Dodaj do ulubionych

JAK SIĘ MA "194"

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 14:36
Panie i Panowie

Przyznam szczerze, że jeszcze nie widziałem autobusu "194" w akcji. Jak się
ma tam studencka nowalijka MPK. Jak się kształtuje stosunek tlenu do sardynek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Clint Re: JAK SIĘ MA '194' IP: Odrzanska4:* 09.01.03, 16:54
      Mysle ze dobrze bo jeszcze ani razu w nim nie siedzialem :) Poza tym zwykle
      jedzie zaraz przed jakims Ruczajowskim przegubem i zabiera wiare z przystankow
      • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 09.01.03, 20:54
        Robi tłum mówiąc po prostu, jest ta sama sytuacja co z tłokiem w 16 tu puszcza
        się najpierw 194 a potem coraz bardziej puste przeguby, bolesność głów w MPk
        była ogromna co widać na AK gdzie czekający na psa z kulawą nogą 194 mija
        zapchany 139 lub 173 za to pasożyt 228 ma się dobrze
        • Gość: Yasioo Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.private.ramtel.pl / 172.20.6.* 10.01.03, 11:09
          mouset, Ty się odstosunkuj od 194, bo ja Ci 177 i 477 nie ruszam.
          • Gość: ADAŚ JAK SIĘ MA '194' IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 11:25
            Gość portalu: Yasioo napisał(a):

> mouset, Ty się odstosunkuj od 194, bo ja Ci 177 i 477 nie ruszam.

Spokój Panowie, spokój. Wszystkie linie są potrzebne i mają kursować.
            No oczywiście pomijając tlenowóz "428" w obecnej postaci.
            • Gość: Yasioo Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.private.ramtel.pl / 172.20.6.* 10.01.03, 15:56
              W 110% popieram likwidację 428.
              • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 20:05
                Ja nie jestem za likwidascją 194 tylko za jej wydłużeniem do Bronowic Nowych z
                pozbawieniem życia 228 aby miec ten jeszcze jeden autobus, plus lepsza
                koordynacja z Ruczaju
                • Gość: ADAŚ Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:10
                  Gość portalu: mouset napisał(a):

> Ja nie jestem za likwidascją 194 tylko za jej wydłużeniem do Bronowic Nowych

JAK NAJBARDZIEJ TAK

> pozbawieniem życia 228 aby miec ten jeszcze jeden autobus

TEGO RACZEJ SIĘ NIE RUSZY. Poza tym jak dla mnie może kursować. Wariantowe
                  kursy "208".
                  • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 20:29
                    Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> TEGO RACZEJ SIĘ NIE RUSZY.
                    Nie słyszałem o notablach z Podkamycza

Poza tym jak dla mnie może kursować. Wariantowe kursy "208".
                    Ale qwa po co ???????? 208 od Szczyglic skrz wiezie tlen (może do samolotów)
                    a 209 debilnie objeżdża z Morawicy p Kryspinów itp zamiast do miasta prosto
                    • Gość: ADAŚ JAK SIĘ MA '194' IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:31

> Poza tym jak dla mnie może kursować. Wariantowe kursy "208".
                      > Ale qwa po co ???????? 208 od Szczyglic skrz wiezie tlen (może do samolotów)
                      > a 209 debilnie objeżdża z Morawicy p Kryspinów itp zamiast do miasta prosto

No tak, ale GMINA PŁACI, GMINA WYMAGA - KLIENT (CZASEM) NASZ PAN.
                      Takie qrwa czasy.
                      • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 20:33
                        WÓJT NASZ PAN , MY PANY ZA 4 LATA JAK WÓJT WCHODZIC NAM DO TYŁKA PRZED NASTĘPNE
                        WYBORY
                        • Gość: ADAŚ JAK SIĘ MA '194' IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:36

> WÓJT NASZ PAN , MY PANY ZA 4 LATA JAK WÓJT WCHODZIC NAM DO TYŁKA PRZED
                          NASTĘPNE
                          >
                          > WYBORY

heheheheheheh - zemsta Waści
                          • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 20:40
                            Jak wiesz Adas bardzo nie lubie wójtów , a Marszowiec znów coś fika
                            • Gość: ADAŚ JAK SIĘ MA '194' IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:43

> Jak wiesz Adas bardzo nie lubie wójtów , a Marszowiec znów coś fika

No cóż. Pocałujta wójta w chujta czyt. olej go ciepłym moczem.
                              • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 20:57
                                Szkoda moczu a poza tym nie ma taboru
                                • Gość: ADAŚ JAK SIĘ MA '194' IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 21:02

> Szkoda moczu a poza tym nie ma taboru

Ty chcesz chyba mnie na intesywną terapię na Kobierzyn wysłać.
                                  Z tego przewlekłego śmiechu to mnie za wariata wezmą.
                                  • Gość: mouset Re: JAK SIĘ MA '194' IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.01.03, 21:25
                                    Sorki ale im dalej tym wieksze kompromitacje krakowskich urzędasów i MPKasów ,
                                    polecam Ci artykuł w GW-Kraków (podstrona aktualności) o promocji naszego
                                    miasta to dopiero jest polew
                    • tymon2 Marawica ma jeszcze 226 13.01.03, 08:49

> Gość portalu: ADAŚ napisał(a):
                      >
                      > > TEGO RACZEJ SIĘ NIE RUSZY.
                      > Nie słyszałem o notablach z Podkamycza
                      >
                      > Poza tym jak dla mnie może kursować. Wariantowe kursy "208".
                      > Ale qwa po co ???????? 208 od Szczyglic skrz wiezie tlen (może do samolotów)
                      > a 209 debilnie objeżdża z Morawicy p Kryspinów itp zamiast do miasta prosto

Tak tylko, że za 209 placą Liszki więc autobus łączy części tej gminy tj.
                      Kryspinów gfdzie jest łatwe połaćzenie z Liszkami czyli urzędem Gminy.
                      Zapomniałeś, że mieszkańcy Morawicy mają prosty dostęp z Krakowem dzięki linii
                      226 i ewentualnie 258 (ta linia jest już troszkę bardziej zagmatwana ale z nią
                      placi gmina Zabierzów więc ona dytkuje warunki nie zawsze zgodne z wolą
                      mieszkańców Brzoskwini).
                      • yzb Re: Marawica ma jeszcze 226 17.01.03, 17:18
                        tymon2 napisał:

> Zapomniałeś, że mieszkańcy Morawicy mają prosty dostęp z Krakowem dzięki
                        linii
                        > 226 i ewentualnie 258 (ta linia jest już troszkę bardziej zagmatwana ale z
                        nią
                        > placi gmina Zabierzów więc ona dytkuje warunki nie zawsze zgodne z wolą
                        > mieszkańców Brzoskwini).

No wlasnie 258 to jest tak proste i logiczne, jak wyjasnienia ciotki. Zamiast
                        20 minut na Widok jedzie 40. Nie lepiej by MPK zaproponowalo gminom jakas
                        reorganizacje, zwiekszenie ilosci linii i ich czestotliwosci z obsluga
                        specjalnie do tego celu zakupionymi jelczami velo itp.?
                        • Gość: mouset Re: Marawica ma jeszcze 226 IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 18.01.03, 21:17
                          Sęk w tym że jak masz budy i urzędy w Zabierzowie to coś musi dowieźć ale fakt
                          ze 3 kursy powinny byc ekspresowe do Krakowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka