Dodaj do ulubionych

Kursy wakacyjne w Goethe Institut

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:02
Szukam kogoś kto chce się tam zapisać w tym roku lub już w takich kursach
uczestniczył. Mam pytanie - jak wyglada sytuacja z materiałami podczas kursów
wakacyjnych? Czy Oni jakieś udostępniają na każde zajęcia czy trzeba samemu
książki kupować? A może jesteście w stanie polecić jakąś inną szkołę? Z góry
dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matt Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:03
      Zapomniałem o jeszcze jednym :). Jeżeli już uczestniczyliście w kursach
      wakacyjnych w tej szkole to jak je oceniacie? Przosze o jakieś szybkie porady i
      opinie bo jutro się tam wybieram :)
      • Gość: gosc Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:09
        koelgo.... ja nie mam kasy na prywatne kursy. a jestem z krakowa i przez wakacje musze sobie ostro niemca przypomniec, bo we wrzesniu egzamin z jezyka na uczelni. w LO mialem 4h / tyg ale i tak angielski zdawalem wiec zapomnialem troche...
    • Gość: mm Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:38
      Mam koleżankę, która tam chodziła, była bardzo zadowolona, no i faktycznie mówi
      teraz całkiem płynnie po niemiecku, a zaczynała praktycznie od zera. Z tego co
      wiem, to prowadzący przynosili na zajęcia jakiej kserówki, więc nie trzeba bylo
      kupować własnych podręczników, ale nie jestem pewna...
    • seven Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut 30.06.06, 00:24
      polecam zwlaszcza poziom m2 w w goethe w te wakacje, bedzie tam chodzic bardzo fajna laska ;D
      niestety ja sie nie lapie bo wyjezdzam :(
      • Gość: ascanias Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:28
        Hej Seven ,to zdajesz jeszcze na tą geografię na Uj?
        • Gość: seven Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:48
          hejka, niezbyt sie tym zainteresowalem, chcialbym zdawac, ale nawet nie wiem kiedy jest egzamin, czy
          trzeba skladac jakies papiery itp ;-) chyba juz troche za pozno (?)
          • Gość: ascanias Re: Kursy wakacyjne w Goethe Institut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:27
            terin rejestracji był do 26;/,ale nie wiem jak w sumie to teraz wyglada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka