Dodaj do ulubionych

DXM i Ja !!!

07.09.10, 23:02
Ostatnio koleżanka wciąż mnie namawiała, żebym wzięła DXM. Byłam tego bardzo ciekawa...i korciło mnie. Pewnego dnia poszłam do apteki i kupiłam Acodin. Wzięłam 19 tabletek.Na początku nic nie czulam, jednajk po 1 godzinie totalnie mi odwalilo. Siedząc na murku, mialam wrażenie, że kręce się na karuzeli, miałam wrażenia, ze jestem malutka, nie mogłam mówić,nie czułam warg, a jak poprosiłam moją przyjaciółke żeby dała mi lepa nic nie poczułam. Racja na początku były fajne fazy, ale potem zaczełam panikować. Kiedy to przejdzie, a jak rodzice się skapną, jak dojde do domu skoro ledwo ide. Kiedy wróciłam do domu moja mama odrazu się skapnęła, że coś brałam ( nie dziwne jak ledwo móiłam i chwiałam sie na boki ) Ja zaprzeczyłam. W pewnym momecie doszlysmy do porozumienia i powiedziaam jej ze wypilam jedno piwo ( wolalam by wiedziala to niz ze ćpałam ) Jednak nie wiem czy ona mi wierzy i chce jakoś to sprawdzić. Pytanie brzmi czy da sie jakos to wykryc przy zwyklym badaniu?
Oczywiscie DXM juz nigdy nie wezme, strasznie tego żałuje i nikomu nie polecam. To wielka głupota i jestem za to na siebie bardzo zła ;/
Obserwuj wątek
    • valhalla Re: DXM i Ja !!! 07.09.10, 23:08
      przy zwykłym badaniu nic nie wykryją, spokojnie smile

badania na DXM są płatne, ale może Twoja mama będzie chciała wydać na nie kasę.

trzymaj wersję jednego piwa, ew. później zmień to na więcej wypitego alkoholu
      czy coś.

w ogóle... 19 tabletek Acodinu to i tak mało big_grin
      • kolczyk Re: DXM i Ja !!! 07.09.10, 23:11
        a 30? bo przed tym wzielam jeszcze 11. Jestem jeszcze pod wplywem i nie ogarniam co piszem ;]
        • natzal Re: DXM i Ja !!! 07.09.10, 23:16
          Bad girl xdd
          Bd musiały omówić to na gg *rechot*
          Chyba nie wykryje ;P
        • valhalla Re: DXM i Ja !!! 08.09.10, 00:20
          no 30 może być :d

zaczynałam od 30 big_grin
      • 12miley12 Re: DXM i Ja !!! 08.09.10, 16:21
        ty debilko już w tym wieku ćpać jesteś po*jebana
    • pingwin Re: DXM i Ja !!! 07.09.10, 23:23
      Po dłuższym odstępie czasu raczej nie da się tego wykryć, tym bardziej, że z
      tego co wyczytałam nie otrzymałaś narkotyku dożylnie.
      Ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć, gdyż nigdy nie miałam
      styczności z narkotykami.
    • alyson96 ... 07.09.10, 23:27
      acodin jest niezły . Kiedyś trochę syropu wypiłam z przyjaciółką to fazy miałyśmy niezłe ,
      ale też nie za długo więc nikt się nie zorientował .

ale to jest masakra. jak się przedawkuje te tabletki to można mieć oczyszczanie żołądka
      i wgl. fuu .
      • vivienne. głupota. 08.09.10, 00:27
        a ja wam powiem, że jesteście chore :d
    • linda Re: DXM i Ja !!! 08.09.10, 07:06
      ee niee no to swietniee piwo wiesz ja na miejscu twoej mamy nic bym nie robila zadnych badan bo przeciez w tych czasach prawie kazda mloda dziewczyna pali, pije itdtongue_out oczywiscie nie obrazajac nikogo tutaj kwiat
    • olciaaa03 Re: DXM i Ja !!! 08.09.10, 08:10
      ale miałaś jazdy
    • renooo17 Re: DXM i Ja !!! 08.09.10, 11:40
      Za dużo zachodu. Wątpie żeby twojej mamie chciało się zrobić badania. Jeśli to
      się więcej nie powtórzy to sprawa ucichnie i wszystko będzie ok smile Tylko nie
      rozrabiaj więcej ;P
    • kc_m wariatka!!! lol mi ciebie!!! 08.09.10, 16:10
      a w opisie na gg masz napisane nie koncze z DXM
      scianascianascianasciana
      LOL TY KŁAMCZUCHO angry brzydze sie tobasciana
    • mejbelajn. Re: DXM i Ja !!! 08.09.10, 16:23
      Nie wiem, nigdy nie miałam styczności z narkotykami.. i nie zamierzam mieć : |.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka