kolczyk
07.09.10, 23:02
Ostatnio koleżanka wciąż mnie namawiała, żebym wzięła DXM. Byłam tego bardzo ciekawa...i korciło mnie. Pewnego dnia poszłam do apteki i kupiłam Acodin. Wzięłam 19 tabletek.Na początku nic nie czulam, jednajk po 1 godzinie totalnie mi odwalilo. Siedząc na murku, mialam wrażenie, że kręce się na karuzeli, miałam wrażenia, ze jestem malutka, nie mogłam mówić,nie czułam warg, a jak poprosiłam moją przyjaciółke żeby dała mi lepa nic nie poczułam. Racja na początku były fajne fazy, ale potem zaczełam panikować. Kiedy to przejdzie, a jak rodzice się skapną, jak dojde do domu skoro ledwo ide. Kiedy wróciłam do domu moja mama odrazu się skapnęła, że coś brałam ( nie dziwne jak ledwo móiłam i chwiałam sie na boki ) Ja zaprzeczyłam. W pewnym momecie doszlysmy do porozumienia i powiedziaam jej ze wypilam jedno piwo ( wolalam by wiedziala to niz ze ćpałam ) Jednak nie wiem czy ona mi wierzy i chce jakoś to sprawdzić. Pytanie brzmi czy da sie jakos to wykryc przy zwyklym badaniu?
Oczywiscie DXM juz nigdy nie wezme, strasznie tego żałuje i nikomu nie polecam. To wielka głupota i jestem za to na siebie bardzo zła ;/