Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:16 bez przerwy przylapuje ludzi na klamstwach klamstewka pomijam kiedy ten narod zacznie byc prawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadzka42 Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia 21.06.06, 22:17 jak ma być prawy jak wychowywany lewo przez 50 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:27 a zawsze myslalem , ze im wiekszy przymus tym wieksza wolnosc ja rozumiem czasem motywy ale ilu z nich klamie na wlasne zyczenie podczas zaborow tez nie bylo wolnosci a to byli naogol ludzie honoru mysle , ze ludzie klamia dla kasy im wiecej jej nie umieja zdobyc praca tym wiecej klamia zeszmacony narod Odpowiedz Link Zgłoś
imolek Re: Grunt to szczelność! 24.06.06, 19:09 pozdrawiam, oj uchodzi to przeciekanie, uchodzi (zwłaszcza na forum, ale nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo bzdura IP: *.a1.net 21.06.06, 23:41 nie tylko Polacy kłamią inni też, tylko Polacy robią to trochę prymitywnie i dlatego to jest takie jaskrawe Inni np. Amerykanie też kłamią ale są w tym bardziej wyrafinowani i robią to w białych rękawiczkach chyba nie jesteś jeszcze zbyt długo w stanach jeżeli takie spostrzeżenie nie narzuciło ci się jeszcze to samo dotyczy Niemców czy skandynawów, łżą aż się kurzy i usmiechają się przy tym to tak jakby porównać picie wódki za rogiem w 15 min a siorbanie chianti w 2 godz. Skutek ten sam ale .... to Polak jest alkoholikiem trochę dystansu do zachodniej "kultury" nie zaszkodzi !!! a i....wódka będzie lepiej smakować Odpowiedz Link Zgłoś
tt33 nie wszyscy 22.06.06, 10:42 ja nie kłamię, jak byłem małym chłopcem Ojciec powiedział mi, że mężczyzna nie kłamie i nie gapi się na inwalidów (dlatego nie patrzę na piłkarzy) Powtórzyłem to moim dzieciom (dziewczynkom w wersji "kobieta") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: nie wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:52 Polak na kacu w Ameryce to dzwoni i mowi ze mu sie samochod zepsul Amerykanin dzwoni i mowi ze ma bol glowy bo mu zaszkodzilo na imprezie bo to nie wsyd miec kaca wszedzie na swiecie klamia ale Polacy nagminnie chodzi mi o to ,ze Polacy klamia na kazdym kroku , bez powodu, lapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Przyczyną zabory.... IP: *.net.autocom.pl 23.06.06, 00:05 Znana mi jest teoria, że to tak od zaborów. Oszukać skutecznie zaborcę, to tak jakby odnieść nad nim zwycięstwo, nie bez racji przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Przyczyną zabory.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 14:03 a nawyki tak mają ze przejmują niektórych -a ich jest jednak wiekszość Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: nie wszyscy 23.06.06, 00:41 ponoć Janek łżesz jak pies. Tak tu na forum wyczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: nie wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 08:48 ba, ale ja wciaz nie wiem jak pies lze masz psa ? twoj lze? Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: nie wszyscy 23.06.06, 11:12 wydaje mi się, że większość kłamstw, o których piszesz, jest czyniona dla przyjemności okłamywanych, czyli przez grzeczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujak Re: ryba smierdzi od głowy IP: *.e.krakow.pl 23.06.06, 20:38 A przykład idzie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc [...] 23.06.06, 20:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab16 Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia IP: *.local.pl / 62.111.245.* 24.06.06, 22:32 Witaj w klubie! Koszmar, ale też coraz częściej przyłapuję ludzi na kłamstwach. Kłamstwo ma jednak to do siebie, że jak to się mówi ma krótkie nogi. Cóż dla mnie jeśli ktoś raz skłamał, to jest już przegrany na całej lini. Tracę do niego zaufanie i przestaję traktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia 24.06.06, 22:32 A jaka jest roznica miedzy klamstem a oszustwem ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:42 chyba oszustwo ma podtekst materialny, tez wladzy klamstwo niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr in Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia IP: *.range86-128.btcentralplus.com 24.06.06, 22:51 Wszyscy klamia dla kasy oraz lepszego samopoczucia,nie tylko nasi. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: dlaczego Polacy bezszczelnie klamia 24.06.06, 22:55 Co wy wiecie o kłamstwach??Kłamały komuchy ,teraz kłamią koalicjanci!! Naj bardziej parszywą odmianą kłamstwa jest kłamstwo w imię ideoologii!! Odpowiedz Link Zgłoś