Dodaj do ulubionych

Juwenalia 2006 w Krakowie - galeria zdjęć

IP: *.chello.pl 12.05.06, 17:30
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • tztz3 Re: Juwenalia 2006 w Krakowie - galeria zdjęć 12.05.06, 17:38
      Jedyna Moralna ? Buhahahahahaha

Podejrzewam że wcale nie moralna tylko zdewociała stara panna chodząca
      codziennie do kościółka.
    • Gość: pisdek Tylko jak to zrobić??? IP: *.csuohio.edu 12.05.06, 18:00
      Może by tak Kraków zrównać z ziemią albo sprzedać Łukaszence?
      • Gość: kane sprzedawczyk i zaprzedaniec IP: *.compower.pl 14.05.06, 17:14
        ch.. ci w dupe cw..u
    • Gość: TTTrojan [...] IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.05.06, 18:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jaaaaaaaa Re: Juwenalia 2006 w Krakowie - galeria zdjęć IP: 80.51.74.* 12.05.06, 20:56
        zenada !!!!!
    • Gość: Ciekawy Co napisała Jedyna Moralna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:20
      Bo juz admin skasował a chcialbym bardzo wiedziec...
    • aarichia Kraków - piękne miasto!! 12.05.06, 18:21
      Z warszawy jesteś, że ci się Kraków nie podoba??
      zazdrość jest straszna:)
      zdrowie studentów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gość Re: Kraków - piękne miasto!! IP: *.stegny.2a.pl 13.05.06, 17:21
        Wręcz odwrotnie;)
      • Gość: Ja sam Re: Kraków - piękne miasto!! IP: *.voltronik.pl / 217.117.130.* 13.05.06, 20:06
        Juwe! juwe! juwenalia! kto nie pije, ten kanalia!
    • sue20 KOCHAM to miasto 12.05.06, 18:25
      KOCHAM juwenalia
    • Gość: Jedyna_Moralna Dlaczego skasowali? IP: *.chello.pl 12.05.06, 18:58
      Napisałam jedynie to, co codziennie pojawia się na głównej stronie Gazety.
      Moderatorze drogi - czyżbyś odreagowywał na biednych forumowiczach to, że nie
      możesz zmoderować wypowiedzi np. pana Wierzejskiego? Toż to nie ja wymyśliłam
      traktowanie pałą paradującej młodzieży. A czymże różni się parada juwenaliowa
      od parady gejów (nie chodzi mi o przesłanie, tylko o wygląd)?

• Gość: wisla KOCHAM KRAKOW IP: *.net.autocom.pl 12.05.06, 19:14
        wariatka... hahahahaha

takiej zaj... atmosfery nie ma nigdzie indziej!1
      • aarichia Re: Dlaczego skasowali? 12.05.06, 19:33
        młodzież wszechpolska się odezwała...
    • Gość: mysza Dlaczego tak mało zdjątek??? ;( IP: *.gw.ip.pl 12.05.06, 19:16
      Dlaczego jest tak mało zdjęć z Juwenalii??? Przecież co chwile ktoś pstrykał
      jakieś zdjątka... Były nawet takie fajne pielęgniarki w czepkach z czerwonym
      paskiem /czytaj: położne/!!!!
      Może ktoś ma na swojej stronce zdjęcia? Dajcie linka:D pozdrawiam
    • Gość: Popijając piwo... Już niedługo :-) IP: *.us.kpmg.com 12.05.06, 19:33
      Cieszcie się i bawcie studenci, bo już niedługo Roman zrobi i z Wami porządek :-).
      • Gość: jaaaaaaaa Re: Już niedługo :-) IP: 80.51.74.* 12.05.06, 20:58
        hihihihihiee wlasnie, nadchodzi koniec koncow buuuaaaaaaaaaaaa
    • Gość: rogalou dziwne... IP: *.mtz.modulonet.fr 12.05.06, 19:41
      cóż takiego NIEZWYKŁEGO jest w JUWENALIACH W KRAKOWIE, że trafiły na front
      portalu...
      dziwne...
      • Gość: mchtrPW Re: dziwne... IP: *.stansat.pl 12.05.06, 21:26
        Bo, ponieważ. A na serio to dlatego że w Wawie będą za tydzień i wtedy będzie się działo :)) i to już od środy wieczór po finale Ligi Mistrzów hiehie! pozdro z Warszawy!!
    • Gość: bbb A gdzie taniec z gwiazdami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:49
      Pytam się ja!
      • Gość: kasia Re: A gdzie taniec z gwiazdami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:04
        super byli... tez ich widzialam :)
    • Gość: TS Wisła pozdrawiam studentów byli super sparingpartnerami IP: *.citynet.pl 12.05.06, 19:57
      w 1999/2000
    • Gość: aNna zajebiście zrobione zdjęcia IP: *.covernet.pl 12.05.06, 21:54
      PS.szkoda,że nie mogę tam teraz być
    • Gość: motrreh Olsztyn rzadzi IP: 82.160.236.* 12.05.06, 22:17
      wlasnie wrocilem z olsztynskiej kortowiady (mam mature w pon i nie musze sie
      uczyc), ludzie co za atmosfera!!! Do nas przyjezdzaja ludzie z calej Polski, ma
      byc 100tys osob (Olsztyn liczy 178tys)!!!
      • Gość: bywalczyni Re: Olsztyn rzadzi IP: *.chello.pl 12.05.06, 22:55
        kortowiada zrobila sie lipna odkąd nie ma już muzy pod bodajże 9tką (albo
        6stką,nie pamiętam). wtedy to faktycznie były to najlepsze juwenalia.
    • Gość: lewy pomyłka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:12
      juwenalia krakowskie to gruba pomyłka. Nigdzie indziej w juwenalia nie ma płatnych koncertów. Tylko w miescie studentów krakowie wszystkie imprezy są płatne - i to słono . A w gliwicach za darmo Boney M gra. A w krakowie myslovitz za 25 zł. Nie kumam tej akcji.
      • Gość: politruk Re: pomyłka IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 13.05.06, 00:10
        Byłeś w Rzeszowie? we Wrocku? Ja nie, ale z tego co wiem to tam teżsiępłaci.
        Szkoda, że zwyczaj płacenia za koncerty juwenaliowe zaczął się chyba w Krakowie
        (cóż, centusie ;D )
        Mimo wszystko, dobrej zabawy życzę!
    • Gość: fozz Juwenalia 2006 w Krakowie - galeria zdjęć IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 12.05.06, 23:19
      beznadzieja. Nie to co we Wrocławiu.
      • Gość: Byly student Re: Juwenalia 2006 w Krakowie - galeria zdjęć IP: 65.214.117.* 13.05.06, 00:09
        A Kult byl, bo jak nie bylo to lipa... Juwki w Kraku bez Kultu to lipa i doly
        - - - - -
        Pare lat juz minelo jak sie wszystko zaczelo..
    • Gość: z Krakowa Jeden Koszmar IP: *.ghnet.pl 13.05.06, 01:27
      jw
      • Gość: .. Re: Jeden Koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 03:45
        koncert koncertem ale imprezy na uczelniach sa za darmo:P wiec po co jechac na
        koncert (:
    • Gość: smok wawelski narzędzie polityczne IP: *.ghnet.pl 13.05.06, 09:58
      byłem tam, bawiłem sie ale prawde mówiąc na siłe. bo zachowałem na tyle
      trzeźwości ze widzialem jakie narzędzie polityczne zrobiono z tej imprezy!!!
      nie wiem kto odpowiada za organizacje tego ale bez jaj.. można raz zażartować z
      lepperów, kaczyńskich itd. no można dwa razy.. ale nie żeby cala impreza była
      najerzdzaniem na polityków! gó.. mnie oni obchodzą, przyszedłem sie pobawić a
      dostałem calą porcję jedynie słusznej racji..Zaczynam sie zastanawiać w końcu
      które ugupowanie chce z nas zrobić niewolników?
      • Gość: krakow studencka żenada IP: *.ghnet.pl 13.05.06, 11:57
        totalna żenada na ulicach miasta. Studenci jak z dawnych zawodówek.
        Jeden prymityw.
    • asiaszczepaniak Koszalin rządzi 13.05.06, 11:09
      I tak Juwenalia koszalińskie sa najlepsze. wczoraj było T.Love i dali niezłego
      czadu. a w konkursie na najbardziej przystrojone okno akademików wygrał pokój
      który przystroił okno plakatem O. Dyrektora:) z kwiatkami dookoła a w oknie
      obok postawili głosniki z których leciało kazanie o. Dyrektora. Ma ktos lepszy
      pomysł na przystrojenie okna????????? czekam na podpowiedzi.
    • Gość: hen wyglada jak parada gejow :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:17
    • Gość: Mateusz Juwenalia Wroclaw 2006 - galeria zdjec IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 13.05.06, 13:13
      Zobacz jak bawili sie studenci w Wrocku...

radioluz.pwr.wroc.pl/zdjecia/JuwenaliaWroclaw2006/
      ale sie dzialo...!!!
      • wkarcz Re: Juwenalia Wroclaw 2006 - galeria zdjec 13.05.06, 18:10
        ja uważam ze i tak kraków to miasto studentów,
        ale juwenalia to w karzdym miescie sa czymś wyjątkowym
        a liczba fotek nie decyduje o poziomie zabawy bo u ciebie jest duza ilosc <to
        fakt> ale na wielu fotkach sa te same osoby :)
        juwenalia to nasze swięto i nie ma gadania gdzie były lepsze, one są niepowtarzalne

Zdrowie studentów !!!!!
    • Gość: MirzA Juwenalia 2006 w Krakowie - galeria zdjęć IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.05.06, 11:34
      miasta.gazeta.pl/krakow/3228358,35815,3341169.html?i=9
      popatrzcie, takie foto i nikt nie krzyczy, dziwne...
    • Gość: marian dzicz, po prostu dzicz IP: *.eranet.pl 14.05.06, 23:16
      jestem 5 lat po studiach,ale patrzac na te galerie musze ze smutkiem przyznac,
      ze poziom znaaaacznie spadl.... zenada , panie/panowie studenci/tki....
      • Gość: zgadzam sie zniesmaczenie na calej linii IP: *.ghnet.pl 15.05.06, 08:42
        na żywo jeszcze smutniej, a płyta rynku jak jeden giganyczny śmietnik po obecności studencikow.
        Zniesmaczenie na calej linii.
        Studencikom nie pomaga odcinanie się i żarty z politykow bo nie mogą się wydobyć z polactwa: browar,
        chamstwo, zapite twarze, brak poczucia humoru i polotu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka