzą się tego co robią? Na pewno też nie boją się, ani
        policji ani uczestników marszu, więc po co się maskują?
      • tarocista Re: 400 policjantów 01.05.06, 13:51
        zapustny napisał:

> A może było jakieś inne źródło finansowania? Czy wolno mi zapytać jakie?

tia... widzę, że to reprezentant spiskowej teorii dziejów... :P
    • Gość: Qer Re: do jinx IP: *.crowley.pl 29.04.06, 09:28
      Przeczytaj sobie jakas definicje demokracji, bo z definicją
      "demokrajca=wiekszosc rzadzi" daleko nie zajdziesz.
    • Gość: yogi [...] IP: 195.3.113.* 29.04.06, 09:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: paulina Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.crowley.pl 29.04.06, 10:15
        ty bys sie jogi swoja pupa zajal..zalosny.
        • tubisek Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:37
          no tak.. drugi Kochanowski się znalazł....
    • Gość: sugar Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.sebastiana.ceti.pl 29.04.06, 10:28
      bylam tam wczoraj i bylo calkiem milo dopoki zgraja debili nie zaczela rzucac
      ceglowkami z wawelu. nie wiem czy zdawali sobie sprawe ale rownie dobrze mogli
      trafic jakas matke polke spacerujaca sobie jakby nigdy nic po deptaku z
      dziekiem i co wtedy? chlopaki cwiczcie mozgi a nie miesnie. nas bylo wiecej,
      ale jako ludzie cywilizowani nie odpowiadamy na zaczepki łysych i wąsatych
      kretynow. a z jajeczek chlopcy mogliscie sobie zrobic jajeczniczke. ps.
      dlaczego marsz dla tolerancji jest w artykule nazwany kontrmanifestacja??? z
      tego co sie orientuje to on byl pierwszy natomiast marsz "kultury i tradycji"
      zostal zorganizowany jako kontrmarsz.
    • Gość: il nazisci wyp*** !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 11:05
      ns to najwieksza dewiacja!!!
    • tubisek Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:41
      Homoseksualiści lepszej rekalmy nie mogli sobie wymarzyć.... Nic tak nie
      zjednuje zwolenników jak atak quasi-intelektualnej bojówki. Ciekawe ile musieli
      im zapłacić?
      Gdyby nie ci najemnicy marsz przeszedłby bez echa, a tu proszę wszyscy o tym
      pisza i mówią...
      • xtrin Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:44
        Doprawdy fajnie by było, jakby owe "bojówki" były najemne. Niestety, oni to
        robią dla "idei".
        • tubisek Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:49
          xtrin napisała:

> Doprawdy fajnie by było, jakby owe "bojówki" były najemne. Niestety, oni to
          > robią dla "idei".

chyba ideologii... mam jednak wrażenie że moja teoria jest dobra:P Dla mnie
          takie robienie reklamy jest ewidentnie działaniem celowym. Moze najmni sa tylko
          przywódcy takich bojówek? A reszta jak cielęta idzie i bije...
          • ar.co Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 18:50
            Patrząc na Strońskiego, płaczącego przed kamerą, że oberwał pałką (fuj,
            taki "prawdziwy mężczyzna") podejrzewam, że oni jednak dla idei... Trzeba by
            naprawdę nie mieć na co wydawać pieniędzy, żeby płacić półgłówkom, którzy i tak
            zrobią z siebie idiotów za darmo.
    • xtrin Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:43
      Panie i panowie z MW wraz ze swoimi "zacnymi" sprzymierzeńcami - pseudokibicami
      i neonazistami - takimi wyskokami udowadniają tylko jedno - marsze tolerancji są
      potrzebne.
      • tubisek Re: Wszechpolacy kontra tolerancja 29.04.06, 11:52
        xtrin napisała:

> Panie i panowie z MW wraz ze swoimi "zacnymi" sprzymierzeńcami - pseudokibicami
        > i neonazistami - takimi wyskokami udowadniają tylko jedno - marsze tolerancji s
        > ą
        > potrzebne.

nie, nie są... daja tylko oszołomom wroga, przeciw któremu moga się zjednoczyć.
        Jesli juz chcemy edukowac to uczmy ludzi szacunku dla innosci, a nie tolerancji,
        bo tolerancja to słowo, którym kazdy sobie usta wyciera.
        Edukowac a nie manifestowac. Taki marsz niczego nie nauczy.

www.patos.pl
        • Gość: Jarek a jak sie edukować nie chcą? no to na siłę, IP: *.linuxstuff.pl / 81.219.149.* 01.05.06, 09:53
          najlepiej już w przedszkolu, od piatego roku życia. Zeby rodzic nie miał nic do
          gadania. tylko ci głosiciele nowej równości
    • Gość: mm Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: 195.214.219.* 29.04.06, 11:55
      Alez ty glupi jestes............. szkoda czcionki dla ciebie.
    • Gość: juraz [...] IP: *.chello.pl 29.04.06, 13:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • krytyka.org Plonne nadzieje. 29.04.06, 14:03
      Mialem nadzieje, ze tym razem demonstracje przebiegna w sposob cywliziowany.
      Mylilem siem: krytyka.org/pokaz_opinie.php?id=25
    • Gość: o90 Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: 87.244.71.* 29.04.06, 14:46
      Kiedy bedzie wreszcie w Krakowie Marsz Tolerancji dla Zoofilow
      Kiedy lobby homoseksualne przestanie blokowac ta zacna inicjatywe

Homo ok
      a Zoo to juz fuj ?

Natomiast w kwestii ekonomiczno podatkowej czy jesli bede robil demonstracje
      zoofilow czy tez bede ochraniany przez 1000 Policjantow ?
      Jeden Baca i 500 owiec ,jaka ochrona jest potrzebna abym nie ucierpial ja , jak
      rowniez moje partnerki ?
      Zamierzam demonstrowac codziennnie do konca roku
      czy ewentyalny zakaz wydany przez prezia miasta bedzie w zgodzie czy sprzeczny
      z Konstytucja ?

do jakiej paranoi trzeba doprowadzic zeby ludziom wrocil rozumek ?
      • Gość: 123 Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: *.chello.pl 29.04.06, 15:02
        No widzisz dresiku, Wy macie poważny problem z rozróżnieniem, więc wytłumaczę Ci
        jak dziecku. W przypadku gejów i lesbijek mamy do czynienia z dwoma osobnikami
        tego samego GATUNKU, którzy w sposób ŚWIADOMY podejmują decyzję o byciu ze sobą.
        W przypadku zoofilii raczej trudno mówić tu o jakiejkolwiek świadomości ze
        strony zwierzęcia, do tego to pomieszanie gatunków.

Więc następnym razem wymyśl coś mądrzejszego, choć wiem jak trudne to będzie dla
        Ciebie. Znam ten ból, podobnie myślałem w kategoriach białe-czarne, tylko ja
        miałem w tedy 10-12 lat. Ale powiem Ci coś, to przechodzi, jak zaznasz już
        trochę więcej życia aniżeli na ławce pod swoim blokiem, to zrozumiesz dlaczego
        homoseksualizm dwojga dorosłych ludzi nie jest niczym złym. Czymś złym był
        holokaust, FASZYSTOWSKIE obozy koncentracyjne, to twoja ideologia nienawiści
        oparta jest na mordowaniu, przemocy fizycznej, nie gejowska tylko twoja. Więc z
        punktu widzenia INTELIGENTNEGO człowieka, to Ty jesteś nienormalny a nie geje.

No to teraz zmykaj już pod trzepak czy gdzie tam z kumplami pijesz te tanie
        wina, i zastanówcie się nad tym co napisałem, jak już wymyślicie kolejne
        niezwykle inteligentne porównanie (bo sam tego na pewno nie zrobisz) to wróć tu
        i napisz, a ja przeczytam i odpiszę. Muszę przejąć rolę twojego rodzica, bo
        widać, nie wytłumaczyli Ci podstawowych rzeczy.
        • o90 Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie 29.04.06, 15:30
          nie rozumiem dlaczego zaczynasz swoj post od wzmianki o jakims dresiku ? masz
          chcesz kupic ? o co Ci chodzi ?
          zadalem pare pytan.zamiast na nie odpowiadac odsadzasz mnie od czci i wiary.
          nie wiem dlaczego , gdzie owa slynna tolerancja ?
          moje stado owieczek w sposob jak najbardziej swiadomy podejmuje decyzje
          moje owieczki kochaja mnie i jest im ze mna dobrze. Gdyby tak nie bylo to jedna
          z druga poszlyby sobie na inna hale.
          malo tego koledzy postepowcy ze Szwecji dawno juz zalegalizowali zoofilie i
          nawet organizacje homo poparly ta inicjatywe.
          Dodam ze nie mam lawki pod blokiem , gdyz nie mieszkam w bloku. Niepisalem iz
          hosoeksualizm dwojga ludzi jest czyms zlym. pisalem ze homoseksyalne lobby w
          Polsce nie dostrzega problemow spolecznosci zoofilskiej i nie chce aby wlaczyc
          zoofilow pod sztandar teczowej flagi.
          Nie mozna mowic o mojej ideologii nienawisci gdyz jej nie ma
          Wyciaganie przez Ciebie w dyskusji ze mna problemamtyki holokaustu i OK jest co
          najmniej pomylka. co ma piernik do wiatraka ?
          ale tak to juz jest ze jak ktos nie wypowiada sie po linii homo to od razu jest
          faszysta i morderca. rozumiem zlosc ale gdzie Twoja toleracja ?
          moja idologia nei ma nic wspolnego z tym co mi przypisujesz w swoim poscie, to
          jakas pomyska jest chyba, moze przeczytasz moj post ponownie
          'Więc z punktu widzenia INTELIGENTNEGO człowieka, to Ty jesteś nienormalny a
          nie geje' nie wiem jak mam to rozumiec ? moze rozwiniesz ta mysl
          nie moge zmykac pod trzepak bo jestem wyzszy niz trzepak dodatkowo w
          najblizszej okolicy nie ma trzepaka. Nie pije tanich win, bo nie lubie. To ze
          Ty lubisz nie znaczy ze wszyscy lubia. To ponownie w odniesieniu do Twojej
          toleracji.

gdybys mogl napisac krotszy post podsumowywujacy Twoj pierszy post tak aym
          zrozumial o co Ci chodzilo bylbym wdzieczny
          mozesz tez odpowiedziec na zadane w moim pierwszy poscie pytania.
          tak nalezalo uczynic, jesli na niego odpowiadales, w co zaczynam watpic
          i wiecej tolerancji moj drogi
          swiat nie jest wylacznie homo

teraz ide wyczesac moje swiadome stado
          a kiedy Ty ostatnio czesales swojego partnera?

• Gość: artus Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 16:11
            o90 ja Cie popieram. Rob marsz. Przyjdz na rynek, ale wez tylko najladniejsze
            owce, zeby starczylo miejsca dla innych. Wez tez owczarka i welniane transparenty.
            • Gość: o90 Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: 87.244.71.* 29.04.06, 17:19
              moej owieczki czuja sie obrazone
              wszystkie sa najpiekniejsze
              nie moge zabrac tylko najpiekniejszych !!!!!
          • Gość: 123 Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: *.chello.pl 29.04.06, 16:44
            Dresik to cała ideologia dzisiaj, nie tylko dosłowne znaczenie, no ale Ty jesteś
            dresikiem więc nie masz świadomości pewnych rzeczy.

Oczywiście wykazałem Ci różnicę pomiędzy zoofilią a homoseksualizmem, ale Ty
            dalej nic nie rozumiesz. ŚWIADOMOŚĆ, ŚWIADOMOŚĆ i jeszcze raz ŚWIADOMOŚĆ ma
            tutaj pierwszorzędne znacznie, o jakiej świadomości mówisz uprawiając seks ze
            zwierzęciem z jego strony? Słucham z zapartym tchem. Bo to, że sobie nie poszło
            na inną halę, to żaden okaz przyzwolenia na twoje działanie. Dzieci gwałcone
            przez rodziców pedofilów, też nie uciekają z domów, ale czy to oznaka, że
            zgadzają się na gwałt, no pewnie wg Ciebie tak. Słucham twojej interpretacji.
            Pamiętaj zoofilia jest GWAŁTEM, czyli jedna ze stron nie ma ochoty na te
            działania, bądź nie ma ŚWIADOMOŚCI tego co robi, czyli Ty jesteś gwałcicielem w
            pierwszej kolejności a w drugiej dopiero zoofilem, a to jest przestępstwo kolego.

Co do tolerancji, jaka niby słynna tolerancja? Hehe, myślisz, że polemizować z
            tobą musi od razu uczestnik parady, gej? Nie, wyobraź sobie, że jestem
            heteroseksualny, natomiast znam paru gejów, i są to jedni z inteligentniejszych
            ludzi jakich znam.

Kłamiesz pisząc o legalizacji zoofilii w Szwecji. No ale to normalne u
            prawicowców. Nie zalegalizowali, a usunięto zapisy prawne sankcjonujące takie
            zachowania, nie mniej jednak nie ma tam mowy o poparciu dla takich związków,
            przyznaniu im statusu równoprawnego ze związkiem ludzkim, czy też o otwartym
            tolerowaniu takich zachowań, poprostu teraz prawo nic nie mówi bezpośrednio
            używając słowa zoofilia na ten temat, ale tu dochodzą również zapisy o innych
            przestępstwach, jak gwałt, przepisy mówiące o prawach zwierząt, pojęcie choroby
            psychicznej, szkodliwość takiego czynu, także napewno o legalizacji mowy być nie
            może. Geje nie poparli w żaden sposób tej zmiany, ale była ona dokonywana
            równocześnie z usunięciem zapisów o homoseksualiźmie jako czynie zakazanym, i
            dlatego poparli tą decyzję, ale zaraz jakiś prawicowy felietonista podłapał
            temat, i stąd twoje błędne rozumienie sprawy. No ale jak rozumiem, pofolgować
            sobie musiałeś, chciałeś zabłysnąć panie "taniaprowokacja".

Ławka pod blokiem, trzepak to tak samo tylko synonim pewnych postaw i zachowań,
            ale gdzież byś się domyślił, to wymaga pewnej wiedzy i wyobraźni. Jeszcze nie
            spotkałem dresiarza mówiącego o sobie dresiarz, to też nie jestem zaskoczony,
            mało tego, dresiarzowi jak powiesz, że nim jest to zaraz Ci przywali, ten typ
            tak ma.

Jeśli nie zrozumiałeś mojego pierwszego postu, cóż, zawołaj rodziców oni Ci
            wytłumaczą. Choć skoro Ty nie dostrzegasz różnicy pomiędzy zoofilią a
            homoseksualizmem, to czy Twoi rodzice będą w stanie Ci cokolwiek wytłumaczyć.

Także powtórzę jeszcze raz, zwierze z inteligencją na poziomie mniejszym od
            noworodka, i działające głównie w oparciu o instynkt (POD!!!ŚWIADOMOŚĆ) nie jest
            w stanie świadomie z tobą współżyć. ŚWIADOMOŚĆ, WŁASNA CHĘĆ, SAMODZIELNA
            DECYZJA, PODOBNY POZIOM INTELIGENCJI, to jest to, co daje przyzwolenie na pewne
            zachowania. Jeśli nawet wykorzystasz seksualnie osobę chorą psychicznie to już
            łamiesz prawo, nawet gdyby to była kobieta a ty mężczyzna, bo trudno tu mówić o
            ŚWIADOMYM podjęciu przez chorego decyzji.

Acha i napisz, gdzie organizujesz pierwszy marsz, muszę mieć fotki z niego, bo
            chyba nie kłamałeś, że chcesz go organizować? Eee to by było nie ładne, a ty pan
            inteligentny nie jesteś taki, co nie?

Jak nie zrozumiałeś i tego postu, no cóż, pozostaje nieustanne czytanie go
            kilkukrotnie.

Natomiast na twoje pytania nie będę odpowiadał, no bo skoro wykazałem, że jesteś
            w błędzie zrównując się z gejami, to zagadnienia organizacyjne nie mają już nic
            do rzeczy.
            • Gość: MM Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: *.244.131.190.mielec131.ptc.pl 29.04.06, 17:26
              Pamiętam jak dziś, jak rok temu wszyscy plakaliśmy po stracie Jana Pawła II.
              Ale widzę, że nic kompletnie nie nauczyliśmy się od niego. Przecież on sam
              mówił tyle o akceptacji i tolerancji!!! A dzisiaj widzimy, że w Jego kraju
              mniejszość nie ma racji bytu. Wstyd!!!
              • Gość: Jarek no na to czekałem! Teraz jeszcze się okaże że JP2 IP: *.linuxstuff.pl / 81.219.149.* 01.05.06, 09:58
                był za aborcją! Na żądanie!
            • Gość: o90 Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: 87.244.71.* 29.04.06, 17:31
              chyba sie zapetliles nieco

moze pisze krotsze posty bedzie Ci latwiej uchwycic co chcesz przekazac

nie prosilem o wykazywanie roznic miedzy homo a zoo
              nie prosilem o wykladnie prawna dla zoo
              pytalem jedynie o kilka spraw

jesli nie rozumiesz pytan lub nie potrafisz na nie krotko i jasno odpowiedziec
              to nie odnos sie do mojego postu, bo
              to nie ma sensu

unosisz sie niepotrzebnie wyjezdzasz mi tu z definicjami swiadomosciami a
              odpowiedzi na proste pytania jak nie bylo tak nie widac

Franek kocha Jozka
              a ja kocham moje stado owieczek
              ktore kocha mnie z wzajemnoscia.

odrzucasz milosc ktorej nie znasz
              tolerancja jest dobra ale tylko w odniesieniu do homo
              zoo to juz zboczency
              dlaczego ?
              tylko nie wyjezdzaj mi znowu ze swiadomosci gatunkami itd
              milosc to milosc nawet taka welniana jak moja

jesli Franek mozne kochac obrosnietego spoconego hinduskiego dokera
              to tym bardziej ja moge kochac puszysta czysciutka i mieciutka owieczke

wiecej toleracji

• Gość: 123 Re: Mam takie drobne aczkolwiek wazne pytanie IP: *.chello.pl 29.04.06, 19:40
                Przyznaj się kolego, że ośmieszyłeś się z tym swoim przykładem, a ja to
                udowodniłem i teraz nawet nie wiesz jak się do tego zabrać, więc odkręcasz sprawę.

Cytuję twój post, bo widzę, że Ty sam musisz czytać to co napisałeś:
                "Homo ok
                a Zoo to juz fuj ?"

"czy ewentyalny zakaz wydany przez prezia miasta bedzie w zgodzie czy sprzeczny
                z Konstytucja ?"

Zadałeś pytania, więc pokazałem Ci jaka jest różnica, i dlaczego Ty nie
                dostaniesz zgody na manifestację, i dlaczego twoja postawa to zupełnie inna
                sprawa aniżeli marsz równości. Zoofilia jest łamaniem prawa, homoseksualizm nie,
                więc niestety musisz założyć swój mały kraj, w którym będziesz mógł
                wykorzystywać słabszych od siebie do zaspokajania swoich potrzeb seksualnych bez
                ograniczeń.

Nie wiem, czy Ty masz jakieś problemy z myśleniem? Wiem, zostałeś publicznie
                ośmieszony i ciężko Ci z tym teraz, więc nie popuścisz i będziesz pisał byle co,
                byleby coś napisać, ale postaraj te moje posty przeczytać jeszcze raz.

Następnym razem po prostu pomyśl zanim napiszesz kolejną głupotę, a unikniesz
                takich publicznych upokorzeń.

A to, że moje posty w przeciwieństwie do twoich to szeroko umotywowane
                wypowiedzi, to już inna sprawa. Widzisz napisać dwa zdania każdy potrafi, ale
                napisać zdań 20 to już dla Polaka problem, bo trzeba ruszyć głową, żeby to
                stanowiło całość i zawierało jakąś treść. Jeśli masz problemy z przyswojeniem
                takiej ilości tekstu, to mówi już tylko o tobie. Ile przeczytałeś książek w
                życiu? 5-10? Przeciętny Polak już tak ma, że po trzecim zdaniu nie pamięta już
                pierwszego i stąd te twoje problemy w przyswajaniu postów dłuższych niż twoje
                trzy zdaniowe.

Czy ja się unoszę? Hehe, kolego, te wyrazy pisane dużymi literami to sedno
                sprawy, Ty po pierwszym moim poście dalej nie rozumiałeś jaka jest różnica
                pomiędzy tobą a gejem, więc musiałem tak pisać wielokrotnie w drugim poście,
                może jesteś wzrokowcem?

No to teraz idź, pomyśl co by tu głupiego zrobić jutro, HAHA!
      • zieleniak2004 TV poprawnie kłamie! Słuchajcie i patrzcie SAMI 29.04.06, 17:11
        TV jak zwykle KŁAMIE!
        SŁUCHAJCIE i PATRZCIE SAMI:

ww6.tvp.pl/video/2006/04/28/70955/film.asf

Kiedy BANDYCI rzucają kamieniami TV relacjonuje że doszło do regularnych starć i
        bijatyk "MIĘDZY UCZESTNIKAMI". Ciekawe jak poczuliby się dziennikarze TVP kiedy
        po skasowaniu im kamer i robiciu głów usłyszeliby np. że "uczestnicy zajścia
        starli się z niewinnym pochodem młodych zakonników"...

Prawda jest przykra oraz bolesna:

- Starcia wywołali BANDYCI (SKINI, KIBOLE, WSZECHPOLACY)

- Policja chroniła Marsz NIESKUTECZNIE (i nawet tendencyjnie się OPIEPRZAŁA)

- BANDYCI STARLI się z POLICJĄ! (natomiast maszerujących w Marszu Toleranji
        obrzucili GRADEM KAMIENI wielkości pięści!)

- Policja opieszale "wyłapywała" BANDYTÓW (12 zatrzymała na ponad kilkuset
        aktywnych?)

- BANDYTÓW chronił Poseł LPR i Wicemarszałek Sejmu Kotlinowski w swoim biurze!

- Przy rzucaniu kamieniami udzielał sięnawet KSIĄDZ! (to sięnadaje chyba do
        programu "NIE-DO-WIARY" w TVN!)

Tutaj stosowna relacja UCZESTNIKA i ŚWIADKA:
        =============================================
        www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s3=Relacja%20z%20Marszu%20Tolerancji
        • Gość: juhas Stop tęczowemu faszyzmowi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:36
          Drobne acz zorganizowane i hałaśliwe mniejszości usiłują narzucić swoje
          obyczaje większości. Wykorzystują atmosferę poprawnosci politycznej i ogólna
          tendencję do konsumpcjonizmu i nihilzmu moralnego. To jest początek tęczowego
          faszyzmu! Oriana Fallaci w swojej wypowiedzi wymienia faszyzm czarny, czerwony,
          zielony....
          Stop tęczowemu faszyzmowi!
          • k4free ____ Fallaci Oriana od faktów oderwana... 30.04.06, 10:16
            ...ja tam wolę fakty a te w Polsce są nieprzyjemne:

Rządzi tumiwisizm, bucolstwo, sztachetowo wiejskie i denaturactwo podmiejskie z
            nadpsutą wątrobą... Niezdrowe tendencje psują moralność Narodu i zżerają
            niczym rak tradycję Tolerancyjnej Rzeczypospolitej...

Dwa teksty polecam uwadze o dwóch zderzeniach cywilizacji:

Tu mamy prawdziwy opis ATAKU elit "łysej faszystki - IV Rzepy" na Policję oraz
            ludzi... ataku przy pomocy kamieni:

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2006042903

PS. Nawet Wyborcza boi się pisać prawdę a TV manipuluje jużna zapas w relacji

Tu mamy opis codziennego chamstwa, które ktroluje w "ProRodzinnej IV RP:

tygodnik.onet.pl/3405,1332144,felieton.html

PS. Podobnie w temacie gnębionej mniejszości rowerzystów przez większość
            "mięsnych NASZYSTÓW made in Poland" nawet Wyborcza tchórzliwue najczęściej
            milczy... a podobno Tygodnik Powszechny jest niby "Tubą Michnika" (jak straszą
            przeciwnicy). Więc jak to możliwe, że GW daje tak uładzony opis rzeczywistości i
            nie nazywa rzeczy po imieniu...

Wyobraźcie sobie że drobna i zorganizowana mniejszość rowerzystów w całej
            Europie może spokojnie pedałować po wyznaczonych ścieżkach i nikomu to nie
            wadzi. Natomiast w "świętej CZARNEJ RP" żadna mniejszość nie ma należnych jej
            praw...

A co ma do tego Oriana Fallaci? Ano NIC. Ona przecież nie doświadczyła terroru
            mięsnych Grillerów z Bulandy, terroru zapiekłych Moherów spod Ambony, w jej
            wyobraźni nie mieszczą się zakonnicy rzucający kamieniami "w innowierców".

"Bij w nich kto w Boga Wierzy!" - to było dobre może pod Grunwaldem ale dziś to
            komletny anachronizm... Dziś należałoby powiedzieć: EMPATIA, AKCEPTACJA,
            TOLERANCJA i CHRZEŚCIJAŃSKIE MIŁOSIERDZIE - każdemu według jego mniejszości...
    • Gość: ubi Re: odwazni homosie z Wybiorczej ;) IP: *.chello.pl 29.04.06, 15:04
      Miernoto podaj swoje imię i nazwisko tutaj na forum, w przeciwnym razie uznamy
      Cię za tchórza. Choć z góry wiem, że tego nie zrobisz, bo wiesz o tym, że te
      twoje idiotyczne poglądy gdyby wyszły na jaw, to starzy by Ci tak wp... że
      ryczałbyś przez tydzień.
    • Gość: MERKA Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:40
      Uważam że MW to obecnie jedna z najniebezpieczniejszych organizacji, poza
      zgrają debili która na zawolanie zrobi wszystko co karze im "wódz",mają ogromne
      poparci w polskim sejmie.I to jest straszne że cokolwiek by robili ujdzie im na
      such bo ma ich kto wybronić.A chyba kwintesencja beznadzieji jest to że zarówno
      MW jak i ich matka partia czyli LPR powolują się na wartości religii
      katolickiej, a przeciesz katolicyzm mówi o miłości i zrozumieniu bliżniego a
      nie rozbijaniu głów i obrzucaniu wyzwiskami.
      • Gość: sq Re: IP: *.net 29.04.06, 16:20
        Gdyby byli muzułmanami czciliby Osamę i podkładali bomby.
        • ar.co Re: 29.04.06, 18:37
          powiedz lepiej: gdyby urodzili się w kraju muzułmańskim. Bo z jakąkolwiek
          religią to nie mają wiele wspólnego, a jedynie idą z większością.
      • tarocista Re: 29.04.06, 18:48
        "Bij kto w Boga wierzy!" - na takie zawołanie pełni nienawiści jedynie
        prawdziwie mysłący katolicy ruszyli na pokojową manifestację. A jak zareagowała
        kuria? No powinna pewnie odciąć się i wytłumaczyć, że nienawiść to grzech i
        właściwie jedyne źródło zła na tym świecie. Ale nic z tego - rzecznik potępił
        gejów... Naprawdę jeszcze ktoś wierzy, że ten tfu - niby-chrześcijański KRK ma
        coś wspólnego z Bogiem? szerzej napisałem na pisalnik.blox.pl
        • Gość: bibiskahbibiska Re: IP: *.bulldogdsl.com 29.04.06, 21:39
          z calym szacunkiem dla wszytkich tutaj zgromadzonych

ale jedno mam tylko pytanko...
          gdyby Bog byl "za" homoseksualizmem to czy nie powinno byc wtedy tak ze Pan z
          Panem, lub Pani Z Pania moglaby miec potomstwo ???

takie tylko czysto teoretyczne ...
          • Gość: Pisalnik Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:35
            Oj, gdyby to zycie było takie proste jak myślisz...

... to by było nudne... :-)

Życzę ujrzenia świata w szerszej palecie barw i odcieni.
            Myślisz, że my naprawdę jesteśmy w tsani swoimi ludzkimi umysłami stwierdzić co
            Bóg myśli...? Ogromna pycha... Tak teoretycznie...
            pisalnik.blox.pl
    • Gość: łodzianin hańba i hitleryzm IP: *.uni.lodz.pl 29.04.06, 19:12
      Wstyd i hańba. Młodzież Wszechpolska ma godnych siebie antenatów: hitlerowcy
      też prześladowali mniejszości seksualne. Obrzydliwość. Cała Europa patrzy znów
      na nas - dziwolągów i ciemniaków. Prześladowanie mniejszości zawsze jest
      obrzydliwe i świadczy o skrajnym tępactwie. Nie ma znaczenia, czy prześladuje
      się Żydów, Romów, gejów, czarnoskórych czy muzułmanów. Wstyd i hańba!

Natomiast kretynów piszących o "białym honorze" pytam - a co wy zrobiliście,
      byśmy mogli poczuć choć trochę dumy, a nie wstydu, że jesteśmy Polakami? Co
      macie do zaproponowania, nazistowska hołoto? Wisicie na naszych podatkach,
      jesteście tylko balastem dla normalnie pracujących, mądrych i tolerancyjnych
      ludzi, których tak nienawidzicie. Wyciągacie brudne łapy po nasze pieniądze, a
      śmiecie podnosić ogolone łby i wygrażać? Utrzymuję wasze nieróbstwo i głupotę,
      bezczelna bando debilnych nierobów!

No i cóż - jak zwykle Kraków - delikatnie mówiąc, niezbyt postępowe miasto...
      • Gość: Pasi Re: hańba i hitleryzm IP: *.manwe.pl 29.04.06, 22:33
        Proponuję zatem wszelkie parady i marsze przenieść do wybitnie postępowej Łodzi
        z tegoż Krakowa. Wnioskuję, że zarówno postępowi Łodzianie, jak i ciemnogrodzkie
        Krakusy będą bardziej zadowolone.

PS: Tolerancyjny Łodzianinie, dlaczegóż to, zamiast próby zrozumienia
        Wszechpolaka i jego racji wyzywasz go z miejsca od hitlerowcy i faszysty?
        Dlaczego powtarzasz w kółko wałkowane w TV określenia? Własnych przemyśleń już
        nie starczy?
        • Gość: łodzianin Re: hańba i hitleryzm IP: *.uni.lodz.pl 30.04.06, 11:51
          Nie zrozumiales nic z tego, co napisalem. Nie dziwi mnie to.
          Nie dziwia mnie tez Twoje bledy ortograficzne. Proponuje mniej pałkarstwa, a
          wiecej nauki. Wiedza nie boli.
          Nazywanie hitleryzmu np. krasnoludkiem nie zmienia faktu, ze to hitleryzm. Jak
          sobie lubisz to nazywac inaczej, to Twoja sprawa. W Europie mamy w tej kwestii
          przyjete standardy. Porozmawiaj z ludzmi z Francji, Niemiec czy Hiszpanii, to
          zrozumiesz swoja zasciankowosc i ciemnote. Ja nazywam przesladowanie
          mniejszosci obrzydliwoscia, hanba i glupota, a ludzi, ktorzy odwoluja sie do
          nauk Hitlera (chocby bez wskazania zrodla) - hitlerowcami i nazistami.
          Jesli Polacy chca pouczac reszte Europy w kwestii np. moralnosci czy
          przyzwoitosci, to niech najpierw posprzataja psie kupy z ulic i naprawia drogi
          oraz przestana krasc. Trzeba wyjatkowej bezczelnosci, zeby piszac z takiego
          zafajdanego kraju - pouczac wszystkich dookola.
          • twprezydent Re: hańba i hitleryzm 30.04.06, 12:01
            Gość portalu: łodzianin napisał:

> Jesli Polacy chca pouczac reszte Europy w kwestii np. moralnosci czy
            > przyzwoitosci, to niech najpierw posprzataja psie kupy z ulic i naprawia
            > drogi oraz przestana krasc.

Zacznij od siebie. Zajmij się kupami na łódzkich ulicach oraz łódzką "lewicą",
            przy której psie kupy są jak małmazja. I przestań kraść!

> Trzeba wyjatkowej bezczelnosci, zeby piszac z takiego
            > zafajdanego kraju - pouczac wszystkich dookola.

Trzeba mieć wyjątkowy tupet, żeby coś takiego napisać w tak zafajdanym mieście.
          • Gość: pss Zero szacunku. IP: 81.219.150.* 01.05.06, 12:50
            Nazywając przeciwników "marszu tolerancji" hitlerowcami pokazujesz zupełny brak
            szacunku dla pomordowanych przez hitlerowców a pisząc o swojej ojczyźnie
            "zafajdany kraj" pokazujesz jakim jestes chamem i prymitywem. Żenada.
          • Gość: QeenII Re: hańba i hitleryzm IP: *.broker.com.pl 01.05.06, 17:24
            masz świętą rację Amen
      • Gość: Dżizas Do "postępowych" i innych "yntelygentów" IP: *.autocom.pl 30.04.06, 07:42
        A dlaczego nie ma Marszu Onanistów?????? Przecież onanizm nie jest karalny! To
        też jest mniejszość seksualna (a może nawet większość)!!! A najbardziej chce mi
        sie śmiać z tego, że im częściej homosie będą wychodzić na ulicę z
        prowokacyjnymi marszami, tym większa będzie wrogość społeczeństwa wobec nich.
        Każdej akcji towarzyszy reakcja. Gdyby siedzieli cicho w domach, żadna MW ani
        inni kibice nic by im przecież nie zrobili. Ale przeca wiadomo, że tu nie chodzi
        wcale o jakieś "walki o prawa homosi", tu chodzi o kasę dla lobbingów
        promujących te pseudoidee....
      • twprezydent pederastia i milleryzm 30.04.06, 11:23

> Wstyd i hańba. Młodzież Wszechpolska ma godnych siebie antenatów: hitlerowcy
        > też prześladowali mniejszości seksualne. Obrzydliwość.

:-))) Bardzo prześladowali - zwłaszcza chłoptasie-pederaści z SA. Tak
        spedalonej formacji paramilitarnej to chyba w dziejach ludzkości nie było. I
        nie pisz, że to obrzydliwość, to przecież awangarda postępu!

> Cała Europa patrzy znów na nas - dziwolągów i ciemniaków.

Tak, cała Europa patrzy ze zdziwieniem na to, co się dzieje w Łodzi - Leszek
        Miller, łowcy skór, Pęczak, setki afer... Jeśli masz na myśli siebie i swoich
        bolszewickich braci z Łodzi to rzeczywiście trafiłeś...

> No i cóż - jak zwykle Kraków - delikatnie mówiąc, niezbyt postępowe miasto...

Zostań więc w swojej Łodzi i tam się udzielaj na forach internetowych.
        • Gość: łodzianin Re: pederastia i milleryzm IP: *.uni.lodz.pl 30.04.06, 11:59
          Nie wiesz nic o Lodzi, nie wiesz nic o hitleryzmie, w ogole chyba nic nie
          wiesz. Jak chcesz sie dowiedziec, jak to bylo - to przyjedz do Lodzi i
          porozmawiaj z Markiem Edelmanem, ostatnim przywodca powstania w getcie.
          Wiesz, co to jest klamstwo oswiecimskie? To przestepstwo, synku. A Ty je
          wlasnie popelniles. Polega ono na zaprzeczaniu faktowi, ze w obozie w
          Oswiecimiu dokonywano ludobojstwa. Nie łżyj, ze w Oswiecimiu nie dokonywano
          mordu na homoseksualistach - sa oficjalnie uznani za jedna z grup, przeciwko
          ktorej prowadzono eksterminacje. Jesli tego nie wiesz, to jestes niedouczony i
          raczej bym sie z tym nie obnosil. Grozi ci za to pare latek pierdla, nawet gdy
          ministrem sprawiedliwosci jest ta wasza chluba mysli prawniczej (by the way -
          gratulacje, hehe).
          I wpadnij do Łodzi, a nie czerp wiedzy o moim miescie z "Faktu". Tylko raczej
          nie mow tu glosno, ze popierasz poglady Hitlera, bo moglaby Cie spotkac
          krzywda, palancie.
          • twprezydent Re: pederastia i milleryzm 30.04.06, 12:12

> Jak chcesz sie dowiedziec, jak to bylo - to przyjedz do Lodzi i
            > porozmawiaj z Markiem Edelmanem, ostatnim przywodca powstania w getcie.

Już pędzę! Tylko nie wiem czy Edelman będzie miał czas na pogadanki. Chodzą
            słuchy, że właśnie włącza się w kampanię komunistycznego kandydata na
            prezydenta miasta.

> Wiesz, co to jest klamstwo oswiecimskie? To przestepstwo, synku. A Ty je
            > wlasnie popelniles.

Jesteś głupszy niż nawet przepis o kłamstwie oświęcimskim.

> Polega ono na zaprzeczaniu faktowi, ze w obozie w
            > Oswiecimiu dokonywano ludobojstwa.

Gdzie to wyczytałeś kretynie?

> Nie łżyj, ze w Oswiecimiu nie dokonywano
            > mordu na homoseksualistach - sa oficjalnie uznani za jedna z grup, przeciwko
            > ktorej prowadzono eksterminacje.

Nic na ten temat nie pisałem, ale jeśli już poruszyłeś ten temat - w obozie
            Auschwitz-Birkenau (a nie w żadnym Oświęcimiu!) zamordowano rzeczywiście ponad
            20 osób za to, że były homoseksualistami. Porównywanie tego z zagładą Żydów czy
            Polaków i Rosjan to kpina.

> Grozi ci za to pare latek pierdla

Nie strasz, nie strasz, bo się...

> Tylko raczej nie mow tu glosno, ze popierasz poglady Hitlera

Powiedz mi to w twarz, internetowy napinaczu :-)))
            • Gość: sugar Re: pederastia i milleryzm IP: *.sebastiana.ceti.pl 30.04.06, 15:43
              zginęło ok 150 tys gejow. warto by czasami sie czegos dowiedziec a nie pisac ze
              zginelo... 20 osob! orientacji homoseksualnej. wez sie za nauke. ty nazistowska
              ku.. bez szkoly
              • twprezydent To jest właśnie wasza homotolerancja! 30.04.06, 17:20
                Gość portalu: sugar napisał:

> zginęło ok 150 tys gejow. warto by czasami sie czegos dowiedziec a nie pisac
                > ze zginelo... 20 osob! orientacji homoseksualnej. wez sie za nauke.
                > ty nazistowska ku.. bez szkoly

Jakim prawem nazywasz mnie nazistą, śmieciu? To ty najpierw poznaj historię,
                najlepiej nie z pedalskich propagitek dla półgłówków.

Nie będę tu dawać linków do tekstów historycznych - to zbyt trudne dla takiego
                prymitywa jak ty. Przeczytaj sobie depeszę PAP na temat uroczystości w
                Auschwitz:

wiadomosci.wp.pl/kat,9251,katn,,wid,7063381,widn,Homoseksuali¶ci%20oddali%20hołd%20ofiarom%20Auschwitz,wiadomosc.html?ticaid=11859

To fragment:

"Homoseksualiści więzieni w hitlerowskim obozie Auschwitz stanowili nieliczną
                grupę. Według niepełnych danych Państwowego Muzeum Auschwitz-Birkenau, w obozie
                było ich kilkudziesięciu. Rzecznik placówki Jarosław Mensfelt powiedział, że w
                materiałach z sierpnia 1944 roku obozowy ruch oporu wymieniał liczbę 28
                więźniów - homoseksualistów na ogólną wówczas liczbę około 100 tysięcy osób.
                Mensfelt dodał, że z 202 tys. zachowanych danych osób - więźniów, którymi
                dysponuje muzeum - zdjęć, wpisów, kartotek zgonów - wynika, że homoseksualistów
                było 48. Wszyscy byli Niemcami. Dwunastu spośród nich zginęło".

Masz rację w jednym - myliłem się co do udokumentowanej liczby zgładzonych
                homoseksualistów. Zawyżyłem ją dwukrotnie!

Jeśli ktoś wymienia homoseksualistów jako główne ofiary Auschwitz to zwyczajnie
                manipuluje. Narodowo-socjalistyczni zbrodniarze zgładzili tam ponad milion
                ludzi, głównie europejskich Żydów, a także Polaków, Romów i jeńców sowieckich.
                Wymienianie ich jednym tchem z tą garstką homoseksualistów jest taką samą
                głupotą i s...syństwem jak nazywanie mnie prze ciebie nazistą.
                To właśnie jest "gejowska tolerancja" czyli homoterror - każdy, kto nie zgadza
                się z waszą kłamliwą propagandą zostaje nazwany nazistą.

• Gość: homosek=choroba raczej dewiacja kontra normalność mw!!!!!!!! IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 29.04.06, 20:01
      Pederaści , lewacy ,transi, wnuczki zbrodniarzy z prl ,anarchisci jednym
      słowem to całe bagno l powinno być leczone przymusowo a nie kreowane przez
      media za obrońców niby tolerancji. W RZESZOWIE tacy ludzie nie szczekają
      tylko chowają sie ze wstydu za to kim są i za to co sobą reprezentują .
      • Gość: gosc Re: raczej dewiacja kontra normalność mw!!!!!!!! IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawina.eu.org 30.04.06, 13:12
        A co ty soba reprezentujesz? Dresiarstwo umyslowe i bagno moralne pod plaszczykiem normalnosci.
    • Gość: edwed Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:25
      wedwedweedwe
      • Gość: Ks Hutnik Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.compower.pl 30.04.06, 20:34
        Brawo dla twprezydent, czarno na białym dowiódł głupoty i bezczelności
        homoseksualnych aktywistów.
        • Gość: meandyou Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.lns4-c12.dsl.pol.co.uk 01.05.06, 02:31
          Gdyby na koncu manifestacji wszyscy zgodnie ruszyli pod urzad miasta,
          demonstrowac przeciwko powszechnemu brudowi w Krakowie, to mogloby cos dobrego
          z calej sprawy wyniknac i WSZYSTKIM, takze nam turystom, przyjemniej i
          spokojniej by sie tu przebywalo, zylo.. Szkoda, ze ludzie, ktorym w ogole cos
          chce sie robic marnuja energie w nie bardzo zrozumialych akcjach kiedy tyle
          wspanialych rzeczy jest do zrobienia na swiecie..
          love you all
    • Gość: realista Re: Wszechpolacy kontra tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 08:00
      Ludzie czy wy chcecie takiego kraju???
      autor: realista (gość)
      data: 2006-05-01 07:51
      Ludzie czy wy chcecie takiego kraju???
      zainfekowanego zboczeniami, bo jeśli tak... to nie zdziwcie się jak już niedługo
      na ulicach będziecie widywać dwóch panów/panie prowadzających się z dzieckiem i
      budzących odrazę przechodniów. . . Jeśli chcecie aby miasto z takimi tradycjami
      stało się siedliskiem dewiantów, to przyglądajcie się biernie działaniom
      homoseksualistów, ale jeśli nie chcecie zmarnować dorobku naszych dziadów,
      kultury, tradycji jakimi kraków stoi ,dajcie wyraźny sprzeciw obscenicznym
      dzialaniom gejów i lesbijek!!! MATKĄ GEJÓW JEST BRUKSELA ,KRAKÓW ZBOCZEŃ NIE
      POPIERA!!!
    • Gość: Jarek niezupełnie, Krollop był pederastą-pedofilem IP: *.linuxstuff.pl / 81.219.149.* 01.05.06, 09:49
      zresztą, najczęściej słyszymy o pedofilach-pederastach. Po prostu takich, którzy
      lubią młodych chłopców.
    • trueapasz brawo Wawel obroniony :) Pozdro z Wrocka ! 01.05.06, 10:00
      Wrocław mowi nie pedałom i dewiantom !
    • Gość: assdd Re: Wszechpedały kontra normalnosc IP: 83.238.122.* 01.05.06, 12:07
      a
      • lumpik1 Re: Wszechpedały kontra normalnosc 01.05.06, 13:00
        Pedały i lesby- łapy precz od POLSKICH DZIECI!!!Młodzieży tak trzymac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka