Dodaj do ulubionych

test preferncji zawodowych

01.05.06, 22:47
Chciałam z ciekawości zrobić sobie taki test ale niestety nie znalazlam
żadnej ,tego typu strony ,macie może jakies "namiary"?;))
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: test preferencji zawodowych 01.05.06, 22:47
      oczywiście preferencji;)
      • Gość: * Re: test preferencji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:05
        student.agh.edu.pl/~kocot/prolog/Dokumentacja.htm
        google nie boli.
        • Gość: simply_z Re: test preferencji zawodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:55
          Problem w tym,że nie znalazłam tego w google ale dzięki*,jak zwykle jesteś miła
          i sympatyczna:DDDDDD
          • Gość: * Re: test preferencji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:57
            hmm... a ja bynajmniej znalazłam w google =)
    • Gość: zagubionaaa Re: test preferncji zawodowych IP: 213.199.252.* 07.05.06, 13:14
      Czy komus udalo sie wlaczyc ten test??
    • Gość: simply_z Re: test preferncji zawodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:32
      no wlaśnie mnie się nie udało;/,to jest tylko praca na zaliczenie
      projektu ,prototyp.Mnie chodzi o testy z prawdziwego zdarzenia
      • Gość: malwa Re: test preferncji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:03
        a może to?
        www.ckk.com.pl/test.html
        • Gość: malwa Re: test preferncji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:04
          www.ckk.com.pl/test.html
          • Gość: malwa Re: test preferncji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:25
            ehhh chyba nie działa w tym teście opcja "wyślij"...
            może ktoś zna jakiś sprawny test predyspozycji w necie?
            help
            • Gość: simply_z Re: test preferncji zawodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:51
              no wlaśnie nie działa;/ ,bo to jest stary test
              • Gość: malwa Re: test preferncji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:04
                znalazłam inny.dział :D
                trochę głupi jest tzn.nie zgadzam się z wynikiem....archeologia...eee...
                macie :)
                www.univ.gda.pl/pl/info_dla_kand/przydatne/?tpl=test
                • Gość: simply_z Re: test preferncji zawodowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:07
                  test nie za bardzo -wyszła mi biologia ,której nie znosze ,a konkretnie
                  ocaenografia;/
                  • Gość: * Re: test preferncji zawodowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:59
                    na pracuj.pl były rózne biznesowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka