Dodaj do ulubionych

PK - Wydział Lądowy

21.05.06, 22:39
1. Czy jest jakieś forum uczelniane wydziału?
2. Czy trudno się dostać na kierunek zarządzanie w transporcie i logistyce?
3. Przede wszytskim czy jest się ciężko utrzymać?
4. Czy duzo wolnego czasu - bardzo by mi na tym zależało, gdyż rozważam gdybym się zdecydowala byłby to mój drugi kierunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Kasek Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.chello.pl 21.05.06, 23:20
      hej ja studiuje na PK na wydz chemicznym z tego co wiem to wydział ladowy i
      wydział inż. środowiska to jedne z trudniejszych wydziałów na PK cięzka jest
      tam mechanika i matma ale i wiele innych przedmiotów sporo czasu trzeba
      poświecić na rożnego rodzaje projekty ... ale życze powodzenia
      • Gość: Mieszkaniec A Elektrotechnika nie jest trudna? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.05.06, 09:34
        Na tej Politechnice?
        • monalajza Re: A Elektrotechnika nie jest trudna? 24.02.07, 23:59
          zapraszam na wfmii:)

trudno (dla ulatwienia:) )
    • Gość: elA Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.netcontrol.pl 25.05.06, 08:25
      studiuje na transporcie jak chcesz to się ze mną skontaktuj nr gg 9485924
      • adziunia Re: PK - Wydział Lądowy 20.02.07, 22:58
        mam te same pytania co autorka wątku, czyli czy latwo sie dostac i czy latwo
        utrzymac sie :P czy duzo jest dziewczyn na tym kierunku?? I czy PK ma jakies
        swoje forum??
        • Gość: lop Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.netcontrol.pl 23.02.07, 17:02
          musicie rozroznic dwie rzeczy - Wydzial Inzynierii Ladowej i kierunki na nim. WIL to przede wszystkim kierunek Budownictwo (bardzo ciezki), Transport to stosunkowo nowy kierunek, łatwo sie na nim utrzymac i jest czas zeby rzopoczac drugi kierunek - pytanie tylko czy jest sens studowac dwa marne kierunki?

Ja radze Ci sprobowac pojsc na Budownictwo...
          • adziunia Re: PK - Wydział Lądowy 23.02.07, 20:27
            No tak, tylko ze ja chcialabym studiowac transport/logistyke a nie
            budownictwo ;] A czy duzo bylo chetnych w zeszlym roku?
            • Gość: Piotrek Rozek Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.chello.pl 23.02.07, 22:10
              tak to prawda inz srodowiska i inz ladowa to 2 najciezsze kierunki na PK
              wprawdzie Ja jestem na ladowce moja dziewczyna na inż środowiska i u niej jest
              masakra masa projektow i trudne zaliczenia jeet tam bardzo ciezko a u nas na
              Wilu jak ktos sie pouczy troszke to sobie poradzi spokojnie:)
              • Gość: lop Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.netcontrol.pl 24.02.07, 12:21
                wis ciezki? loooooool
                to Ty chyba na WILu studiujesz transport lub inf miedzywydzialowa jezeli tak twierdzisz
                a poza tym to wis i wil to nie kierunki tylko wydzialy, pffffff co za ludzie

z tym jak sie ktos pouczy troszke to sie wylacznie do transport odnosi, uprzedzam ze tych slow nie laczyc z jedynym powaznym i zreszta sztandarowym kierunkiem na WILu i praktycznie na calej PK czyli Budownictwie = zapieprz zapieprz i jeszcze raz zapieprz
                • adziunia Re: PK - Wydział Lądowy 25.02.07, 13:38
                  Czy PK ma jakies swoje forum??
                  • Gość: kkkkkk Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.chello.pl 25.02.07, 14:09
                    witam studiujena na WIL TOB 5 rok i moja dziewczyna jest na 3 roku WIŚ i mam
                    porownanie Dziewczyna na Wiś uczy sie po nocach nie nadaza z projektami u nas
                    na wil jednak jest troszke wiecej luzu
                    • Gość: lop Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.netcontrol.pl 26.02.07, 20:41
                      no TOB to wiele wyjasnia , najgorsza specjalnosc :]

zapraszam na KBI, TK lub chocby DUA...
    • Gość: Wojtek Re: PK - Wydział Lądowy IP: *.chello.pl 27.02.07, 17:37
      TOB haha dobre sobie tam ida ludzie nieradzący sobie na normalnych
      specjalnościach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka