Gość: ron5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 20:47 Czy ktoś wie co to za przedszkole?Dotychczas się z czymś takim nie spotkałem.Będę wdzięczny za informacje za które z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Przedszkole waldorfskie w Krakowie-co to taki 18.06.06, 21:19 Są dwa:jedno na Królowej Jadwigi a drugie na Prądniku na Pachońskiego,"Pod SKrzydłami".MAją nawet www.Ja polecam Montessori i Rainbow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Przedszkole waldorfskie w Krakowie-co to taki IP: *.ksw.edu.pl 19.06.06, 14:40 Pod skrzydłami mieści się na Batalionu Skały AK a nie na Pachońskiego Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Przedszkole waldorfskie w Krakowie-co to taki 19.06.06, 15:23 Wszystko jedno Prądnik ale dla mnie za daleko;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: link: 19.06.06, 00:02 Myślę, że Puzon by ich wyśmiał, jak-by mógł. Ja znam tylko zacny żłobek - kuźnię kadr WSI: zlobek.kgb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koladam Re: Przedszkole waldorfskie w Krakowie-co to taki IP: 83.238.130.* 19.06.06, 14:20 w Niemczech jest dużo szkół (Waldorfschulen, Waldorfpedagogik) i przedszkoli stosujących te metody nauczania. W sumie jest to największa sieć szkół niepaństwowych w Niemczech. Widziałam jedną taką szkołę w willowej dzielnicy w Dortmundzie, ciekawie wyglądąła. Próbuja tam rozwijąć w dzieciakch też zdolności manulane,muzyczne , rytmiczne itd. radze też poszukać o tym typie szkół/przedszkoli na niemieckojęzycznych i anglojęzycznych stronach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Przedszkole waldorfskie w Krakowie-co to taki 19.06.06, 14:29 Z całego serca polecam Ci przedszkola waldorfskie- cudowne zajęcia, metody pracy z dziećmi. Zapisuj, póki są miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryt [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryt ale Ty-jeszcze piękniejsza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Przedszkole waldorfskie w Krakowie-co to taki 19.06.06, 14:43 Synek chodzi do "pod skrzydłami". Polecam każdemu. www.podskrzydlami.pl Odpowiedz Link Zgłoś