zarlaczka 14.01.03, 12:59 ... bo muszę. Ale, w przeciwieństwie do Normalsa, wrócę! Czy tego chcecie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienormalny Re: Cześć rodacy idę do pracy... 14.01.03, 13:04 Normals wróci. Czy tego chcecie czy nie. Ale przecież wiem, że chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Cześć rodacy idę do pracy... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.01.03, 14:20 To Ty pracujesz? Jestem głęboko rozczarowany(albo zaskoczony) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć rodacy idę do pracy... 14.01.03, 20:25 Gość portalu: k`k napisał(a): > To Ty pracujesz? Niestety. > Jestem głęboko rozczarowany(albo zaskoczony) To zupełnie jak ja. Powiedziałabym więcej - jestem zbulwersowana tym faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Cześć rodacy idę do pracy... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.01.03, 20:33 Praca uszlachetnia(podobno),acz ja tego dobrodziejstwa ze strony pracy nie doświadczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć rodacy idę do pracy... 14.01.03, 20:51 Ja jakoś też się dopatrzeć tego nie mogę, ale może my,po prostu,takie ślachetne som że i praca nam nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Cześć rodacy idę do pracy... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.01.03, 20:54 Może i racja. Nieskończoność nie zmieni się w jeszcze większą nieskończoność. Ps.W tym momencie z ust mojej żony pociekł jad Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Cześć rodacy idę do pracy... 14.01.03, 20:59 Jad w niewielkim ilościach jest lekarstwem. Ta Aska to o Ciebie dba. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Cześć rodacy idę "na piwo"... 14.01.03, 17:07 ... bo muszę. Ale, w przeciwieństwie do Normalsa, wrócę! Czy tego chcecie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś