gph 24.05.06, 09:48 była kiedyś taka francuska komedia,miejscami niezła zresztą. Traktowała w dużym uproszczeniu o nieprzystosowaniu do współczesnego świata. ach, goście, goście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: goście, goście 24.05.06, 10:00 ale fajnie jest głównie wtedy, gdy się ogląda ich z boku, najlepiej w telewizorze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: goście, goście 24.05.06, 10:07 peteen napisał: > ale fajnie jest głównie wtedy, gdy się ogląda ich z boku, najlepiej w > telewizorze, co? ja myślę, że spotkanie twarząw twarz też byłoby ciekawe. vide ostatnie dosznania :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: goście, goście 24.05.06, 10:18 no, strach jest, ale możnaby spróbować... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: goście, goście 24.05.06, 10:19 Psieprasiam sianownych panuf, ale nie kumam czaczy. O cóż siem właściwie rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kinomani... 24.05.06, 10:20 to tak sobie rozprawiaja jakby szlo o moralny niepokoj.... czy moze kino moralnego niepokoju. tez rodzaj wspolczesnej komedii.:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kinomani... 24.05.06, 10:25 Kino moralnego niepokoju kojarzy mi się z latami sześćdziesiątymi ubiegłego stulecia. Teraz mamy Kabaret Moralnego Niepokoju, w którym zdecydowanie najbardziej podoba mi się dziewczyna, niestety nie zapamiętałem jej imienia i nazwiska, adresu ani numeru telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kinomani... 24.05.06, 10:27 Przypomniałem sobie: Kasia Pakosińska! Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kinomani... 24.05.06, 10:26 trudny2002 napisał: > to tak sobie rozprawiaja jakby szlo o moralny niepokoj.... czy moze kino > moralnego niepokoju. tez rodzaj wspolczesnej komedii.:) zebranie gości byłoby wysoce moralnym niepokojem. dodatkowo większość przyszłaby zapewne w towarzystwie swojej shizofrenii :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: goście, goście 24.05.06, 10:27 peteen napisał: > no, strach jest, ale możnaby spróbować... strach to ja mam jak sobie przypomnę pierwsze wrażenie po ujrzeniu pewnej pani :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: goście, goście 24.05.06, 10:28 wygląd - eee tam ale późniejsze zachowanie - zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kino tej klasy 24.05.06, 10:31 peteenie, to niepokoj m+oralny ale i b+analny trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kino tej klasy 24.05.06, 10:32 Ale z wasz świntuchy! Nic tylko wam te oralizy i analizy w głowach! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpenliberalny_cienias Re: Kino tej klasy 24.05.06, 10:33 to ja poproszę o adres lizy Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: goście, goście 24.05.06, 10:49 peteen napisał: > wygląd - eee tam > ale późniejsze zachowanie - zgroza... ale miało swoją funkcje cywilizacyjną. gdyby tak częściej, to kto wie :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: goście, goście 24.05.06, 10:52 wierzysz w pracę u podstaw? pozytywista... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: goście, goście 24.05.06, 11:06 peteen napisał: > wierzysz w pracę u podstaw? > pozytywista... wierzę, że wystawianie nosa ze swojego zaścianka zawsze procentuje. Odpowiedz Link Zgłoś