Dodaj do ulubionych

Forum Gazety = Frustrat Zone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:16
Takie mam wrażenie gdy czytam wiele zamieszczanych tutaj wątków - nawet jak jest jakaś pozytywna wiadomość to oczywiście od razu znajdzie się conajmniej kilkunastu sfrustrowanych frajerów którym nic się nigdy nie podoba. Np. jest maraton - źle, są inwestycje, remonty - też źle, komuś coś się udało osiągnąć - to od razu jest obwoływany złodziejem... co by się nie działo to wszystko jest źle. Ludzie, opanujcie się! Jeżeli Wam się życie nie udało, cierpicie na chroniczną zawiść/prymitywny sarkazm lub po prostu Wam się w głowach lub du..ch poprzewracało to zapiszcie się na jakąś terapię grupową - tam Wam powinni pomóc. Albo chociaż dziewczynę sobie znajdźcie lub wyjdźcie na spacer przewietrzyć sobie trochę te łby żeby tak cały czas nie zrzędzić. Ciągle widzę tutaj tylko narzekanie...
Ps. Od razu uprzedzam że wyzwiska pod moim adresem szczerze mnie grzeją i leję na nie szerokim strumieniem :)
Obserwuj wątek
    • skks Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 15:18
      A grzeje mnie Twoja opinia o nas i leję na nią szerokim siurem.
      • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:22
        Tym gorzej dla Ciebie - widocznie nic nigdy w swoim życiu nie osiągniesz i w końcu udławisz się własnym jadem. A to że jesteś nierobem ("Ło Jezusicku ale mi się robic nie chce." - Twoja wypowiedź) to raczej nie jest powód do dumy.
        • skks Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 15:23
          Od razu uprzedzam że wyzwiska pod moim adresem szczerze mnie grzeją i leję na
          nie szerokim strumieniem :)
          • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:27
            No właśnie... czy to że olewam niekostruktywną krytykę nie uprawnia mnie do tego by się ustosunkować do niej?
            • skks Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 15:28
              Od razu uprzedzam Twoje problemy i nadzieje szczerze mnie grzeją i leję na nie
              szerokim strumieniem :)
              • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:32
                To po co się włączyłeś do rozmowy? BTW problemów/kompleksów nie mam... nie wiem jak Ty.
    • helenka17 Wyzwiska? A po co? 11.05.06, 15:19
      Wstęp był wciagający, a na koniec zwyzywałeś sam siebie. To na co wyzwiska?
      H.
      • Gość: magda Re: Wyzwiska? A po co? IP: 194.205.246.* 11.05.06, 15:22
        zgadzam sie forum schodzi na psy!!zenada
      • Gość: Scotch Re: Wyzwiska? A po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:25
        Ciekawe... tak się akurat składa że żadna z powyższych kwestii mnie nie dotyczy. Być może miałaś siebie na myśli?
        • skks Re: Wyzwiska? A po co? 11.05.06, 15:27
          Scotchu Miły!!
          Przyszedłaś tu swoje frustracje rozładować....
          Tu juz wszystko było:)
          nawet frustrat:)
          • Gość: Scotch Re: Wyzwiska? A po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:30
            Chyba żartujesz :) Frustracja to coś bardzo mi obcego :) Chciałem tylko zwrócić uwagę na panujące tu ponuractwo i malkontenctwo a Ty od razu na mnie naskoczyłeś.
            • skks Re: Wyzwiska? A po co? 11.05.06, 15:33
              Bo widzisz to forum "na psy" schodzi już od 5 lat:)
              I bez przerwy się rozwija, przychodzą tacy jak Ty frustraci, malkontenci,
              naprawiacze:)
              A ono jednak żyje i działa:)
              Takich postów jak Twój ja tu przeczytałem już z 50 i tylko mnie śmieszą.
              Twoje zadęcie i oczywista frustracja jest delikatnie mówiąc smieszna:)
              • Gość: Scotch Re: Wyzwiska? A po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:38
                Sfrustrowane to jest to "gazetowe" towarzystwo cały czas narzekające na wszystko wokoło. Wystarczy wejść do pierwszego lepszego wątku zamieszczonego na tym forum by się o tym naocznie przekonać. I to raczej Ty jesteś sfrustrowany i zadęty (a nie ja) jeżeli tego wszystkiego nie dostrzegasz.
                • helenka17 Gazetowe towarzystwo 11.05.06, 15:46
                  albo sprzysiężenie równych i karbonariusze na raz.
                  Dobra.
                  Zaastrzegałeś się że oto "Ps. Od razu uprzedzam że wyzwiska pod moim adresem
                  szczerze mnie grzeją i leję na nie szerokim strumieniem :) "
                  Tym samym dałeś świadectwo tzw grubiaństwa, dyskusja wydaje się zbędna.
                  Tak?
                  Tak.
                  Grubiaństwo - dziś zastąpione terminem "narobić bydła" albo "-obory".
                  Zatem moje zdanie dotyczy - i owszem - Ciebie. W całej rozciągłości. Człowiek
                  nie mający umiaru w słowach obraża sam siebie.
                  To chyba proste.
                  Nie wiem, czy zdefiniowane przez Ciebie (na jakiej podstawie?) "gazetowe
                  towarzystwo" jest sfrustrowane poniżej - czy może powyżej średniej krajowej. Ale
                  jeśli czytamy te same gazety, to poziom powszechnej frustracji wyłazi z każdej
                  rzetelnej statystyki.
                  H.
                  • Gość: Scotch Re: Gazetowe towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:54
                    ROTFL, no to mnie rozbawiłaś :) Od kiedy to stwierdzenie o nie braniu do siebie niekonstruktywnej krytyki jest grubiańskie? Byłbym również bardzo wdzięczny szanownej Pani Hrabinie gdyby była tak łaskawa i wskazała fragmenty moich wypowiedzi w których to rzekomo (tu cytat) "narobiłem bydła" i "obory", ok?
                    • helenka17 Mój aniele 11.05.06, 18:51
                      Tytuły szlacheckie zniosła konstytucja marcowa, a wybory przed kwietniową były
                      ustawione.

Jesli nie widzisz tego, co ja widzę, mimo,że przywołuję cytat - bądź co bądź - z
                      Ciebie, to oznacza, że tego grubiaństwa nie zobaczysz już nigdy. Jakież jeszcze
                      wskazanie jest Ci potrzebne? Jesli przy dawnym wyjściu z dworca PKP wisi
                      billboard, a na nim termin "zajebiście" , to Tobie on nie przeszkadza - a mnie i
                      owszem.
                      Kwestia optyki.
                      Tym się różnimy
                      - i tak już pewnie zostanie.
                      H.
                      • Gość: Scotch Re: Mój aniele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:59
                        No cóż... wszystko jest zależne od punktu widzenia. Ty z kolei nie widzisz swojego bufoniastwa (nota bene doskonale wyczuwalnego z tonu Twoich wypowiedzi) i również jestem skłonny obwieścić że jeżeli go nie dostrzegasz to nie zobaczysz go już nigdy. A co do billboard'u z terminem "zajebiście" to zgadza się - nie przeszkadza mi on. A wiesz dlaczego? Bo nie zachowuję się jakbym połknął kija i brzydzę się hipokryzją. Prawda - kwestia optyki...
                        • helenka17 Tak jak było do przewidzenia 11.05.06, 19:41
                          - nic nie zrozumiał. I po co ja się w to pchałam?
                          Nie wiem.
                          • Gość: Scotch Re: Tak jak było do przewidzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:59
                            Vice versa księżniczko.
    • goesha Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 16:14
      to forum tworza rozni ludzie swoimi wpisami, bardziej i mniej cyniczni, o roznym poczuciu humoru i roznych pogladach. w tym takze ty Scotch:) Nikt tu nie broni niczyjej aktywnosci forumowej, z wyjatkiem tej lamiacej netykiete i inne zasady dobrego wspolzycia. Jesli cie nudza posty forumowiczow, albo draznia, mozesz sam rozpoczac jakies ciekawe watki, ktore beda podstawa do dyskusji, a na niektore watki nie musisz wchodzic i ich nawet czytac i tyle.
      • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:17
        I właśnie taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje :)
        Pozdrawiam :)
        • Gość: debil Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.utaonline.at 11.05.06, 17:19
          a mnie nie i dlatego domagam sie zlikwidowania tej gazety!!! do skandal ze w 21
          wieku istnieje takie cos jak to! to ubiza godnosci zwierzat, bo one prosze pana
          tez maja swoja godnosc czy pan tego chce czy nie. dzuiekuje za uwage. mowil
          jarzabek.
          • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:28
            Słabiutkie to... :)
            • longwehicle Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 17:59
              Wal się koleś!!Idż na swoje forum u Ryja!!
              • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:06
                Walić to sobie możesz - ale swoim łbem o ścianę. A jak nigdzie w pobliżu nie ma ściany to ewentualnie mogę Ci użyczyć moje glany. Pasi??? I nie fikaj - mogę tu przebywać ile mi się tylko podoba.
                • longwehicle [...] 11.05.06, 18:07
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Scotch [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:16
                    • longwehicle [...] 11.05.06, 18:17
                      • Gość: Scotch [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:22
                        • longwehicle [...] 11.05.06, 18:38
                          • Gość: Scotch [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:47
                            • Gość: manzana Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:59
                              Popieram Scotcha.Na zadnym z forów regionalnych nie ma chyba tak idiotycznych
                              wypowiedzi ,przyczepiania sie do każdego,zakładania po raz-dziesty watków o
                              żydach/komunie/spiskach -jak tutaj.Co śmieszniejsze jest to grupka kilku osób-
                              paru panów w średnim wieku nudzących sie śmiertelnie w pracy,kilka
                              niezrównoważonych pań -dbających o "czystość " języka polskiego albo
                              zakładających wątek-ah ,jak mi się nudzi ,czy tez widzieliście tą chmure
                              przelatująca kolo bloku na Azorach ,ah przejadłam sie w święta itd.na krytyke
                              pod swoim adresem reagują z reguły:"a pocałuj mnie...","a wracaj do swojej
                              wsi..","a po co czytasz".
                              • Gość: Scotch Re: Forum Gazety = Frustrat Zone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:05
                                Dziękuję za poparcie ;) Ale tak to, niestety, jest jak ktoś z zewnątrz "ośmieli" się skrytykować forumowe towarzystwo wzajemnej adoracji... od razu odpowie Ci chór gromkiego oburzenia - uderz w stół a nożyce się odezwą.
                                Pozdrawiam koleżankę :)
                              • qoobaq Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 21:28
                                brak Ci poczucia humoru 8-)
                        • doktor_hiszpan A! 11.05.06, 19:43
                          To ty jeszcze na dodatek elegant jesteś?
                          Popatrz Longi - nie dość że bu.c, to jeszcze agresywny. A wszystko z
                          niepewności...biedne te dzieciaczki.
    • mrug Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 19:27
      Nuuuudyyyy...
      • qoobaq Re: Forum Gazety = Frustrat Zone 11.05.06, 21:27
        co ty Mrugu, pokopaly ci sie fora 8-)
        Ja sie ustosunkuje
        Zrzedzenie i narzekanie jest naszym ulubionym narodowym sportem - jesli jeszcze
        tego Szkocki kolego nie zauwazyles to moze oznaczac, ze albo spedziles ostatanie
        dekady swojego zywota gdzies daleko, albo, ze ostatnio odsatwiles pigulki lub
        trawke - i slusznie.
        Z kolei - ale o tym nie wszyscy wiedza - cynizm jest dyscyplina , ktora do
        perfekcji opanowalimy w cesarsko-krolewskim miescie Krakowie.
        A - jak powiedzial pan Swietlicki - " jak sie nie podoba to wyp[...] - nic
        osobiostego tylko taki cytacik 8-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka