Gość: Aga IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:05 Czy ktoś wie, gdzie w tym zapyzialym Krakówku można nauczyć się tańczyć funky, jazz, rap, salsy etc...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE IP: *.client.attbi.com 27.01.03, 20:13 Czesc! Ja tez interesuje sie tancem i wiem, ze na Kazimierzu dokl na ulicy Wierora prowadzone byly zajecia z tanca now, poza tym Na Mikolajskiej w centrum kultury od lat sa nabory do grup A czy ty moglabys mi pow keidy zaczyna sie sesja na UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca-magda Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE 28.01.03, 13:51 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Czesc! > Ja tez interesuje sie tancem i wiem, ze na Kazimierzu dokl na ulicy Wierora > prowadzone byly zajecia z tanca now, poza tym Na Mikolajskiej w centrum kultury > > od lat sa nabory do grup > A czy ty moglabys mi pow keidy zaczyna sie sesja na UJ? Wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub Nabór do zespołu tańca nowoczesnego IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.01.03, 13:57 Nabór do zespołu tańca nowoczesnego - informacje tel. 0503 44 16 82 Klub Pod Ogrodami, ul. Radziwiłłowska 12 (Koło Dworca Gł.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE IP: 128.100.229.* 19.02.03, 12:25 no powiem ci ze masz niezly rozjazd - a to jazz a to rap;))) co do tanca nowoczesnego - ponoc faktycznie na mikolajskiej jest niezle, dzialala tez szkola eurodance na rynku - w okolicach europejskiej, jesli chodzi o jazz to polecam krakowska szkole baletowa na krowoderskiej (a moze łobzowskiej??), blisko aleji - vis a vis radia krakow - rewelacja - niezly wyciks ale i poziom calkiem calkiem, prowadzili tez zajecia z modernu ale nie wiem czy jeszcze to robia, sporo chyba tez dzieje sie w NCK... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 22:29 Nie zrozumiałeś mnie gościu. Być może faktycznie wygląda to jak groch z kapustą,chodzi mi o każdą możliwą formę nowoczesnego tańca, interesuje mnie to, nieważne czy jest to jazz, czy rap, po prostu lubię tańczyć, a dość mam już tych okropnych monotonnych tradycyjnych kursów tańca, chcę nauczyć się czegoś nowego, a przy tym poruszać się trochę, wymodelować sylwetkę (nie jestem fanką sportów, fitnesów i siłowni)etc... . Przede wszystkim zaś chodzi o poznanie czegoś nowego, stąd ów "rozrzut". Dzięki za adresy, szkoła na Krowoderskiej - to brzmi interesująco, choć boję się, że dla takiego amatora jak ja, to może być za wysoka poprzeczka. W każdym razie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś