Dodaj do ulubionych

Architekt wnętrz...

IP: *.devs.futuro.pl 03.06.06, 21:17
Gdzie się tego uczyc w krk? moze byc studium
Obserwuj wątek
    • Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 04.06.06, 12:02
      lepiej idz na normalne studia architektoniczne, na politechnike tam cie
      przygotują najlepiej. Bo po studium ciężko z pracą!
      • Gość: fuksja Re: Architekt wnętrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:36
        architektura wnetrz jest na ASP ,nie na politechnice!!!
        • Gość: alen Re: Architekt wnętrz... IP: *.devs.futuro.pl 04.06.06, 13:59
          tak tak wiem ze studia lepiej... tylko ze ciezko sie dostac po zwykłym liceum
          zero prtzygotowania, a potrzebne sa własne prace... :(
        • Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 05.06.06, 10:58
          wiem gdzie jest architektura wqnętrz,ale wiem również gdzie uczą najlepiej
          kształtować przestrzeń i wszystkich potrzebnych do tego wiadomości i programów.
          Dlatego wiele osob po ASP nie wie, ze ich podwieszony suficik się nie utrzyma a
          po Politechnice to oczywiste!
          • Gość: fuksja Re: Architekt wnętrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:30
            co ty w ogóle wygadujesz? wiesz czym sie różni architekt wnętrz od zwykłego?
            • Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 05.06.06, 13:38
              no własnie wiem doskonale!bo sam jestem architektem. mam biuro projektujące
              wnętrza i wyleczyłem się z zatrudniania ludzi po wszystkich szkołkach i asp bo
              póżniej robią projet i nie mają pojęcia czy to wytrzyma!a ja za to odpowiadam!
    • Gość: fuksja Re: Architekt wnętrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:17
      Jeśli tak to zwracam honor;).Niestety od lat bezskutecznie marze o
      architekturze krajobrazuniesety kaski brak na studia;/
    • Gość: pawłe Re: Architekt wnętrz... IP: *.chello.pl 06.06.06, 12:05
      no ja przepraszam ze się nie jasno od początku wypowiedziałem!ale po ostatniej
      sytuacji negatywnie reaguje na osoby po asp albo wszystkich innych
      szkółach!pozdrawaiam i trzymam kciuki może się uda:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka