Gość: ja IP: *.centertel.pl 20.05.06, 17:23 Switna winiarna na Jana!! Polecam wszystkim, tanio i pyszne węgierskie winka!! Wczoraj troszkę przesadziałam i dziś się męczę ale na prawde super:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niacin Re: Winiarnia Amphorum św. Jana 5 22.05.06, 05:37 ..... zapomnialas dodac ze "muzyczka i europejski poziom" jak to zrobilas w marcowym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawx Re: Winiarnia Amphorum św. Jana 5 25.08.06, 17:47 sorry niacin ale nie mam pojęcie kto napisał tamtego posta. Wyobraź sobie, że nie jestem jedyna osobą, która tam chodzi. Mam nadzieje, że Twój mózg podoła temu zadaniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niacin Re: Winiarnia Amphorum św. Jana 5 26.08.06, 07:57 Widze Aniu, ze twoj dosc dlugo potrzebowal na przecierpienie i przeprocesowanie tresci mojego postu. Gratuluje. Uwazaj jednak zeby sie nie przegrzal, kiedy bedziesz skladac do kupy nastepna celna riposte. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawx Re: Winiarnia Amphorum św. Jana 5 06.09.06, 20:28 No popatrz Niacin ile czasu mi zeszłu żeby Ci coś odpisać... Sama sie dziwie, ze potrafiłeś mnie tak zaskoczyć. Niezły jesteś!!! Mam jednak nadzieje, że Ty już zrozumiałeś wcześniejszą moją riposte. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś