smerf29 16.06.06, 20:15 Czy ktoś miał przyjemność dzisiaj z ,,Adamem" na skałkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerf29 Re: Skałki 16.06.06, 22:49 smerf29 napisała: > Czy ktoś miał przyjemność dzisiaj z ,,Adamem" na skałkach? Na prawdę nikt nie spotkał tego zboczeńca? Odpowiedz Link Zgłoś
obozowa58a Re: Skałki 19.06.06, 12:04 Na "skałkach" nie, ale goły półdebil przebiegł mi w zeszłym tygodniu po samochodzie, zostawiając rysy i wgniecenie na dachu. Biegł nagusieńki, w samych adidasach. Młody brunet, jakieś 180 cm wzrostu. Jak go spotkacie, to bęc w orzeszki go i na komisariat! t Odpowiedz Link Zgłoś
smerf29 Re: Skałki 20.06.06, 19:11 Wszystko ładnie pięknie,ale ten facet był z tych co się bawią orzeszkami.To był jeden z tych no wiecie...ekshibicjonista Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Co z Policja ?? 20.06.06, 20:16 A co Policja na to nie reaguje?? Przeciez tam nie jest bezpiecznie wiec jakies patrole powinny byc Odpowiedz Link Zgłoś
smerf29 Re: Co z Policja ?? 20.06.06, 21:34 Policja na Skałkach ?Od lat ich tam nie było!Bezpieczny Ruczaj? Tylko w marzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
oholic Re: Skałki 22.06.06, 09:37 spokojnie. lepszy taki nieszkodliwy golas niż dres z nożem w kieszeni, więc bez scen. wiem że takiego chorego gościa łatwiej zaszczuć, pobić i na policje odtransportować, ale to raczej marnej klasy bohaterstwo, czyż nie? :/ W momencie kiedy kobiety NIE piszczą i NIE uciekają, tylko zlekceważą takiego Pana z głebokim pobłażaniem, to bynajmniej on NIE rzuca się do gwałtu, lecz raczej odchodzi w pośpiechu jak niepyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
carterka Re: Skałki 22.06.06, 19:15 No nie wiem czy taki nieszkodliwy; pare lat temu taki "nieszkodliwy" zaatakował mnie z koleżanką. Szczęście, że byłyśmy razem, ale i tak zdarzenie do najprzyjemniejszych nie należało. Ni wspomnę już o tym, że z dzieckiem wybrać się samemu na skałki nie da. Odpowiedz Link Zgłoś