Dodaj do ulubionych

!!!!! do studentów

IP: 62.233.163.* 21.05.06, 13:57
czy piątek (26.05) jest dniem wolnym także na krakowskich uczelniach?
Obserwuj wątek
    • Gość: .,.,..m.m.m.m Re: !!!!! do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:20
      tak
    • Gość: aaa Re: !!!!! do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:19
      szkoly wyzsze nie podelgaja giertychowi wiec studenci nie maja wolnego. chyba
      ze ktoras uczelnia da godziny dziekanskie albo rektorskie. u mnie na uczelni
      normalnie sa w piatek zajecia. najlepiej spytaj sie u siebie w dziekanacie.
      • Gość: goosc Re: !!!!! do studentów IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 21.05.06, 17:32
        na AE są rektorskie
      • Gość: dan Re: !!!!! do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:17
        na agh sa normalnie zajecia, bynajmniej w piatek tak nam powiedziano na
        uczelni, moze na tygodniu jeszcze cos sie zmieni...
        • Gość: ??? Re: !!!!! do studentów IP: *.ghnet.pl 21.05.06, 18:23
          U Was mówi się: "na tygodniu" i "bynajmniej" zamiast "przynajmniej"?
          • Gość: nie Re: !!!!! do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:24
            nie ,studenci z prowincji tak mówią
          • Gość: Aga Re: !!!!! do studentów IP: 62.233.163.* 22.05.06, 11:13
            zależy od regionu Polski gdzie się jak mówi, niekoniecznie studeci z prowincji.
            u mnie np. mówi się, że wychodzę na dwór, nie na pole (co brzmi trochę wsiowo).

ale ludzie, nie o to chodzi w tym poście, piszcie na temat.
        • Gość: wielbiciel jesteś z agh? masakra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:26
          kogo teraz na studia przyjmują, zgroza
          • Gość: :) ścisłowców IP: *.net.autocom.pl 21.05.06, 22:21
            a nie specjalistów od poprawnej polszczyzny:P

heheheh
            • Gość: bibi Re: ścisłowców IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 22.05.06, 10:02
              tragedia!!!! A ja myslalam ,że to czy sie mowi poprawnie czy nie nie mam nic
              wspólnego ze "specjalizacją". Czy od zachowania przy stole, podstawowych zasad
              dobrego wychowania i różnych takich archaizmów też masz dyspenzę jako że jesteś
              "ścisłowcem" ... cokolwiek to znaczy (tylko błagam nie pisz mi , że chodzi o
              wykształcenie , bo ludzie wykształeceni nie używają takich argumentów! - rzecz
              jasna w przeciwieństwie do pseudonaukowców czyli tzw. wyuczonych tumanów,
              siorbających przy stole, mówiących "poszłem" i tradycyjnie "cofających się do tyłu")
              • Gość: ciekawy Re: ścisłowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:37
                a co to jest "dyspenza"
    • Gość: Aga Re: !!!!! do studentów IP: 62.233.163.* 21.05.06, 19:24
      hmmm w sumie to urzędy też mają wolne mimo, że giertych nie jest ich ministrem;)
    • seven Re: !!!!! do studentów 21.05.06, 22:07
      na uj sa rektorskie, co mnie niewiarygodnie wrecz cieszy
    • ania.krakow Re: !!!!! do studentów 22.05.06, 15:43
      Czy rektorskie w piątek lub ich brak są az tak ważne żeby 2 tematy o tym samym zakładać?
      • Gość: Aga Re: !!!!! do studentów IP: 62.233.163.* 22.05.06, 15:48
        nie jest aż tak ważne, ale poprzedni założyłam na forum Kraków (nie forum
        Kraków edukacja) i z tego co widzę moderator go tu przerzucił, nie wiedziałam,
        że tak się dzieje.
    • klymenystra Re: !!!!! do studentów 23.05.06, 17:37
      wkurza mnie powod odwolania zajec, ale nie smuci. nie ma to jak 3 dni weekendu.
      uciekam w gory, gdzie przynajmniej nie bedzie tolku i bedzie sie mozna piwa
      napic po ludzku O.o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka