madzia_k 26.06.06, 21:37 hej. chcialam was zapytac jakim tramwajem/autobusem powinnam jechac aby dostac sie na ta ulice, i na jakim przystanku wysiasc aby miec blisko w okolice biedronki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: ul 2 Pułku Lotniczego 26.06.06, 21:38 madzia_k napisała: > hej. chcialam was zapytac jakim tramwajem/autobusem powinnam jechac aby dostac > sie na ta ulice, i na jakim przystanku wysiasc aby miec blisko w okolice > biedronki?? biedronka zawsze jest blisko ;) a co do tripu: www.mpk.kakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: ul 2 Pułku Lotniczego 26.06.06, 21:38 buraque napisał: > madzia_k napisała: > > > hej. chcialam was zapytac jakim tramwajem/autobusem powinnam jechac aby d > ostac > > sie na ta ulice poza tym to nie ulica, tylko osiedle Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_k Re: ul 2 Pułku Lotniczego 26.06.06, 21:40 juz szukałam i nie ma na tej stronie takiej ulicy(albo nie potrafie szukac) prosze pomóżcie mi bo nie jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_k Re: ul 2 Pułku Lotniczego 26.06.06, 21:44 własciciel mieszkania podał mi taki Adres: 2 Pułku Lotniczego 19/XYZ (blok obok sklepu Biedronka)Mam tam zobaczyc mieszkanie do wynajecia. buraque jesli wiesz to prosze napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ul 2 Pułku Lotniczego 26.06.06, 21:47 to jestn Osiedle II pulku, nie ulica, ulicy nie ma. Dojedziesz tam tramwajami w strone huty ale nie wiem jak bo centrum jest w remoncie. Mozesz tez pojechac autobusem 129 - chyba z placu matejki - wysiadziesz z niego jakies 200 metyrow od biedronki.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buraque Re: ul 2 Pułku Lotniczego IP: *.pro.lama.net.pl 26.06.06, 21:50 tu jest o remoncie: www.mpk.krakow.pl/s.php?p=2+28&idt=1239 z dworca 4 do przystanku CZYŻYNY (albo jeden wczesniej czyli Stelli Sawickiego) Odpowiedz Link Zgłoś