Gość: alen IP: *.devs.futuro.pl 03.06.06, 21:17 Gdzie się tego uczyc w krk? moze byc studium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 04.06.06, 12:02 lepiej idz na normalne studia architektoniczne, na politechnike tam cie przygotują najlepiej. Bo po studium ciężko z pracą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksja Re: Architekt wnętrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:36 architektura wnetrz jest na ASP ,nie na politechnice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alen Re: Architekt wnętrz... IP: *.devs.futuro.pl 04.06.06, 13:59 tak tak wiem ze studia lepiej... tylko ze ciezko sie dostac po zwykłym liceum zero prtzygotowania, a potrzebne sa własne prace... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 05.06.06, 10:58 wiem gdzie jest architektura wqnętrz,ale wiem również gdzie uczą najlepiej kształtować przestrzeń i wszystkich potrzebnych do tego wiadomości i programów. Dlatego wiele osob po ASP nie wie, ze ich podwieszony suficik się nie utrzyma a po Politechnice to oczywiste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksja Re: Architekt wnętrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:30 co ty w ogóle wygadujesz? wiesz czym sie różni architekt wnętrz od zwykłego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 05.06.06, 13:38 no własnie wiem doskonale!bo sam jestem architektem. mam biuro projektujące wnętrza i wyleczyłem się z zatrudniania ludzi po wszystkich szkołkach i asp bo póżniej robią projet i nie mają pojęcia czy to wytrzyma!a ja za to odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuksja Re: Architekt wnętrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:17 Jeśli tak to zwracam honor;).Niestety od lat bezskutecznie marze o architekturze krajobrazuniesety kaski brak na studia;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 06.06.06, 12:05 no ja przepraszam ze się nie jasno od początku wypowiedziałem!ale po ostatniej sytuacji negatywnie reaguje na osoby po asp albo wszystkich innych szkółach!pozdrawaiam i trzymam kciuki może się uda:) Odpowiedz Link Zgłoś