Dodaj do ulubionych

TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:05
Czy ktoś wie, gdzie w tym zapyzialym Krakówku można nauczyć się tańczyć
funky, jazz, rap, salsy etc...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE IP: *.client.attbi.com 27.01.03, 20:13
      Czesc!
      Ja tez interesuje sie tancem i wiem, ze na Kazimierzu dokl na ulicy Wierora
      prowadzone byly zajecia z tanca now, poza tym Na Mikolajskiej w centrum kultury
      od lat sa nabory do grup
      A czy ty moglabys mi pow keidy zaczyna sie sesja na UJ?
      • vicca-magda Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE 28.01.03, 13:51
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Czesc!
        > Ja tez interesuje sie tancem i wiem, ze na Kazimierzu dokl na ulicy Wierora
        > prowadzone byly zajecia z tanca now, poza tym Na Mikolajskiej w centrum
        kultury
        >
        > od lat sa nabory do grup
        > A czy ty moglabys mi pow keidy zaczyna sie sesja na UJ?

Wczoraj.
        • Gość: Klub Nabór do zespołu tańca nowoczesnego IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.01.03, 13:57
          Nabór do zespołu tańca nowoczesnego - informacje tel. 0503 44 16 82
          Klub Pod Ogrodami, ul. Radziwiłłowska 12 (Koło Dworca Gł.)
    • Gość: gosciu Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE IP: 128.100.229.* 19.02.03, 12:25
      no powiem ci ze masz niezly rozjazd - a to jazz a to rap;)))
      co do tanca nowoczesnego - ponoc faktycznie na mikolajskiej jest niezle,
      dzialala tez szkola eurodance na rynku - w okolicach europejskiej, jesli chodzi
      o jazz to polecam krakowska szkole baletowa na krowoderskiej (a moze
      łobzowskiej??), blisko aleji - vis a vis radia krakow - rewelacja - niezly
      wyciks ale i poziom calkiem calkiem, prowadzili tez zajecia z modernu ale nie
      wiem czy jeszcze to robia, sporo chyba tez dzieje sie w NCK...
      pozdrówka
      • Gość: Aga Re: TANIEC NOWOCZESNY W KRAKOWIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 22:29
        Nie zrozumiałeś mnie gościu. Być może faktycznie wygląda to jak groch z
        kapustą,chodzi mi o każdą możliwą formę nowoczesnego tańca, interesuje mnie to,
        nieważne czy jest to jazz, czy rap, po prostu lubię tańczyć, a dość mam już
        tych okropnych monotonnych tradycyjnych kursów tańca, chcę nauczyć się czegoś
        nowego, a przy tym poruszać się trochę, wymodelować sylwetkę (nie jestem fanką
        sportów, fitnesów i siłowni)etc... . Przede wszystkim zaś chodzi o poznanie
        czegoś nowego, stąd ów "rozrzut". Dzięki za adresy, szkoła na Krowoderskiej -
        to brzmi interesująco, choć boję się, że dla takiego amatora jak ja, to może
        być za wysoka poprzeczka. W każdym razie dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka