weronka77 06.05.06, 23:25 Nudna jestem jak flaki z olejem-wiem;-)Ale gdyby ktoś miał pralkę w dobrym stanie niepotrzebną...;-)Dla Eweliny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Pralka;-) IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.05.06, 06:37 no jestes nudna jak flaki ale bez oleju w stanie wskazujacym ? zeby cie nie bylo stac na nowa pralke? zamiast tyle pyszczyc na FK, wez sie do pracy i kup chociaz raz komus cos nowego to wstyd dawac jakies uzywane dzionki chcialabys dostac uzywany prezent? nudna babo Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pralka;-) 07.05.06, 10:01 Nie pracuję bo nie muszę;-)Nie pijam bo mam ciekawsze zajęcia;-))A pisać na FK mogę to na co mam ochotę,podobnie jak ty Jasiu;-))Poza tym nie wiem co to jest "dzionek";-)))POzdrawiam Jasia Fasolę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Pralka;-) IP: *.fbx.proxad.net 07.05.06, 10:08 janek, a gdzie ty robisz, ze tak rano w niedziele wstawac musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Pralka;-) IP: *.fbx.proxad.net 07.05.06, 10:12 no tak stad ta frustracja.... Odpowiedz Link Zgłoś