kasia1302 24.06.06, 21:50 Szukam studentów kierunków artystycznych, którzy byliby chętni namalować postaci z bajek na ścianach nowopowstałego przedszkola w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzycz Re: osoby z talentem malarskim 27.06.06, 00:20 chetnie dowiem sie czegos wiecej; jakie postacie, jaka przestrzen i jaki termin. studiuje projektowanie mody ale rysunek i malarstwo to moj obowiazek i przyjemne hobby.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: osoby z talentem malarskim 27.06.06, 08:25 Odpowiedziałam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
monillabum Re: osoby z talentem malarskim 27.06.06, 16:54 Dzień dobry,jestem absolwentką Liceum Sztuk Plastycznych, obecnie studiuję filmoznawstwo na UJ. Od lat rysuję i maluję, jest to moje hobby. Mam zaniar zdawać na ASP. Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej na temat Pani propozycji.Oto mój adres mailowy: w.frankowski1@chello.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monillabum Re: osoby z talentem malarskim 27.06.06, 16:57 Dzień dobry,jestem absolwentką Liceum Sztuk Plastycznych, obecnie studiuję filmoznawstwo na UJ. Od lat rysuję i maluję jest to moje hobby, mam wprawę w rysowaniu postaci bajkowych. Mam zamiar zdawać na ASP. Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej na temat Pani propozycji.Oto mój adres mailowy: w.frankowski1@chello.pl Odpowiedz Link Zgłoś